Aprendràs de forma gradual, incorporant nous coneixements i habilitats de forma contínua. Faràs servir el learning by doing en tots els continguts, tant els teòrics com els pràctics.
COM ÉS LA METODOLOGIA D'AQUEST CURS DE INNOVACIÓ EN PRODUCCIÓ D’OFERTES GASTRONÒMIQUES SOSTENIBLES DEL CETT-UB?
El Diploma d'Innovació en Producció d’Ofertes Gastronòmiques Sostenibles del CETT-UB s’imparteix presencialment a les instal·lacions del CETT-UB. Té una metodologia d’aprenentatge 100 % d’aplicació des del primer dia i amb el suport de recursos online.
La metodologia d’aprenentatge d’aquest diploma es basa en els següents eixos:
AVALUACIÓ
No hi ha exàmens finals. L’avaluació del teu progrés es fa a partir del seguiment continu portat a terme per l’equip docent, la resolució de proves escrites i l’elaboració d’activitats, reptes i projectes durant el curs.
DURADA
- Horari: A definir.
- Total: 1500 hores lectives
- 60 Crèdits Europeus.
En acabar aquest programa, obtindràs la titulació següent:*
Titulació de la Universitat de Barcelona: Diploma d’Extensió Universitària en Innovació en Producció d’Ofertes Gastronòmiques Sostenibles.
(*) Per accedir a aquesta formació, no és necessari que l’alumne tingui una titulació universitària prèvia. Si us plau, podeu consultar l’apartat “A qui va dirigit” per a més informació.