Fotografia de: Presentació | Curs d'Expert en Planificació de Noces i Esdeveniments Socials
Universitat de Barcelona
Oferta acadèmica
Presentació
Especialització dins de Postgrau de Wedding & Social Event Management

Presentació

El curs d'Expert en planificació de noces i esdeveniments socials és el segon itinerari del Postgrau Wedding & Social Event Management. En aquest curs s'aborden els temes clau per a la planificació, organització i execució d'un casament o un altre esdeveniment social, de manera professional.

A més, es proporcionen les tècniques i pautes necessàries per a la selecció i gestió dels serveis i proveïdors que estan implicats en l'organització d'un esdeveniment social perquè aquest sigui una experiència única i memorable.

El curs finalitza amb l'elaboració d'un catàleg de contactes coherents amb la marca personal del Wedding & Social Event Manager.

El curs es complementa amb una setmana presencial opcional (la no assistència no afecta l'avaluació de el programa).

Raons per cursar 

  1. Aprendràs les tècniques i eines clau per planificar qualsevol esdeveniment de forma professional i exclusiva.
  2. És un programa d'aplicació pràctica que t'ajudarà a impulsar el teu projecte personal.
  3. T’obre les portes a un sector en ple creixement
  4. Forma part d'un programa de Postgrau de la Universitat de Barcelona.
  5. Està avalat per Wedding Media International com a partner especialista en el sector de noces.
  6. Tindràs l'oportunitat d'assistir a la Valmont Barcelona Bridal Fashion Week així com al programa d’activitats especialitzades en el sector nupcial, durant la setmana presencial a Barcelona (l'edició de 2020 està cancel·lada; podràs assistir a la de 2021)

A qui s'adreça? 

El curs d'Expert en Planificació de noces i esdeveniments socials del CETT-UB es dirigeix a totes aquelles persones amb o sense experiència que vulguin professionalitzar-se en el món de l'event planning, especialment en casaments i altres esdeveniments no corporatius.

Més específicament, el curs està dissenyat per adaptar-se a les necessitats dels següents col·lectius:

  • Professionals d'empreses hoteleres i turístiques que es dediquin a el sector de l'organització d’esdeveniments
  • Tècnics superiors en gestió d'esdeveniments que vulguin diversificar la seva actual projecció laboral i ampliar el seu rang d'activitats de negoci.

Empreses col·laboradores 

El Postgrau de Wedding Planner de CETT-UB està avalat per Wedding Media International, el grup de comunicació líder del sector nupcial a Espanya, Portugal i Mèxic que dirigeix les revistes Núvies, NP Magazine, Casar-se a Catalunya, Núvies de Mèxic i Noivas Portugal i elabora les guies en línia de webnovias.com, noivasdeportugal.com i casarseencatalunya.cat.

Wedding Media International organitza anualment la Barcelona Wedding Summit (BWS) i la Porto Wedding Summit (PWS) i participa en NP (Núvies de Passarel·la) i la Barcelona Bridal Fashion Week.