Fotografia de: Introducció | Catering Management 100% english
Universitat de Barcelona
Oferta acadèmica
Introducció
Especialització dins de Màster Oficial de Direcció Hotelera i de Restauració
Propera convocatòria: Octubre 2021

Introducció

Amb l’Especialitat de Direcció de Restauració del Màster Oficial de Direcció Hotelera i de Restauració del CETT-UB descobriràs les eines per dirigir amb èxit el demà de les empreses de restauració.

Al CETT-UB entenem els desafiaments que afronta el sector actualment. Des de la globalització, una nova legislació mediambiental i els ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible), passant pels canvis tecnològics del sector, fins a les noves formes de gestió directiva. Totes aquestes noves tendències estan transformant profundament a les empreses i organitzacions turístiques.

Com a resultat, estan apareixent noves oportunitats de negoci. Al mateix temps, empreses ja arrelades, han d'incorporar perfils executive per a enfortir els seus processos d'adaptació a aquestes noves tendències.

Vols formar part del canvi i liderar la transformació dels models de negoci de restauració del futur?