Fotografia de: Diploma d'Innovació en Producció d’Ofertes Gastronòmiques Sostenibles | Diploma de Oferta Gastronòmica Sostenible CETT-UB

Universitat de Barcelona
Oferta acadèmica >
Diploma d'Innovació en Producció d’Ofertes Gastronòmiques Sostenibles

Diploma d'Innovació en Producció d’Ofertes Gastronòmiques Sostenibles

Propera convocatòria: Octubre 2024
 

Dona el salt i converteix-te en un professional de la producció en gastronomia sostenible!

Amb el diploma superior en Innovació en Producció d'Ofertes Gastronòmiques Sostenibles del CETT-UB aprendràs, en contacte amb professionals acreditats, a crear una oferta gastronòmica sota paràmetres sostenibles: circularitat d'oferta, responsabilitat social, inclusivitat i reducció de l'impacte ambiental i del rebuig.

El sector de la restauració necessita a professionals capaços de transformar els seus processos i dissenyar ofertes sostenibles.

Sigues part activa del canvi, crea el teu projecte o ajuda als establiments gastronòmics a adaptar els seus processos i oferta segons criteris sostenibles!

Per què estudiar Innovació en Producció d'Ofertes Gastronòmiques Sostenibles del CETT-UB?

Descobreix la cuina circular. Crearàs receptes sabroses i saludables. Definiràs menús circulars que reduiran el rebuig alimentari. Coneixeràs nous ingredients i tècniques que et permetran desenvolupar elaboracions més respectuoses amb el medi ambient i els clients.

Adapta’t als teus clients. Aprendràs a donar resposta a tots aquells clients amb necessitats específiques com el disseny d'una oferta personalitzada. Treballaràs amb una visió inclusiva els menús, dissenyaràs productes gastronòmics personalitzats, utilitzant les estratègies de cuina de substitució.

Amplia el teu univers creatiu. Aprendràs design thinking i tècniques d'open innovation. També coneixeràs altres disciplines com la Neurogastronomia, Food Design o l'alimentació personalitzada per dissenyar una experiència gastronòmica única i donar resposta als reptes que la sostenibilitat planteja.

Apropa't a les tecnologies sostenibles. Coneixeràs les principals tecnologies que ens permetran un futur més sostenible perqupe puguis integrar-les en el teu projecte, des d'un ús eficient de l'energia, a l'ús de nous ingredients, passant per la nutrició personalitzada.

Un professorat format per experts. Un equip docent amb una reputada trajectòria professional implicat en el canvi cap a la sostenibilitat del sector. A més, hi haurà visites de professionals, sessions i demostracions de xefs i experts que, juntament amb les activitats de l’agenda gastronòmica CETT, complementaran la teva formació.

Un perfil professional molt reclamat. Molts models de negoci necessiten ser reorientats segons els nous estàndards de cuina sostenible i fins ara no hi havia perfils professionals formats específicament per a això.

Un diploma avalat pels experts. Compta amb la col·laboració de les principals entitats i associacions relacionats amb el desenvolupament respectant el medi ambient i els seus recursos del sector gastronòmic i de la restauració.

Learning by doing. Aprendràs mentre apliques els coneixements teòrics. Les classes són interactives i es fan a les aules especialitzades del Campus del CETT.

Pràctiques en empreses. Gràcies als més de 900 convenis de col·laboració del CETT podràs accedir a la borsa d’ofertes de pràctiques en empreses o optar per fer un projecte d’investigació culinària.

Crea el teu propi negoci. Adquiriràs les eines per poder crear el teu negoci o projecte gastronòmic com a emprenedor. Destacaràs entre la competència i seràs un dels primers a posicionar-te al mercat laboral.

Un centre de referència. Estudia al CETT, som un centre de referència en turisme, hoteleria i gastronomia adscrit a la Universitat de Barcelona. Tenim més de 50 anys de trajectòria i una gran implantació en el teixit empresarial.

