Fotografia de: Professorat  | Curs d'iniciació a la Sommilleria
Universitat de Barcelona
Oferta acadèmica
Professorat

Professorat

Professorat i Experts:

El curs de Sommelier semipresencial compta amb una plantilla d'experts especialitzats en el món del vi, l'enogastronomia, la sommelieria, l'enoturisme, empresaris del sector i professors universitaris com:

COORDINACIÓ
Xavier Hernández Soler
Natalia Roig Clapés


Diplomada en Sommelier (Universitat de Girona)

EUHT CETT-UB: Coordinadora de cursos d'extensió universitària de restauració.

|

PROFESSORS i experts

Esther Boix
Garcia

![](https://www.cett.es/fitxers/campushtml/MiniWebs/99/linkedin-Logo-022.png)


Màster en educació i TIC
(Universitat Oberta de Catalunya)

EUHT CETT-UB: Professora



Blanca ozcáriz Raventós

![](https://www.cett.es/fitxers/campushtml/MiniWebs/99/linkedin-Logo-022.png)


Diplome National d'Oenologue, Vitculture and Enology  (Université de Bourgogne, UIVV, Dijoni)

Diplome d'Études Aprofondues, Viticulture et Oenologie (Université Bordeaux I)

Llicenciada en Biología, Fisiología Vegetal, Bioquímica, Genètica (Universitat de Barcelona)



![](https://www.cett.es/fitxers/campushtml/MiniWebs/99/linkedin-Logo-022.png)


Diplomada en Wine & Spirits Education Trust (WSET-London)

Membre del comité de tast de la revista Cupatges


|
|
| Alícia
Solé
Viyuela

![](https://www.cett.es/fitxers/campushtml/MiniWebs/99/linkedin-Logo-022.png)
|
Llicenciada en Enologia, (Universitat Rovira Virgili)

Llicenciada en Ciències Químiques, (Universitat de Barcelona)

EUHT CETT-UB: Professora
|

|