Sostenibilitat i rendibilitat. Gràcies a aquest curs en cuina sostenible podràs gestionar una empresa de restauració. Organitzaràs els seus processos perquè, a més de respectuosos amb el medi ambient, també siguin rendibles i viables.
Amb el curs Innovació en Producció de Gastronomia Sostenible del CETT-UB podràs crear una oferta gastronòmica, les receptes d’un restaurant, segons els paràmetres de la sostenibilitat: circularitat, inclusivitat i responsabilitat.
El sector de la restauració necessita nous professionals capaços de transformar els seus processos i dissenyar una oferta inclusiva i zero-wasted. Suma’t al canvi i adquireix noves habilitats professionals. Transforma la teva carrera i ajuda els restaurants i negocis gastronòmics a adaptar els seus processos i oferta segons criteris sostenibles.
PER QUÈ ESTUDIAR EL DIPLOMA DE INNOVACIÓ EN PRODUCCIÓ D’OFERTES GASTRONÒMIQUES SOSTENIBLES DEL CETT-UB?

Aprèn una formació per professionals! Aconsegueix noves habilitats i especialitza't en un sector amb alta demanda i moltes sortides.
QUINS OBJECTIUS ACONSEGUIRÀS AMB EL DIPLOMA DE INNOVACIÓ EN PRODUCCIÓ D’OFERTES GASTRONÒMIQUES SOSTENIBLES DEL CETT-UB?
Aquest curs d’innovació culinària i sostenibilitat es dirigeix a:
- Professionals del sector gastronòmic: empresaris, propietaris, xefs, pastissers, assessors i consultors gastronòmics, i tècnics d’R+D de la indústria gastronòmica.
- Tècnics/iques que exerceixen càrrecs operatius en empreses gastronòmiques professionals.
- Professionals del sector gastronòmic amb més de 3 anys d’experiència.
- Emprenedors/res amb iniciativa.
No cal tenir una titulació universitària, llicenciatura, diplomatura o grau, per a accedir a aquesta formació. Veure l’apartat de títol per més informació.