Fotografia de: Raons per cursar-lo | Curs d'Iniciació a la Sommelieria
Universitat de Barcelona
Oferta acadèmica
Raons per cursar-lo
Propera convocatòria: Octubre 2021

Raons per cursar-lo

Aquesta alternativa permet al professional, adquirir, ampliar i/o actualitzar la seva formació en aquest àmbit amb els avantatges del format semipresencial; alhora que compta amb el suport de l’àmplia experiència i prestigi de la formació presencial en sumilleria del CETT.

La formació semipresencial en sumilleria del CETT té una estructura modular que permet la màxima flexibilitat a l’hora de triar l’opció més adient segons les prioritats formatives de cada professional.

El Curs en Sommelier semipresencial es pot realitzar al complert, amb un pes de 27 crèdits europeus, obtenint el títol de Certificat d’Extensió Universitària del CETT – UB, i per tant, reconegut per la Universitat de Barcelona. També l’alumnat pot optar per estudiar un o més mòduls de forma individual. La composició modular permet així un ventall de possibilitats formatives adients a cada particularitat.

El Curs en Sommelier semipresencial i modular del CETT es beneficia d’aquesta manera del millor de les dues metodologies: en línia i presencial. Permet, per una banda, que la teoria i gran part de les activitats es realitzin de forma virtual, emprant les eines digitals més innovadores i comptant amb el suport i el seguiment expert dels nostres docents de forma individualitzada i personalitzada. Per altra banda, la part presencial permet consolidar els coneixements adquirits anteriorment realitzant-se de forma intensiva.