Sostenibilitat rendible. Amb aquesta formació adaptaràs o crearàs una empresa segons criteris sostenibles. Podràs organitzar-ne els processos per generar valor afegit i que aquests siguin, a més de sostenibles, rendibles. Així mateix, contribuiràs a la viabilitat de l’oferta en un entorn sostenible.
Amb el curs de Gestió Sostenible en Restauració del CETT-UB adquiriràs els coneixements per gestionar un negoci gastronòmic de manera sostenible gràcies a l’economia circular, l’accessibilitat i la responsabilitat social.
Actualment, les noves generacions de clients volen que les empreses comparteixin els seus valors: el respecte al medi ambient, un desenvolupament socialment sostenible i una oferta gastronòmica sense malbaratament d’aliments, inclusiva i zero-wasted. Per això, les empreses de gastronomia i restauració necessiten professionals molt especialitzats en gestió i economia circular.
Transforma la teva carrera! Adquireix noves habilitats i uneix-te a la transformació del sector per acomplir els Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides.
PER QUÈ ESTUDIAR EL DIPLOMA DE GESTIÓ SOSTENIBLE EN RESTAURACIÓ DEL CETT-UB?

Aprèn una formació per professionals! Aconsegueix noves habilitats i especialitza't en un sector amb alta demanda i moltes sortides.
QUINS OBJECTIUS ACONSEGUIRÀS AMB EL DIPLOMA DE GESTIÓ SOSTENIBLE EN RESTAURACIÓ DEL CETT-UB?
Aquest curs de gestió i administració de cuina sostenible es dirigeix a:
- Professionals del sector gastronòmic: empresaris, propietaris, xefs, pastissers, assessors i consultors gastronòmics, i tècnics d’R+D de la indústria gastronòmica.
- Tècnics/iques que exerceixen càrrecs operatius en empreses gastronòmiques.
- Professionals del sector gastronòmic amb més de 3 anys d’experiència.
- Emprenedors/res amb iniciativa.
No cal tenir una titulació universitària, llicenciatura, diplomatura o grau, per a accedir a aquesta formació. Veure l’apartat de títol per més informació.