Fotografia de: Sortides Professionals | Diploma de Gestió Sostenible en Restauració  CETT-UB

Universitat de Barcelona
Sortides Professionals

Sortides Professionals

Propera convocatòria: Octubre 2022
 

Les principals sortides d’aquest curs de Gestió Sostenible en Restauració són:

  • Gestor/a especialitzat/ada en adaptació a la circularitat, accessibilitat i responsabilitat social en negocis gastronòmics.
  • Gestor/a de projectes gastronòmics en entorns d’innovació corporativa, globals i/o digitals.
  • Gestor/a d’esdeveniments gastronòmics sostenibles.
  • Especialista en comunicació i comercialització sostenible.
  • Gestor/a de càtering especialitzat/ada en ofertes inclusives.
  • Dissenyador/a de serveis gastronòmics accessibles, inclusius i amb responsabilitat social.
  • Tècnic/a de compres sostenibles.
  • Consultor/a en gastronomia sostenible.
  • Emprenedor en gastronomia sostenible.

Galeria Aula Cuina Dolça 02

Aula Cuina Dolça

Aula Cuina Dolça

Aula Cuina Dolça

Aula Cuina Dolça

Aula Cuina Dolça

Aula Cuina Dolça