Fotografia de: Noticies en profunditat | CETT informa sobre Covid-19
Universitat de Barcelona
cettthroughmyhome

Noticies en profunditat

Resultats

01.07.2020

Com es comunica el patrimoni cultural immaterial?

L a Dra. Alexandra Georgescu, la Dra. Maria del Pilar Leal L. i el Dr. Jordi Arcos-Pumarola analitzen en un estudi la comunicació del patrimoni cultural immaterial a Espanya des dels canals turístics en època de confinament. En el marc del projecte de recerca “Patrimonio Inmaterial y Políticas Culturales: Desafíos Sociales, Políticos y Museológicos”...

Llegir tot
29.06.2020

La recerca, un dels pilars del CETT

TURCiT Grup de recerca en Turisme Cultura i Territori GRATiR Grup de recerca en Allotjaments Turístics i Restauració GRCiG Grup de recerca en Cuina i Gastronomia

Els tres grups de recerca del centre universitari han compartit els projectes d’investigació que duen a terme en una sessió pensada per fomentar la col·laboració entre investigadors. El CETT ha celebrat recentment la II Jornada de Recerca CETT, un espai que permet posar en valor l’activitat d’investigació que duen a terme els seus professionals. A la J...

Llegir tot
29.06.2020

Oriol Anguera-Torrell, a Ràdio 4: “El turisme de proximitat serà un dels més beneficiats”

GRATiR CETT-UB Grup de Recerca en Allotjaments Turístics i Restauració Turisme COVID-19

El context que ha generat la COVID-19 ha tingut afectacions en molts àmbits de la societat, especialment en l’economia i el turisme. El programa De boca a orella de Ràdio 4 ha entrevistat al Dr. Oriol Anguera-Torrell, director del GRATiR CETT-UB (Grup de Recerca en Allotjaments Turístics i Restauració), per parlar sobre els efectes que té la situació actual e...

Llegir tot
25.06.2020

Eugeni Osácar, a Catalunya Ràdio: “A Barcelona hi ha d’haver una aposta cultural molt clara”

· El retorn del turisme a les ciutats, una qüestió a debat La tornada del turisme a les grans ciutats després del període de confinament ha posat sobre la taula el debat sobre la gestió de l’activitat turística en zones urbanes com Barcelona. El Dr. Eugeni Osácar, director de recerca del CETT, ha participat recentment al programa Catalunya Migdia , ...

Llegir tot
22.06.2020

CETT Fundació premia els Millors Projectes Finals de Cicles Formatius de Grau Superior i els Millors Treballs de Final de Grau

CETT Fundació, que des dels seus inicis promou la generació i transmissió de coneixement en turisme, hoteleria i gastronomia, convoca els Premis als Millors Projectes Finals de Cicles Formatius de Grau Superior i els Premis als Millors Treballs de Final de Grau . Amb aquests dos guardons, adreçats a l’alumnat del CETT, l’entitat té l’objectiu d’i...

Llegir tot
11.06.2020

La sostenibilitat i l’ètica en el turisme

Turisme ètica sostenibilitat ISTO

L ’Organització Internacional del Turisme Social (ISTO) publica un article de Jordi Arcos, professor del CETT-UB, en el marc de la setmana virtual de turisme per a tots, solidari i sostenible. Arran del context que ha generat la COVID-19, cal reflexionar sobre l’estat de sectors com el turisme, així com les possibilitats que s’obren per donar un sentit humà i so...

Llegir tot
11.06.2020

La UB lidera a l’Estat els rànquings internacionals QS World University i CWUR

UB CETT CETT-UB

La universitat, a la qual està adscrit el CETT, és referent en àmbits com la reputació acadèmica, la qualitat de l’ensenyament o l’ocupabilitat dels exalumnes. La Universitat de Barcelona, a la qual està adscrita el CETT, és la primera universitat de l’Estat classificada en l’edició 2021 del prestigiós rànquing QS World U...

Llegir tot
05.06.2020

#SomFutur: els experts desvetllen les claus per al futur del sector

#SomFutur turisme gastronomia hoteleria CETT #CETTisFuture #WeAreCETT

El CETT engega la campanya #SomFutur, una iniciativa que té l’objectiu de posar en valor el sector del turisme, l’hoteleria i la gastronomia –els seus tres àmbits d’especialitat–, així com la importància que té la formació per al futur, ara més que mai. Així, la campanya compta amb la participació de grans referents com ...

Llegir tot
04.06.2020

El CETT obre les seves portes

COVID-19 formació CETT

Els futurs estudiants que vulguin conèixer la comunitat CETT de primera mà podran demanar cita prèvia per visitar les instal·lacions. El CETT-UB, centre universitari de turisme, hoteleria i gastronomia, reprèn la seva activitat de forma esglaonada a partir del 8 de juny, de 8h a 14 h. I ho farà implementant mesures d’actuació i seguint un protocol de m&#...

Llegir tot
02.06.2020

La formació orientada al sector, un element fonamental per donar resposta als reptes actuals

Turisme CETT Maria Abellanet futur COVID-19 formació

Maria Abellanet, CEO del CETT, reflexiona sobre el turisme i la formació en una entrevista a Smart Travel News. Ens trobem en ple procés de desescalada i l’obertura completa d’establiments hotelers i del sector de la restauració es va apropant, així com la necessitat de recuperació de l’àmbit del turisme. Maria Abellanet, CEO del CETT, en una entr...

Llegir tot