Fotografia de: Certificat de Xef Expert | Curs de Xef Expert CETT

Universitat de Barcelona
Oferta acadèmica >
Certificat de Xef Expert
Certificat de Xef Expert

Certificat de Xef Expert

Propera convocatòria: Octubre 2024
 

Impulsa la teva carrera amb aquesta formació de xef!

Amb el Certificat de Xef Expert del CETT aconseguiràs la palanca transformadora per impulsar-te com a xef d'excel·lència. Adreçat a tu que ja ets professional de la cuina amb experiència prèvia, et convertiràs en un mestre de les tècniques culinàries mitjançant el seu perfeccionament i milloraràs la teva creativitat aplicant art i disseny. A més, aprendràs i entrenaràs habilitats en gestió empresarial d’un negoci per a desenvolupar-te amb rigor, sostenibilitat, ètica i eficiència.

Incorporaràs el coneixement de diferents moviments artístics i culturals des d’una perspectiva culinària, per ser capaç de crear experiències gastronòmiques úniques, basades en la tècnica, la tradició i la innovació.

Alhora et formaràs des d'una visió transdisciplinària de la gastronomia que incorpora àmbits com l'estètica, la ciència, l'art, la innovació i la gestió, entre d'altres. Actualment, tot això configura l'avantatge competitiu d'un/a Xef Expert, perque ja no n'hi ha prou amb saber cuinar molt bé.

Ara pots triar el calendari que més s'adapta a tu:

  • 9 mesos (amb classes dilluns tot el dia + 1 setmana experiencial en cada trimestre)
  • 3 mesos intensius (amb classes de dilluns a divendres al matí)

Objectius del curs de xef de cuina

Tècnica. Aprendre, revisar, actualitzar i perfeccionar les tècniques avançades de la cuina tradicional, contemporània i la del futur.

Tradició. Descobrir les cuines acadèmiques i mundanes, les cultures, la història, l’evolució i les últimes tendències de la gastronomia.

Art i bellesa. Conèixer i aplicar els àmbits de la bellesa, la creació i els moviments artístics. Aplicar-los a la cuina professional per produir emocions mitjançat la gastronomia.

Pensament. Desenvolupar sentit crític constructiu entorn la creació culinària i la gestió optimitzada de recursos en negocis sostenibles i auto-sostinguts.

Ciència. Aprofundir en el coneixement dels processos culinaris, els fonaments de la física i la química, la botànica i altres disciplines aplicades a les arts culinàries

Utilitat pràctica. Gestionar eficientment un negoci gastronòmic per a la generació de valor econòmic i laboral com a xef-empresari del segle XXI.

Per què estudiar el curs de Xef Expert del CETT?

Aprendràs amb una metodologia 100 % pràctica hands on, integrant de forma evolutiva noves tècniques culinàries combinades amb cultura gastronòmica, art i gestió.

Acceleraràs el teu aprenentatge gràcies a les setmanes immersives d’alt rendiment on combinem classes pràctiques i tallers amb visites professionals i altres activitats d’alt valor.

Tindràs a la teva disposició, sempre que vulguis, cuines obertes i tutelades per poder experimentar i augmentar les hores d'alt rendiment sol/a o en equip.

És un curs de formació contínua per professionals amb el que obtindràs un títol de la Universitat de Barcelona.

I encara més...

  • Desenvoluparàs el mestratge a la cuina tot dominant les tècniques tradicionals, les d’avantguarda, les innovacions tecnològiques i els fonaments de la física i la química a la cuina.

  • Coneixeràs els diferents moviments artístics i culturals al llarg de la història i com aplicar-los a la gastronomia.

  • Et diferenciaràs d'altres xefs per l’equilibri entre pensament i acció, aprofundint en la cuina i les arts culinàries amb una mirada ampla i multidisciplinària.

  • Treballaràs amb producte de proximitat així com amb ingredients d’arreu del món. A més seràs conscient dels efectes mediambientals i socials de la gestió de proveïdors i productors.

  • Comprendràs els models de negoci i les eines per a la gestió eficient i la rendibilitat. Obtindràs visió empresarial per dirigir el negoci amb ètica i amb cura per les relacions humanes.

  • El professorat està format per experts en actiu que et transmetran la seva experiència.

  • Tindràs una experiència formativa molt enriquidora gràcies als teus companys del curs. Coneixeràs professionals en un entorn divers i multicultural amb qui compartiràs les mateixes inquietuds.

