Fotografia de: Professorat | Catering Management 100% english
Universitat de Barcelona
Oferta acadèmica
Professorat
Especialització dins de Màster Oficial de Direcció Hotelera i de Restauració

Professorat

Direcció

ÁLVARO ENRIQUE ARRIETA VALLE

Director del Màster Universitari de Direcció Hotelera i de Restauració. Coordinador de l'especialitat Direcció de Restauració CETT-UB | Campus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia
Màster en Direcció Hotelera i de Restauració EUHT CETT-UB
Grup de recerca: Allotjaments Turístics i Restauració
Àmbit d'especialització: Sostenibilitat, Gestió de la restauració
Bloc temàtic/Departament: Cuina; Economia i empresa; Empreses i serveis turístics; Hoteleria; Investigació en turisme, Hoteleria i gastronomía; Marketing i comercialització; Organització empreses i gestió de les persones; Restauració; Turisme i cultura

Professorat

ESTER ALMENAR TAYA

Consultora en l'àmbit del Màrqueting
Doctorat en Comunicació Universitat Ramón Llull
Bloc temàtic/Departament: Economia i empresa; Marketing i comercialització

ENRIC ALMIÑANA SERRA

Director de Compres Corporatiu Abba Group
Màster en Direcció de Compres Internacionals Universitat Ramón Llull
Bloc temàtic/Departament: Hoteleria; Restauració

EDUARD AVILA MORERA

Director d'Operacions de GastroFira Fira de Barcelona
en
Bloc temàtic/Departament: Restauració

ROBERTO BERNARDI

Senior Director of Revenue Management CIGAHOTELS ESPAÑA SLU
Diplomatura en CFP
Bloc temàtic/Departament: Marketing i comercialització

EDUARDO CAMPOS FLORES

Bartender i responsable àrea I+D Negroni Cocktail Bar
en
Grup de recerca: Cuina i Gastronomia
Àmbit d'especialització: Cocteleria, Neurogastronomia
Bloc temàtic/Departament: Cuina; Economia i empresa; Marketing i comercialització; Sumilleria

JUAN LUIS CARRATALÀ ALASTRUEY

Consultor en l'àmbit d'estratègia empresarial ANDA Marketing Estratégico
Doctorat en Enginyeria Industrial Universitat Politècnica de Catalunya
Bloc temàtic/Departament: Economia i empresa; Marketing i comercialització; Organització empreses i gestió de les persones

ISABEL CODERCH VERGES

Fundadora i CEO Te lo sirvo verde. Consultoría en restauración y hostelería sostenible
Llicenciatura en Ciència i Tecnologia dels Aliments Universidad Autónoma de Madrid
Bloc temàtic/Departament: Restauració

GLORIA GARCÍA SORRIBES

Consultora INMARK
Llicenciatura en Investigació i Tècniques de Mercat Universitat de Barcelona
Bloc temàtic/Departament: Marketing i comercialització

JORDI GARGALLO ALTIMIRAS

Director i Propietari Vattoo2018 S.L
Llicenciatura en Administració i Direcció d'Empreses Universitat Pompeu Fabra
Bloc temàtic/Departament: Restauració

NÚRIA LOUZAO BELMONTE

Coordinadora Màster de Direcció Hotelera i de Restauració, especialitat Direcció Hotelera CETT-UB | Campus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia
Màster en Direcció Hotelera i de la Restauració, especialitat Direcció Hotelera EUHT CETT-UB
Grup de recerca: Allotjaments Turístics i Restauració
Àmbit d'especialització: Aplicació de sistemes de fidelització, Gestió d'experiències
Bloc temàtic/Departament: Economia i empresa; Empreses i serveis turístics; Hoteleria; Investigació en turisme, Hoteleria i gastronomía; Marketing i comercialització

JESÚS MOLINA RODRÍGUEZ

Consultor en l'àmbit dels recursos humans
Doctorat en Turisme Universitat de Girona
Bloc temàtic/Departament: Organització empreses i gestió de les persones

DAVID PAHISSA LÓPEZ

Cap Unitat Hoteleria Hospitals Vall d’Hebron
Llicenciatura en Administració i Direcció d'Empreses Universitat Oberta de Catalunya
Bloc temàtic/Departament: Restauració

LLUÍS RIERA PUÑET

Director SAIA, empresa especialitzada en seguretat alimentària
Llicenciatura en Química i Ciència i Tecnologia de l'Alimentació Universitat Autònoma de Barcelona
Grup de recerca: Cuina i Gastronomia
Bloc temàtic/Departament: Economia i empresa; Restauració; Tecnologia dels aliments i salud

MANEL ROIG DEL TARRÉ

Director d'Aliments i Begudes ARAMARK
Posgrau en Direcció i Organització d'Empreses Hoteleres Universitat de Barcelona
Bloc temàtic/Departament: Restauració

DAVID ROMERO GUIÑÓN

Corporate Manager AN Grup
Màster en PDG IESE Business School - Universidad de Navarra
Bloc temàtic/Departament: Economia i empresa

LLUÍS SAEZ GIOL

Consultor i Investigador Social ESADE, UAB, Consultor i investigador independent
Doctorat en Sociologia Universitat Autònoma de Barcelona
Bloc temàtic/Departament: Investigació en turisme, Hoteleria i gastronomía; Marketing i comercialització

GLORIA SANMARTÍN ANTOLÍN

People Director AXEL HOTELS
Màster en Direcció d'Empreses Turístiques EUHT CETT-UB
Bloc temàtic/Departament: Hoteleria

MONTSERRAT SAPERAS FERRER

Responsable Grup de Recerca en Cuina i Gastronomia CETT-UB | Campus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia
Màster en Empreses Alimentàries Universitat de Barcelona
Grup de recerca: Cuina i Gastronomia
Àmbit d'especialització: Gastronomia i benestar, Innovació culinària, Neurogastronomia
Bloc temàtic/Departament: Cuina; Marketing i comercialització; Restauració; Tecnologia dels aliments i salud

ALEJANDRO SEVY ELIAS

Soci consultor Sevyservice Associates, S.L.
Doctorat en Estudis Empresarials Universitat de Barcelona
Bloc temàtic/Departament: Economia i empresa; Restauració

LUCAS VIDALLER HEDIARD

Director d'Expansió Compass Group
Grau en Turisme: especialitat Direcció Hotelera EUHT CETT-UB
Bloc temàtic/Departament: Economia i empresa; Hoteleria; Restauració