Fotografia de: Presentació    | Curs d'Expert en Revenue Management

Universitat de Barcelona
Presentació

Presentació

Propera convocatòria: 18/10/2021
 

En els darrers anys, en un entorn d'alta competitivitat, el sector hoteler està experimentant una transformació en àrees com la distribució i les vendes. La gestió dels serveis i productes d'allotjament turístic esdevé més complexa i requereix de professionals formats per respondre a les expectatives del client obtenint, a la vegada, la màxima rendibilitat.

Per aquest motiu, la figura del Revenue Manager agafa cada vegada més protagonisme en la gestió eficient dels allotjaments turístics, com a responsable d'optimitzar els ingressos resultants de la venda del inventari a partir del control permanent de la demanda, la gestió de la capacitat i la determinació del preu base de l’elasticitat.

Responent a aquesta necessitat formativa, el CETT eLearning ofereix el curs d’expert en format virtual d'Hotel Revenue Management amb l'objectiu de capacitar els participants per a la gestió eficaç de la venda dels productes i dels serveis oferts pels allotjaments turístics.

Aquest programa formatiu s'estructura en dos mòduls: el primer, enfocat a tenir una visió general de les claus per a una gestió eficient dels ingressos en els allotjaments hotelers; el segon eminentment pràctic que ajudarà a conèixer les eines que donen suport i aquelles més rellevants del Revenue Management. A més, aquest segon mòdul tractarà temes transversals que incideixen de manera directa per a una correcta gestió del Revenue, com són la distribució i la reputació en línia.