Cuina d'Alta Gastronomia, Executiva i Creativa

FC
Modalitat: Presencial
Durada: 165h (30 ECTS)
Idiomes: Castellà

Professorat

Coordinador

MONTSERRAT SAPERAS
Llicenciada en Ciència i Tecnologia dels Aliments (Universitat de Barcelona)
EUHT CETT-UB: Coordinadora Curs Alta Cuina i Gastronomia

Professors

ESTHER BOIX
Llicenciada en Filosofia i Ciències de l'Educació ( Pedagogia) (Universitat de Barcelona)
Master Oficial en Educació i Tecnologies de la Informació i Comunicació (e-learning) (Universitat Oberta de Catalunya)
Grup CETT: Coordinadora pedagògica
MERCÈ GARCÍA
Diplomada en Turisme (Universitat Autònoma de Barcelona)
Graduada en Direcció Hotelera (Universitat Autònoma de Barcelona)
EUHT CETT-UB: Coordinadora de Cursos d'Extensió Universitària de Restauració
ENRIC LÓPEZ
Llicenciat en Ciències de la Informació (Publicitat) (Universitat Autònoma de Barcelona)
Master en Administració i Direcció d'Empreses (EOI)
EUHT CETT-UB: Director del Màster Universitari en Direcció d'Empreses Turístiques
ISABEL LUGO
Llicenciada en Història de l'Art (Universitat de Barcelona)
Grup CETT: Professora d'Història de la Gastronomia
JESÚS MOLINA
Doctor per la Universitat de Girona (Universitat de Girona)
ACORH: Director Tècnic
LLUÍS RIERA
Llicenciat en Ciència i Tecnologia de l'Alimentació (Universitat Autònoma de Barcelona)
Llicenciat en Química (Universitat Autònoma de Barcelona)
SAIA - Seguretat Alimentària: Soci-director tècnic
GLORIA SANMARTÍN
Màster en Gestió de la Qualitat a l'empresa (Universitat Politècnica de Catalunya)
CETT Consultors - Grup CETT: Consultora
MONTSERRAT SAPERAS
Llicenciada en Ciència i Tecnologia dels Aliments (Universitat de Barcelona)
EUHT CETT-UB: Coordinadora Curs Alta Cuina i Gastronomia
OSCAR TEIXIDÓ
Màster Ges. Restauració Cial i per Col.lectivitats (CETT)
Graduat en Pastisseria (Gremi de Pastisseria de Barcelona)
EHT- Grup CETT: Professor Cap de Cuina

Col.laboradors

ANNETTE ABSTOSS
Abstoss World Gastronomy: Directora
PAU ARENÓS
Periodista especialitzat en gastronomia:
PERE CASTELLS
Campus de l'Alimentació - UB:
CARLES GAIG
Restaurant Gaig i La Fonda Gaig: Propietari / Xef
JORDI GUILLEM
Restaurant Lo Mam:
FERRAN JUBANY
Restaurant Can Jubany:
MARTIN LIPPO
Expert en noves tècniques i tecnologies culinàries: