Fotografia de: Professorat | Máster Catering Management

Universitat de Barcelona
Professorat

Professorat

Especialització dins de Màster Oficial de Direcció Hotelera i de Restauració
Propera convocatòria: Octubre 2022
 

Direcció

ÁLVARO ENRIQUE ARRIETA VALLE

Director del Màster Universitari de Direcció Hotelera i de Restauració. Coordinador de l'especialitat Direcció de Restauració CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Màster en Direcció Hotelera i de Restauració EUHT CETT-UB
Grup de recerca: Allotjaments Turístics i Restauració
Àmbit d'especialització: Sostenibilitat, Gestió de la restauració
Bloc temàtic/Departament: Cuina; Direcció estrarègica; Economia i finances; Hoteleria; Investigació en turisme, Hoteleria i gastronomía; Organització empreses i gestió de les persones; Restauració

Coordinació

ALEJANDRO DANIEL MIGUEL GARCÍA

Coordinador del Màster en Direcció Hotelera i de la Restauració, especialitat Direcció de Restauració CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Màster en Dirección de Empresas / Master en Dirección Hotelera y Restauración TEC de Costa Rica / EUHT CETT-UB
Grup de recerca: Allotjaments Turístics i Restauració
Bloc temàtic/Departament: Direcció estrarègica; Empreses i serveis turístics; Hoteleria; Marketing i comercialització; Organització empreses i gestió de les persones; Restauració; Sumilleria

Professorat

ESTER ALMENAR TAYA

Consultora en l'àmbit del Màrqueting Koncepts
Doctorat en Comunicació Universitat Ramón Llull
Bloc temàtic/Departament: Direcció estrarègica; Marketing i comercialització

ENRIC ALMIÑANA SERRA

Director de Compres Corporatiu Abba Group
Màster en Direcció de Compres Internacionals Universitat Ramón Llull
Bloc temàtic/Departament: Hoteleria; Restauració

JORDI ARCOS PUMAROLA

Professor i investigador de Turisme i Cultura CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Doctorat en Educació, Societat i Qualitat de Vida Universitat de Lleida
Grup de recerca: Turisme, Cultura i Territori
Àmbit d'especialització: Patrimoni, Turisme cultural, Turisme literari
Bloc temàtic/Departament: Investigació en turisme, Hoteleria i gastronomía; Turisme i cultura; Turisme i territori

EDUARD ÁVILA MORERA

Director d'Operacions de GastroFira Fira de Barcelona
Diplomatura en DIPLOMAT EN DIRECIÓ HOTELERA UNIVERSITAT AUTONOMA BELLATERRA
Bloc temàtic/Departament: Restauració

ALEXIS BARCELÓ GUEZ

Managing Director ABAL Consulting
Grau en Turisme, Direcció Hotelera Universidad de Alicante
Bloc temàtic/Departament: Direcció estrarègica

EDUARDO CAMPOS FLORES

Bar Manager Tandem
en
Àmbit d'especialització: Cocteleria, Neurogastronomia
Bloc temàtic/Departament: Innovació

ANAIS CAVALLÍN

Coordinadora del Màster Universitari de Direcció Hotelera i de Restauració, escpecialitat de Hotel Management CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Màster en Turisme de Negocis i Esdeveniments HTSI
Grup de recerca: Allotjaments Turístics i Restauració
Àmbit d'especialització: Gestió de vendes, Comercialització hotelera, Marketing hoteler
Bloc temàtic/Departament: Hoteleria; Marketing i comercialització; Organització empreses i gestió de les persones

ISABEL CODERCH VERGES

Fundadora i CEO Te lo sirvo verde. Consultoría en restauración y hostelería sostenible
Llicenciatura en Ciència i Tecnologia dels Aliments Universidad Autónoma de Madrid
Bloc temàtic/Departament: Restauració

ESTHER COMÍN CELADES

Fundadora The Hub - Hotel & Spa Consulting
Màster en Gestió i Direcció d' Empreses EAE Business School EAE Business School
Bloc temàtic/Departament: Dret i polítiques turístiques; Hoteleria

