Fotografia de: FAQ's | CETT informa sobre Covid-19
Universitat de Barcelona
cettthroughmyhome

FAQ's

Malgrat la situació actual de confinament, l’atenció personalitzada del CETT continua de manera remota. Aquí t’avancem la resposta a alguns dubtes que et poden sorgir:

  • Quan es reprendran les classes presencials?

Atenent a les directrius rebudes pel Govern de la Generalitat de Catalunya el 12 de març de 2020, el CETT ha aturat l’activitat docent presencial des de divendres, 13 de març, i fins a nou avís. Mentrestant, el CETT no s’atura i la formació es continua remotament a través del Campus Virtual i de diverses eines d’e-learning que us permetran seguir formant-vos.

  • Puc fer tràmits de manera presencial a la universitat?

El CETT romandrà tancat de cara al públic durant aquest temps ja que així ho han establert les autoritats. Així que els tràmits els has de fer online.

  • Què he de fer si vull demanar una tutoria?

La comunicació a través del Campus Virtual es manté activa com sempre. Envia al teu tutor o tutora un correu a través del Campus Virtual amb la sol·licitud. D’aquesta manera, et donarà indicacions i et convocarà a la tutoria a través de les eines disponibles alguna de les eines de videoconferència que podeu utilitzar.

  • Com defensaré el meu TFG o el TFM?

En el cas de l’alumnat que estigui a Barcelona, la defensa serà presencial; en cas de les persones que no es puguin desplaçar, la defensa serà virtual o es podria aplaçar al setembre, si el tutor acadèmic o d’empresa ho considera adient.

  • Com es recuperarà la formació pràctica que no s’està desenvolupant?

Cada coordinador o tutor us anirà donant informació concreta. Malgrat ara per ara no podem disposar d’informació sobre quan podrem retornar a l’activitat normal de centre, estem preveient diferents alternatives per tal que es puguin realitzar un cop reestablerta la normalitat. Sobre aquest aspecte, us n’informarem amb més detall a mesura que anem tenint informació sobre el desenvolupament global de la situació.

  • Recuperarem les pràctiques en empreses?

En principi, un cop recuperada la normalitat i quan puguem garantir la màxima seguretat als nostres alumnes, les pràctiques també es podrien recuperar si totes les parts hi estan d'acord.

  • Com em puc posar en contacte amb els serveis per a l’alumnat?

Els nostres serveis estan disponibles de manera online. Podeu contactar-hi a través del Campus Virtual o consultar-ne els correus de contacte.

  • Puc consultar la documentació del Centre de Recursos en línia?

A través del Campus Virtual, es pot consultar de manera virtual el Centre de Recursos

  • Com comunico al CETT si m’han detectat Coronavirus?

S’ha habilitat una adreça de correu electrònic consellsalut@cett.cat per atendre dubtes o rebre informació relacionada amb el Covid-19.

  • On puc trobar tota la informació del CETT sobre el Covid-19 i el teletreball per a l’alumnat?

A part de la informació que trobareu al Campus Virtual, hem creat la pàgina web #CETTthroughMyHome que anirem actualitzant amb continguts que creiem que us poden ser útils aquests dies com, per exemple, recomanacions, consells, idees o recursos. També us animem a compartir la vostra experiència estudiant remotament a Instagram Stories, amb el hashtag #CETTthroughMyHome i etiquetant al CETT a @cett_ub.