Oferta acadèmica

Curs d'Expert en Viticultura, Enologia i Tast de Vins

Aquest curs de Viticultura, enologia i tast permet al professional del vi adquirir, ampliar i/o actualitzar la seva formació en aspectes relacionats amb el tractament, elaboració i procés de tast ofert en modalitat semipresencial, al mateix temps que compta amb el suport de l'àmplia experiència i prestigi de la formació presencial en sommelieria del CETT.
En la temàtica d'aquest curs s'adquireixen els coneixements necessaris sobre viticultura, enologia i anàlisi sensorial de les diferents tipologies de vi. Per tant, l'objectiu és que l'alumnat incorpori, consolidi o actualitzi coneixements propis del perfil professional d'un Sommelier dins d'aquests àmbits afins al sector del vi.
*\*El preu és en pagament únic, consulta les possibilitats de pagament en quotes.*

Informació general

Modalitat: Semipresencial
Durada: 325 hores lectives (13 ECTS)
Idiomes: Castellà
Sol·licita Admissió