Cuina d'Alta Gastronomia, Executiva i Creativa

FC
Modalitat: Presencial
Durada: 165h (30 ECTS)
Idiomes: Castellà

Introducció

La restauració i en concret la cuina han experimentat un fort canvi de posicionament i un progressiu reconeixement de la professió. Aquest nou escenari exigeix que els nous cuiners estiguin capacitats per aplicar els avantatges competitius que els permetin desenvolupar el seu projecte personal de cuina creativa incorporant tècniques d'avantguarda.

Aquest curs d'extensió universitària vol donar resposta a la demanda de formació global en alta cuina, i reconèixer al mateix temps el valor pedagògic de l'experiència dels professionals, amb la participació de cuiners de prestigi del sector, com Carles Gaig (Restaurant Gaig), Nandu Jubany (Restaurant Can Jubany), Jorge Muñoz (Restaurant Pakta), Albert Raurich (Restaurants Dos Palillos i Dos Pebrots ), entre d'altres i amb col·laboradors de la talla de Pere Castells (ex-Coordinador Unitat UB-Bullipèdia), o Pau Arenòs (escriptor i prescriptor gastronòmic). També participen empreses del sector i els docents especialitzats com Martí Lippo, i professors de l'àrea de restauració del CETT.