  • Tindràs accés al Centre de Recursos per reforçar, completar i ampliar la teva formació amb tota mena de recursos bibliogràfics.

  • Gaudiràs dels més de 6500 m² d’instal·lacions de primer nivell del CETT amb els darrers equipaments i aules de cuina especialitzades.

Un nou Turisme,

Aprèn una formació per professionals!

Aconsegueix noves habilitats i especialitza't en un sector amb alta demanda i moltes sortides.

Professionals de la gastronomia amb experiència

Aquest curs de cuina professional va dirigit a totes aquelles persones professionals de la gastronomia, amb coneixements i experiència a la cuina, que volen evolucionar i transformar la seva carrera professional:

  • Xefs de cuina que requereixen consolidació i perfeccionament
  • Cuiners/eres que vulguin progressar professionalment
  • Xefs-Emprenedors
  • Xefs propietaris o gestors d’un establiment de restauració o de gastronomia que vulguin repensar el seu negoci
  • Qualsevol persona interessada en aquestes temàtiques amb formació prèvia com: Graduats en cuina (Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques) amb experiència professional o similar

No cal tenir una titulació universitària, llicenciatura, diplomatura o grau, per a accedir a aquesta formació. Veure l’apartat de títol per més informació.

Aules tècniques de cuina i restauració

Fotografia de: Certificat de Xef Expert | Curs de Xef Expert CETT

Aula cuina dolça

Fotografia de: Certificat de Xef Expert | Curs de Xef Expert CETT

Aula tecno-culinària

Fotografia de: Certificat de Xef Expert | Curs de Xef Expert CETT
Aula sommelier
Fotografia de: Certificat de Xef Expert | Curs de Xef Expert CETT

Aula Tecno-culinària

Fotografia de: Certificat de Xef Expert | Curs de Xef Expert CETT
Aula de Pre-elaboracions
Fotografia de: Certificat de Xef Expert | Curs de Xef Expert CETT

Aula de cuina dolça

Les sortides profesionals d'aquest curs del xef expert són:

  • Xef gastronòmic a qualsevol establiment de restauració d'àmbit nacional o internacional
  • Xefs-Emprenedors i Xefs-empresaris
  • Assessor/a gastronòmic/a per a restaurants
  • Assessor/a gastronòmic/a per a altres empreses de sectors com el disseny, l’edició o les arts plàstiques i visuals
  • Gerent d'un negoci de gastronomia propi o aliè

Aules tècniques de cuina i restauració

Fotografia de: Certificat de Xef Expert | Curs de Xef Expert CETT

Aula cuina dolça

Fotografia de: Certificat de Xef Expert | Curs de Xef Expert CETT

Aula tecno-culinària

Fotografia de: Certificat de Xef Expert | Curs de Xef Expert CETT
Aula sommelier
Fotografia de: Certificat de Xef Expert | Curs de Xef Expert CETT

Aula Tecno-culinària

Fotografia de: Certificat de Xef Expert | Curs de Xef Expert CETT
Aula de Pre-elaboracions
Fotografia de: Certificat de Xef Expert | Curs de Xef Expert CETT

Aula de cuina dolça

 

Com és la metodologia del diploma de Xef Expert?

El programa Xef Expert s'imparteix de forma presencial i amb el suport de recursos online

Al CETT tindràs fins a dotze aules de cuina especialitzades on podràs desenvolupar la teva tècnica, descobrir nous conceptes i experimentar amb l’ajut del professorat expert. Adquiriràs els coneixements a través de:

Experiència memorable: gràcies a una formació molt pràctica, el networking i l’intercanvi d’idees amb els teus companys.

100 % hands on: classes pràctiques d'alt rendiment amb una aplicació multidisciplinària dels continguts.

Càpsules de coneixement: el curs no té assignatures sinó capsules multidisciplinàries que s’aprenen seguint una seqüència constructiva perqué assimilis millor els coneixements, transformant-te com a cuiner

Classe invertida: et prepararàs la sessió abans d'arribar a la classe amb els recursos dissenyats especialment. D'aquesta manera podràs aprofitar al màxim el teu temps de classe i dedicar-te a posar en pràctica els coneixements teòrics.

Aula oberta: tindràs a la teva disposició, sempre que vulguis, cuines obertes i tutelades per poder experimentar i augmentar les hores d'alt rendiment sol o en equip amb altres participants.

Challenge Gastro-Experience: podràs demostrar el teu univers creatiu a través del disseny d'un projecte culinari que reflecteixi l’aprenentatge assolit.

Setmana immersiva: realitzaràs estades de formació presencial intensiva dissenyades per accelerar el teu procés d’aprenentatge i millorar el teu networking professional.

Seguiment personalitzat: l’equip docent del CETT, Career services i el Servei de Desenvolupament estem per ajudar-te en els teus reptes i que puguis desenvolupar la teva carrera professional a través d’una tutoria setmanal.

Avaluació

No hi ha avaluació dels continguts en un sentit estricte i acadèmic. El coneixement i l’aprenentatge s'organitzen per càpsules que combinen els tres grans àmbits del curs: tècniques, art-creació i gestió, seguint una seqüència constructiva que garanteixi el teu aprenentatge i transformació com a cuiner.

Finalment amb el projecte Challenge Gastro-Experience desenvoluparàs i demostraràs els coneixements i les habilitats adquirides durant el curs.

Un programa basat en càpsules multidisciplinàries combinant les temàtiques següents entre d'altres

TÈCNICA

  • Mestria de les tècniques de cuina
  • Mestria del món dolç
  • Fonaments de física i química en la cuina
  • Xefs del món
  • Innovació tecnològica en la cuina
  • Origen, característiques i aplicació del producte

ART I CREACIÓ

  • Moviments artístics i culturals al llarg de la història
  • Cuina i tradició
  • El mètode creatiu versus el mètode científic
  • L’experimentació i la recerca
  • La composició, el plat i el menú com a obra artística
  • Comunicació i fotografia gastronòmica
  • Identificació i anàlisis de les tendències en gastronomia

GESTIÓ

  • Xef empresari, reptes i límits
  • El plantejament empresarial d’un concepte gastronòmic
  • Gestió de les relacions en el treball. Multiculturalitat i diversitat
  • Layout de cuines, eficiència i rendibilitat
  • Gestió eficient d’un concepte gastronòmic

Escull el calendari que més s'adapta a tu

Extensiu: compatible amb la teva feina

9 mesos en tres mòduls de 3 mesos cadascun (es poden cursar en diferents anys lectius, demana'ns informació)

375 hores (250 pràctiques)

properes edicions: del 30/10/23 al 17/06/24 i de setembre 2024 a juny 2025

dilluns tot el dia + 3 setmanes experiencials (de dilluns a dimecres, 1 en cada trimestre)

Intensiu: una oportunitat per estudiants internacionals

3 mesos intensius amb clases de dilluns a divendres al matí

375 hores (250 de pràctiques)

properes edicios: del 15/01/24 al 22/03/24 i del 13/01/25 al 27/03/25

de dilluns a dijous de 09:00 a 14:00h (últims 3 mesos de dilluns a divendres)

adreçat especialment a participants internacionals (per aquest curs no es necessita visa. Demana'ns informació)

Obté un títol de la UB

En finalitzar aquest programa obtindràs el títol de Certificat d'expert de Xef Expert de la Universitat de Barcelona

Per accedir a aquesta formació, no és necessari que l'alumne tingui una titulació universitària prèvia. Pots consultar l'apartat 'A qui va adreçat' per a més informació.

 

Consulta el preu del Certificat de Xef Expert

MatrículaTaxes UB*PreuPreu Total**
1.525 €730 €3.700 €5.955 €

*Les taxes de la Universitat de Barcelona (UB) són un import que l’alumne d’un centre adscrit ha d'abonar en concepte de serveis. Aquest import està exempt de qualsevol tipus de descompte i es paga al mateix temps que la matrícula.

**Aquest és el preu per pagaments al comptat. Consulta els imports i les condicions per altres modalitats de pagament amb el nostre equip d’Orientació a Futurs Estudiants.

El preu inclou:

  • 2 uniformes professionals complets
  • Sabates professionals
  • El dinar dels dies de classe entre sessions de matí i tarda
  • Ús de l'aula oberta de simulació
  • Participació a tots els actes dins de l'agenda gastronòmica del CETT (sessions amb experts, visites professionals, fires i altres esdeveniments)
  • Títol CETT-UB

Més informació econòmica

Bonificació

Bonificació

Bonificació

Titulació bonificable a través de FUNDAE

Finançament

Finançament

Encara tens dubtes?

Coneix totes les nostres beques

CETT Fundació, amb el ferm convenciment que la formació i la transmissió de coneixement són fonamentals, amplia el programa d’ajudes que ja oferia anualment als estudiants i inclou noves beques per al curs 2021/2022, tenint en compte, a més, les dificultats que ha generat la COVID-19.

