Fotografia de: Premis Emprenedors | CETT
Universitat de Barcelona
CETT i Empresa >

Premis Emprenedors

CETT Fundació, entitat constituïda l'any 2000 pel Sr. Gaspar Espuña, també fundador del CETT ara fa 50 anys, té l’objectiu d’impulsar la formació, la investigació i el coneixement del turisme, l'hoteleria i la gastronomia, i l’activitat del CETT en el marc dels principis i valors fundacionals.

Un dels àmbits prioritaris de treball de la Fundació i el CETT és el de la cultura emprenedora. Amb una cultura de centre basada en la innovació i l’emprenedoria, la Fundació defensa una emprenedoria responsable, oberta i en xarxa, tot treballant per potenciar la generació de projectes emprenedors, impulsant la innovació i creant sinergies on les idees de negoci puguin adquirir forma, gràcies a projectes amb visió de futur.

En el seu afany per potenciar i fomentar el desenvolupament de nous projectes, i com a entitat d'interès social, la Fundació convoca el XV Concurs de Projectes Emprenedors en el Sector Turístic, Hoteler i Gastronòmic. Amb aquesta finalitat, pretén impulsar les iniciatives emprenedores donant-hi suport. Així, premia els millors projectes d'empresa dotant-los de recursos financers, oferint-los el know-how dels professionals a través del mentoring, generant networking i facilitant el contacte dels emprenedors amb possibles inversors.

El concurs, organitzat per la Fundació Gaspar Espuña-CETT, compta amb el patrocini de la Diputació de Barcelona i l'Obra Social "La Caixa", així com amb la col·laboració del Campus CETT-UB i la Residència Àgora BCN.

Més info: CETT Fundació