Curs en Cocteleria i Mixologia

FC
Modalitat: Presencial
Durada: 160h (30 ECTS)
Propera convocatòria: 29/10/2019
Idiomes: Castellà
Import des de: 3268 €

Metodologia i Avaluació

Metodologia

La metodologia d'aprenentatge del curs està basada majoritàriament en la pràctica dels conceptes i idees exposades pel ponent durant les explicacions teòriques, donant especial importància a la practicitat i al dinamisme de les sessions.

Els alumnes apliquen els coneixements teòrics adquirits mitjançant la realització de tastos organolèptics de begudes i combinats i pràctiques relacionades amb les tècniques d'elaboració de còctels i cafès.

En la realització dels tastos els alumnes analitzen una gran varietat de productes, d'àmbit nacional i internacional, amb l'objectiu de dominar en profunditat tant la tècnica del tast com el coneixement exhaustiu dels diferents destil·lats, licors, mixers, sucs i altres productes que s'utilitzen habitualment en l'elaboració de còctels i cafès.

En les sessions relacionades amb la gestió del negoci, el ponent realitza les explicacions teòriques dels continguts i proposa diferents eines de gestió que puguin aplicar-se al 100% en el lloc de treball per optimitzar recursos materials i humans. Es fomenta de manera especial la participació dels alumnes i la discussió sobre els temes proposats.

Amb aquesta metodologia es vol estimular l'esperit de recerca i documentació i la capacitat de treballar de forma autònoma, mitjançant l'elaboració d'exercicis i treballs que els alumnes realitzen dins i fora de classe.

La col·laboració i participació de professionals de reconegut prestigi és un element diferenciador que enriqueix l'aprenentatge de l'alumne, gràcies a les aportacions derivades de la trajectòria professional del ponent i de la seva influència en el sector.