A part, el CETT-UB també donarà l’opció de fer el pagament en 6, 10 o 12 mesos mitjançant finançament bancari, amb el qual s’aplicarà un descompte del 5 % de l’import de les quotes. Informa’t sobre les condicions especials.

 

El CETT al teu servei

Com a alumne del CETT gaudeix de tots els avantatges que el centre posa a la teva disposició:

  • Accés al Centre de Recursos per a l’aprenentatge i la investigació:

    • La Universitat de Barcelona compta amb un ampli catàleg de bases de dades per consultar documents, reports i articles científics, entre d’altres.
    • Disposar dels recursos propis del CETT per a reforçar, completar i ampliar la formació. Tota la informació (tant física com digital) es troba disponible en els diferents espais dedicats a aquesta funció.
    • Accés gratuït a tota la llibreria digital de recursos de l'Organització Mundial del Turisme (OMT).
  • Com a centre adscrit a la Universitat de Barcelona, gaudim dels avantatges de formar part de la universitat més prestigiosa de l’Estat: Biblioteques UB · Servei d’Esports UB · Carnet Som UB.

  • Descomptes a l’Escola d’Idiomes Moderns de la Universitat de Barcelona. A més, gràcies al carnet universitari de la Universitat de Barcelona gaudiràs de promocions en productes i serveis com òptiques, restaurants, tecnologia, farmàcies, allotjament, viatges i activitats d’oci, entre d’altres.

  • El CETT disposa de diferents serveis de restauració com el Fòrum o l'Aula Restaurant CETT. El Fòrum és un espai que afavoreix la creativitat i l'intercanvi cultural de l'alumnat. Disposa d'una variada oferta gastronòmica, saludable, de temporada, que s'adapta als diferents moments del dia. Així mateix, també es pot menjar a l'Aula Restaurant CETT, un restaurant de carta amb les mateixes característiques que un restaurant gastronòmic real.

  • Formar part de la comunitat CETT Alumni per estar en contacte amb l’àmplia xarxa d’exalumnes de la Universitat.

Aules tècniques de cuina i restauració

Fotografia de: Certificat de Xef Expert | Curs de Xef Expert CETT

Aula cuina dolça

Fotografia de: Certificat de Xef Expert | Curs de Xef Expert CETT

Aula tecno-culinària

Fotografia de: Certificat de Xef Expert | Curs de Xef Expert CETT
Aula sommelier
Fotografia de: Certificat de Xef Expert | Curs de Xef Expert CETT

Aula Tecno-culinària

Fotografia de: Certificat de Xef Expert | Curs de Xef Expert CETT
Aula de Pre-elaboracions
Fotografia de: Certificat de Xef Expert | Curs de Xef Expert CETT

Aula de cuina dolça

Coneix les nostres instal·lacions

El CETT disposa de diferents aules i equipaments perquè puguis desenvolupar-hi totes les teves habilitats com a professional en l'àmbit de la gastronomia:

Campus del CETT

Fotografia de: Certificat de Xef Expert | Curs de Xef Expert CETT

Passadís aules cuina

Fotografia de: Certificat de Xef Expert | Curs de Xef Expert CETT

Aula cuina dolça

Fotografia de: Certificat de Xef Expert | Curs de Xef Expert CETT

El Centre

Fotografia de: Certificat de Xef Expert | Curs de Xef Expert CETT
Espai Eidos

Aula Oberta

T'oferim la possibilitat que facis ús de les aules tècniques, fora de l'horari de classes, per millorar les teves habilitats treballant de forma autònoma. Gràcies a aquest espai també podràs dissenyar, experimentar, innovar i crear projectes propis.

Aules d'especialitat en gastronomia

Al CETT comptem amb 12 aules tècniques especialitzades. Són instal·lacions equipades amb la tecnologia més actualitzada, i pensades per desenvolupar una formació professional d'alt nivell.

Espais tècnics

Les nostres instal·lacions s'adeqüen a un ensenyament enfocat a la pràctica, amb una metodologia aplicada i compten amb:

  • Hotel Alimara, Restaurant Summum i Àgora BCN: són empreses pròpies d'aplicació de CETT, ubicades en el propi Campus. L'Hotel Alimara ofereix serveis de restauració hotelera i disposa de el Restaurant Summum, on pots fer pràctiques i aprofundir en els coneixements en els serveis de banquets, bufets d'esmorzar o serveis de restaurant. La Residència Àgora BCN, també part de campus, és una bona opció per conèixer de prop el sector de les col·lectivitats.