FRANCISCO JAVIER DE DIEGO RODRÍGUEZ

BD CETT Corporate CETT
Màster en MBA La Salle - Universitat Ramon Lull
Bloc temàtic/Departament: Aprenentatge pràctic aplicat; Direcció estrarègica

RICARD DOGA MEDIÑA

Rooms Division Manager Casa Bonay
Màster en Direcció Hotelera i de Restauració EUHT CETT-UB
Bloc temàtic/Departament: Economia i finances

OSCAR ANDRÉS FUENTES LOYOLA

Product Manager Formació Continua CETT
Màster en Master in Business Research Universitat de Barcelona

JORDI GARGALLO ALTIMIRAS

Director i Propietari Vattoo2018 S.L
Llicenciatura en Administració i Direcció d'Empreses Universitat Pompeu Fabra
Bloc temàtic/Departament: Nutrició, Ciències de l'Alimentació i la Gastronomia; Restauració

PABLO GRANELL RUÍZ

CEO Internacional RUSTICAE
Màster en Master Certificate in Hospitality Management Cornell University
Bloc temàtic/Departament: Marketing i comercialització

LLUC GUARRO SERRAHIMA

Digital Marketing & Innovation. Thinker & Maker. CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Grau en Economia Universitat Autònoma de Barcelona
Bloc temàtic/Departament: Direcció estrarègica; Innovació

Mª DEL PILAR LEAL LONDOÑO

Direcció i Coordinació de Màsters i Postgraus CETT Barcelona School of Tourism & Hospitality
Doctorat en Internacional en Geografia, Planificació Territorial i Gestió Ambiental Universitat de Barcelona
Grup de recerca: Turisme, Cultura i Territori
Bloc temàtic/Departament: Direcció estrarègica; Empreses i serveis turístics; Gastronomia; Investigació en turisme, Hoteleria i gastronomía; Marketing i comercialització; Organització empreses i gestió de les persones; Turisme i territori

NÚRIA LOUZAO BELMONTE

Coordinadora Màster de Direcció Hotelera i de Restauració, especialitat Direcció Hotelera CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Màster en Direcció Hotelera i de la Restauració, especialitat Direcció Hotelera EUHT CETT-UB
Grup de recerca: Allotjaments Turístics i Restauració
Àmbit d'especialització: Aplicació de sistemes de fidelització, Gestió d'experiències
Bloc temàtic/Departament: Direcció estrarègica; Empreses i serveis turístics; Hoteleria; Organització empreses i gestió de les persones

STEFANO MARINELLI

Expert en Innovació i Desenvolupament del Talent
Màster en Direcció de Recursos Humans ENEB - Escuela de Negocios Europea de Barcelona
Bloc temàtic/Departament: Organització empreses i gestió de les persones

ANTONI MATAS TARRUELLA

Director general Europaper - Enric Cirici, SLU
Llicenciatura en Direcció i Administració d'Empreses Universitat Ramón Llull
Bloc temàtic/Departament: Economia i finances

DAVID PAHISSA LÓPEZ

Cap Unitat Hoteleria Hospitals Vall d’Hebron
Llicenciatura en Administració i Direcció d'Empreses Universitat Oberta de Catalunya
Bloc temàtic/Departament: Restauració

ELENA ROQUE GUERRERO

Responsable Borsa Treball CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Màster en Direcció Hotelera i de Restauració EUHT CETT-UB
Bloc temàtic/Departament: Restauració

MONTSERRAT SAPERAS FERRER

Responsable Grup de Recerca en Cuina i Gastronomia CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Màster en Empreses Alimentàries Universitat de Barcelona
Grup de recerca: Cuina i Gastronomia
Àmbit d'especialització: Gastronomia i benestar, Innovació culinària, Neurogastronomia
Bloc temàtic/Departament: Cuina; Economia i finances; Innovació

ALEX URGELL FORNES

Cluster Director of Revenue Management Hotel Arts Barcelona & W Barcelona Marriot International
en
Bloc temàtic/Departament: Marketing i comercialització

WILLEM VAN ROSSEM

Director General GUESTCONNECTION
Màster en Customer Service & Service Culture Cornell University, United States of America
Bloc temàtic/Departament: Hoteleria; Marketing i comercialització; Organització empreses i gestió de les persones