Fotografia de: Futurs Estudiants CETT | Jornada de Portes Obertes

NO ET PERDIS LA JORNADA DE PORTES OBERTES DEL CETT!

Inscriu-te a la Jornada de Portes Obertes del CETT:

  1. Informa't de les sessions dels cicles formatius o bé dels graus universitaris que s'adaptin al teu perfil
  2. Visita i viu les nostres instal·lacions
  3. Apunta't

22 de juliol

17.30h

#ThroughExperiences

Per què escollir el CETT?

Els nostres estudiants opinen

Graus Universitaris

Ainhoa Navas
Cursar assignatures en anglès, ens prepara per a un futur laboral on la importància de les llengües serà clau.
Ainhoa Navas
Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques
Nheru González
La oferta de mobilitat internacional del CETT és molt amplia, no et quedes sense plaça a cap universitat.
Nheru González
Grau de Turisme 100% en anglès
Marta Magro
La proximitat del professorat, les instal·lacions i la capacitat d'adaptació i reinvenció davant la situació sanitària son fets que valoro del del centre.
Marta Magro
Grau de Turisme

Cicles Formatius

Alex Galian Danso
El CETT m'ha obert les portes a cocteleries referents d'Europa
Alex Galian Danso
Tècnic Superior en Direcció de Serveis de Restauració
Aida Alvarez Fuster
Els espais i les aules on es poden fer pràctiques són únics.
Aida Alvarez Fuster
Tècnic Superior en Direcció de Serveis de Restauració
Joan Carabies
El CETT em va ajudar a establir contacte amb empresaris del meu territori i així començar la meva carrera professional
Joan Carabies
Tècnic Superior en Agencies de Viatges i Gestio d'Esdeveniments
Cristina Florea
Els professors m'han donat suport durant tot el curs. La seva contribució educativa i el tracte amb ells ha estat una de les millors experiències.
Cristina Florea
Tècnic Superior en Gestió d'Allotjaments Turistics
Joan Gil
Visitar el Fòrum Gastronòmic va ser una experiéncia única en la que vaig poder conèixer i aprofundir en el sector
Joan Gil
Tècnic en Cuina-Gastronomia i Serveis de Restauració
Marta Flotats
El métode d'ensenyament permet combinar classes teórico-pràctiques i el treball en equip imitant als professional de la cuina
Marta Flotats
Tècnic Superior en Direcció de Cuina

Què estudiar?

A continuació pots donar un cop d'ull a la nostra oferta acadèmica,
el nostre equip d'orientació a futurs estudiants et donarà les claus per triar la teva millor opció:

Com assistir?

Inscriu-te al nostre formulari i quan finalitzis la inscripció, t’enviarem per correu electrònic un enllaç per a que puguis accedir a la sessió virtual.

El nostre equip d'orientació a l'estudiant i el professorat et donarà informació de primera mà.

Coneix les nostres instal·lacions per dins i les particularitats de totes les nostres aules.

El nostre equip d'orientació respon

Cristina Pérez

Cap d'Orientació al Futur Estudiant

info@cett.cat

Telf +34 603 76 18 62

Fotografia de: Futurs Estudiants CETT | Jornada de Portes Obertes Fotografia de: Futurs Estudiants CETT | Jornada de Portes Obertes

Admissions graus i cicles
Inscriu-te

Turisme, Hoteleria i Gastronomia, són futur

Els experts responen:

Des del CETT entenem el turisme, l’hoteleria i la gastronomia com experiències que emocionen.
Amb cada vivència, ens connectem al món, a les seves cultures, paisatges i persones.

No et perdis claus dels referents per al futur del sector.

Maria Abellanet i Meya
La formació en turisme, hoteleria i gastronomia crea futur
Maria Abellanet i Meya
CEO del CETT
Ferran Adrià
Lluitarem i aportarem talent per ser els líders de la gastronomia mundial
Ferran Adrià
Fundador de elBullifoundation
Anna Albuixech
Forma't i tindràs èxit en el sector
Anna Albuixech
Directora general Ohla Boutique Hotels

Som molts. Som diversos. #SomFutur.

Seguim-nos!