Espais tècnics

Fotografia de: Certificat de Xef Expert | Curs de Xef Expert CETT

Hotel Alimara

Fotografia de: Certificat de Xef Expert | Curs de Xef Expert CETT
Hotel Alimara
Fotografia de: Certificat de Xef Expert | Curs de Xef Expert CETT
Hotel Alimara
Fotografia de: Certificat de Xef Expert | Curs de Xef Expert CETT

Residència Ágora BCN

Fotografia de: Certificat de Xef Expert | Curs de Xef Expert CETT
Residència Àgora BCN

Aules tècniques de cuina

Aules de cuina de demostració: aules interactives dissenyades per acollir presentacions de producte i aprofundir en el coneixement de les tècniques i elaboracions culinàries.

Aules de preelaboracions, Aula Taller de cuina, Aula Tecno-culinària i Espai Gastronòmic: per desenvolupar la formació pràctica de cuina amb metodologies actives. Disposen de zones de treball individuals adequades per a practicar els conceptes tècnics culinaris, com aplicacions de talls, preelaboració de productes, tècniques de cocció i elaboracions culinàries, des de les bàsiques fins a les més contemporànies i creatives.

  • Aula cuina dolça: espai dissenyat per treballar de manera individual i en equip, per desenvolupar les receptes dolces, en matèries de pastisseria, forneria i confiteria. Disposa de maquinària i utillatge específic per a aquestes especialitats.
  • Aules Sommelier: són tres aules preparades per realitzar la formació de el món de la sumilleria i destinades a la pràctica de l'anàlisi sensorial. Disposen de tot el material necessari per a la pràctica del tast.

Aules tècniques de cuina i restauració

Fotografia de: Certificat de Xef Expert | Curs de Xef Expert CETT

Aula cuina dolça

Fotografia de: Certificat de Xef Expert | Curs de Xef Expert CETT

Aula tecno-culinària

Fotografia de: Certificat de Xef Expert | Curs de Xef Expert CETT
Aula sommelier
Fotografia de: Certificat de Xef Expert | Curs de Xef Expert CETT

Aula Tecno-culinària

Fotografia de: Certificat de Xef Expert | Curs de Xef Expert CETT
Aula de Pre-elaboracions
Fotografia de: Certificat de Xef Expert | Curs de Xef Expert CETT

Aula de cuina dolça

Espais d'especialització gastronòmica

Són espais i aules pensats per dur a terme activitats específiques de formació avançada per a desenvolupar recerca, projectes i reptes gastronòmics.

  • Laboratori Gastronòmic: és l'espai d'assaig de proves i de desenvolupament de R + D + I. Disposa de maquinària, aparells i estris d'última tecnologia.
  • Aula dels Sentits: dissenyada per desenvolupar la percepció sensorial, és una aula pensada per crear l'ambient idoni per despertar els sentits a través de l'experimentació.
  • Aula Sensorial: és un espai format per 24 taules de tast professional. Disposa d'espais individuals que permeten desenvolupar el coneixement i posar en pràctica aspectes del tast sensorial en diferents productes i elaboracions.

Espais especialització gastronòmica

Fotografia de: Certificat de Xef Expert | Curs de Xef Expert CETT

Aula del Sentits

Fotografia de: Certificat de Xef Expert | Curs de Xef Expert CETT

Laboratori gastronòmic

Fotografia de: Certificat de Xef Expert | Curs de Xef Expert CETT

Aula sentits

Fotografia de: Certificat de Xef Expert | Curs de Xef Expert CETT

Laboratori gastronòmic

Suport a la teva carrera professional

Al CETT-UB disposes de tot un equip de professionals experts que vetllaran per la teva trajectòria professional des del moment en què formis part de la nostra comunitat. Volem que estiguis informat i preparat per aconseguir els objectius professionals que t’hagis marcat. Amb aquesta motivació, trobaràs un equip de persones que t’acompanyaran durant el procés de manera personalitzada.

Gràcies a la col·laboració de les principals empreses del sector turístic podràs conèixer i posar en pràctica les eines més útils per accedir i desenvolupar-te en el mercat laboral.

