Fotografia de:  Diploma de Gestió Sostenible en Restauració | CETT-UB

Universitat de Barcelona
Introducció

Introducció

Propera convocatòria: Octubre 2021
 

Amb el curs de Gestió Sostenible en Restauració del CETT-UB adquiriràs els coneixements per gestionar un negoci gastronòmic de manera sostenible gràcies a l’economia circular, l’accessibilitat i la responsabilitat social.

Actualment, les noves generacions de clients volen que les empreses comparteixin els seus valors: el respecte al medi ambient, un desenvolupament socialment sostenible i una oferta gastronòmica sense malbaratament d’aliments, inclusiva i zero-wasted. Per això, les empreses de gastronomia i restauració necessiten professionals molt especialitzats en gestió i economia circular.

Transforma la teva carrera! Adquireix noves habilitats i uneix-te a la transformació del sector per acomplir els Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides.

Gestión sostenible

PER QUÈ ESTUDIAR EL DIPLOMA DE GESTIÓ SOSTENIBLE EN RESTAURACIÓ DEL CETT-UB?

Sostenibilitat rendible. Amb aquesta formació adaptaràs o crearàs una empresa segons criteris sostenibles. Podràs organitzar-ne els processos per generar valor afegit i que aquests siguin, a més de sostenibles, rendibles. Així mateix, contribuiràs a la viabilitat de l’oferta en un entorn sostenible.

Optimitza tot l’aprovisionament. Coneixeràs tots els passos de la cadena d’aprovisionament: productors locals, organització de logística i gestió de residus per minimitzar-ne l’impacte en el medi ambient i millorar-ne l’eficiència energètica.

Amplia el teu univers creatiu. Aprendràs design thinking i tècniques d’open innovation. Al mateix temps, aprofundiràs en altres àmbits com la neurogastronomia, food design o l’alimentació personalitzada, i a dissenyar una experiència gastronòmica única i respectuosa amb el medi ambient.

Gran inserció laboral. Hi ha multitud de restaurants i negocis gastronòmics que han d’adaptar-se segons els criteris sostenibles. Malgrat això, actualment hi ha una manca de professionals amb coneixements específics sobre aquest aspecte.

Connecta amb els teus clients. Sabràs com comunicar i comercialitzar per donar resposta a les noves demandes d’alimentació ecològica dels comensals utilitzant els nous canals. Crearàs missatges i vincles reals amb els teus clients, evitant el greenwashing.

Nous models de negoci. Dissenyaràs nous models de negoci de cuina sostenible que donin resposta a la creixent necessitat i interès, del sector i els clients, per una alimentació saludable, respectuosa amb el medi ambient i accessible per a tothom.

Learning by doing. Aprendràs mentre apliques els coneixements teòrics. Les classes són interactives i es fan a les aules especialitzades del Campus del CETT.

Un curs d’experts per a professionals. Compta amb la col·laboració de les principals entitats i associacions que estan liderant el canvi cap a la sostenibilitat, així com els que conceben la gastronomia com una eina de millora social.

Més de 900 empreses per fer pràctiques. El departament de Career Services del CETT t’ajudarà a fer pràctiques a qualsevol de les empreses amb les quals tenim un conveni de col·laboració.

Emprèn i avança’t a la teva competència. Adquiriràs les eines per poder crear el teu negoci com a emprenedor, destacar entre la competència i ser un dels primers a posicionar-te al mercat laboral.

Networking. El curs incentiva els treballs en equips multidisciplinaris per crear mentalitat empresarial. La col·laboració és un valor alineat amb la sostenibilitat.

Una formació única. És una titulació de la Universitat de Barcelona i del CETT, centre de referència en turisme, hoteleria i gastronomia. Tenim més de 50 anys d’experiència i una gran integració en el teixit empresarial.

Aprèn una formació per professionals! Aconsegueix noves habilitats i especialitza't en un sector amb alta demanda i moltes sortides.

QUINS OBJECTIUS ACONSEGUIRÀS AMB EL DIPLOMA DE GESTIÓ SOSTENIBLE EN RESTAURACIÓ DEL CETT-UB?

Formar experts en gestió i gastronomia sostenible per treballar segons els paràmetres de l’economia circular i l’accessibilitat, incloent-hi tots els paràmetres de la sostenibilitat: medi ambient, economia circular i responsabilitat social.

Concebre nous serveis i productes segons els ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides) per generar confiança i atraure una nova generació de consumidors amb aquests mateixos valors.

Donar una visió holística, completa, de la sostenibilitat per poder dirigir i administrar tota classe de negocis gastronòmics i de restauració.

Conèixer les diferents eines i estratègies per innovar i generar valor afegit en un restaurant o negoci gastronòmic.

Galeria Aula Cuina Dolça

Aula Cuina Dolça

Aula Cuina Dolça

Aula Cuina Dolça

Aula Cuina Dolça

Aula Cuina Dolça

Aula Cuina Dolça

Fotografia de:  Diploma de Gestió Sostenible en Restauració | CETT-UB
Fotografia de:  Diploma de Gestió Sostenible en Restauració | CETT-UB

Aquest curs de gestió i administració de cuina sostenible es dirigeix a:

  • Professionals del sector gastronòmic: empresaris, propietaris, xefs, pastissers, assessors i consultors gastronòmics, i tècnics d’R+D de la indústria gastronòmica.
  • Tècnics/iques que exerceixen càrrecs operatius en empreses gastronòmiques.
  • Professionals del sector gastronòmic amb més de 3 anys d’experiència.
  • Emprenedors/res amb iniciativa.

No cal tenir una titulació universitària, llicenciatura, diplomatura o grau, per a accedir a aquesta formació. Veure l’apartat de títol per més informació.

Aules tècniques de cuina i restauració

Fotografia de:  Diploma de Gestió Sostenible en Restauració | CETT-UB

Aula cuina dolça

Fotografia de:  Diploma de Gestió Sostenible en Restauració | CETT-UB

Aula tecno-culinària

Fotografia de:  Diploma de Gestió Sostenible en Restauració | CETT-UB
Aula sommelier
Fotografia de:  Diploma de Gestió Sostenible en Restauració | CETT-UB

Aula Tecno-culinària

Fotografia de:  Diploma de Gestió Sostenible en Restauració | CETT-UB
Aula de Pre-elaboracions
Fotografia de:  Diploma de Gestió Sostenible en Restauració | CETT-UB

Aula de cuina dolça