El servei que posem a la teva disposició es basa en tres pilars fonamentals:

  • Orientació professional contínua centrada en tu, identificant els punts forts del teu perfil, analitzant la teva experiència i formació prèvia, i tenint en compte les teves principals motivacions de creixement.
  • Una estreta relació amb els principals actors del sector turístic, cultivada durant els més de 50 anys de presència en el mercat formant professionals amb unes competències i uns valors molt apreciats pel teixit empresarial.
  • Disseny i desenvolupament de tot un ventall d’activitats, espais de debat i eines que posem a la teva disposició i que et capaciten per afrontar qualsevol repte que et trobis durant tota la teva carrera professional.

D’aquesta manera, et convidem a participar en un procés dinàmic i adaptat a les teves expectatives que engloba les següents fases:

Definició de les teves fites professionals:

  • Anàlisi profunda del teu perfil d’entrada.
  • Establiment d’objectius realistes i seguiment del teu roadmap.
  • Orientació en el disseny i desenvolupament del teu Pla de Carrera personalitzat.

Disseny i elaboració de les eines principals de relació amb el mercat laboral

  • Revisió i correcció de currículums i cartes de presentació, adeqüant l’objectiu professional a les demandes del mercat.
  • Carta de recomanació. L’alumnat que us trobeu en un procés de selecció podreu comptar amb les referències del CETT-UB.
  • Accés als principals canals d’investigació i accés d’oportunitats de pràctiques i laborals
  • Gestió d’ofertes i autocandidatures. Et donem suport per fer més visible el teu perfil davant les empreses i headhunters, donant-te referències per a la teva candidatura.
  • Seguiment de candidatures. T’ajudem a saber en quin punt del procés de selecció es troba la teva candidatura.

Entrenament personalitzat

  • Orientació sobre la recerca d’oportunitats professionals.
  • Simulació d’entrevistes de treball i feedback sobre els aspectes que es poden millorar.
  • Entrevistes per competències i mentoring per a aquells perfils amb dificultats a l’hora de seguir el procés de recerca de feina i/o amb risc d’exclusió social.
  • Preparació de presentacions perquè coneguis de primera mà les necessitats de les empreses, perquè puguis analitzar les possibilitats de vinculació a curt i mitjà termini amb una organització, i intercanviar inquietuds amb professionals de referència.

Networking i dinamització d’activitats

  • Presentacions corporatives durant el teu període formatiu.
  • Classes magistrals orientades a conèixer sectors estratègics.
  • Dinàmiques i reptes corporatius incorporats a les teves sessions formatives.
  • Marketplaces i fires d’ocupació presencials i virtuals on més d’un centenar d’empreses participen anualment al Campus en la captació personalitzada de talent.

Job Center d’accés exclusiu

  • Gestió de més de 900 oportunitats de pràctiques anualment.
  • Gestió de més de 1.500 oportunitats laborals anualment.
  • Seguiment de les candidatures presentades.
  • Adaptació de models curriculars i cartes de presentació personalitzats.

Si vols més informació, visita l’espai de Career Services, contacta amb nosaltres a través del correu electrònic careerservices@cett.cat o també ens pots visitar a la primera planta del Campus.

Career Services

Career Services està format per un equip de professionals que orienta i ajuda l’alumnat al llarg dels seus estudis, i li facilita el contacte amb les millors empreses per tal d’afavorir-ne el desenvolupament professional i la futura inserció laboral.

Estar a prop dels antics alumnes

CETT Alumni va néixer com a Associació d’Antics Alumnes del CETT-UB l’1 de març de 1994, com una iniciativa per oferir un servei als antics alumnes, com un espai de referència personal i professional, i un punt de trobada per a experts del sector turístic, gastronòmic i hoteler, amb un vincle comú, el CETT-UB.

Como a associació d’antics alumnes del CETT-UB, té com a missió principal potenciar la relació entre aquests i, així, crear una xarxa de professionals. El nexe comú és ser antics alumnes de les diferents promocions i formacions del CETT-UB.

Els principals objectius de CETT Alumni són:

  • Promoure el permanent desenvolupament professional dels seus associats a tots els nivells i afavorir l’accés al món laboral, la promoció professional i la formació contínua. Fomentar la creació d’un marc idoni per a l’intercanvi dels coneixements i experiències entre els antics alumnes, oferint-los l’associació com a punt de trobada del món professional.
  • Facilitar el coneixement i el networking a través de jornades, ponències, sopars col·loqui i sessions d’experts. CETT Alumni vol ser un centre d’opinió i influència sobre l’entorn turístic.
  • Establir acords amb altres entitats, per afavorir sinergies que generin valor als antics alumnes associats.
 

El nostre equip d'orientació respon

Óscar Palacios

Orientació de Màsters i Postgraus