Un títol únic. És una titulació de la Universitat de Barcelona i el CETT.

Un nou Turisme,

Aprèn una formació per professionals!

Aconsegueix noves habilitats i especialitza't en un sector amb alta demanda i moltes sortides.

A quins objectius respon el diploma superior d'Innovació en Producció d'Ofertes Gastronòmiques Sostenibles del CETT-UB?

Formar professionals capaços de donar resposta als reptes que genera l’aplicació de la circularitat, l’accessibilitat i la responsabilitat social en la gastronomia, tenint en compte totes les dimensions (ambiental, econòmica, social i cultural) a través de la innovació culinària.

Crear productes i serveis sostenibles per atraure les noves generacions de consumidors, conscienciats amb la sostenibilitat i el canvi climàtic; clients que busquen comprar en empreses que comparteixen els mateixos valors.

Capacitar per adaptar els processos i productes gastronòmics a una visió sostenible de 360º, innovar en cuina i gastronomia, creant i oferint circulars que maximitzin l’aprofitament dels aliments.

Desenvolupar productes gastronòmics personalitzats que s’adaptin a les necessitats específiques del client, utilitzant les estratègies i les tècniques culinàries de cuina de substitució.

Explorar les eines per a la innovació en gastronomia que ajuden a dissenyar ofertes o productes que resolguin els reptes que plantegen la sostenibilitat, utilitzant la creativitat i les solucions tecnològiques.

Conèixer les tecnologies disruptives que ajudin a transformar de forma competitiva un negoci gastronòmic en un entorn sostenible.

Donar una visió holística, completa, de la sostenibilitat per poder organitzar i gestionar tot tipus de models de producció en restauració.

Galeria Aula Cuina Dolça

Aula Cuina Dolça

Aula Cuina Dolça

Aula Cuina Dolça

Aula Cuina Dolça

Aula Cuina Dolça

Aula Cuina Dolça

Fotografia de: Diploma d'Innovació en Producció d’Ofertes Gastronòmiques Sostenibles | Diploma de Oferta Gastronòmica Sostenible CETT-UB
Fotografia de: Diploma d'Innovació en Producció d’Ofertes Gastronòmiques Sostenibles | Diploma de Oferta Gastronòmica Sostenible CETT-UB

Professionals del sector, càrrecs operatius i emprenedors

Aquest curs d’innovació culinària i sostenibilitat es dirigeix a:

  • Professionals del sector gastronòmic: empresaris, propietaris, xefs, pastissers, assessors i consultors gastronòmics, i tècnics d’R+D de la indústria gastronòmica.
  • Tècnics/iques que exerceixen càrrecs operatius en empreses gastronòmiques professionals.
  • Professionals del sector gastronòmic amb més de 3 anys d’experiència.
  • Emprenedors/res amb iniciativa.

No cal tenir una titulació universitària, llicenciatura, diplomatura o grau, per a accedir a aquesta formació. Veure l’apartat Titulació per més informació.

Aules tècniques de cuina i restauració

Fotografia de: Diploma d'Innovació en Producció d’Ofertes Gastronòmiques Sostenibles | Diploma de Oferta Gastronòmica Sostenible CETT-UB

Aula cuina dolça

Fotografia de: Diploma d'Innovació en Producció d’Ofertes Gastronòmiques Sostenibles | Diploma de Oferta Gastronòmica Sostenible CETT-UB

Aula tecno-culinària

Fotografia de: Diploma d'Innovació en Producció d’Ofertes Gastronòmiques Sostenibles | Diploma de Oferta Gastronòmica Sostenible CETT-UB
Aula sommelier
Fotografia de: Diploma d'Innovació en Producció d’Ofertes Gastronòmiques Sostenibles | Diploma de Oferta Gastronòmica Sostenible CETT-UB

Aula Tecno-culinària

Fotografia de: Diploma d'Innovació en Producció d’Ofertes Gastronòmiques Sostenibles | Diploma de Oferta Gastronòmica Sostenible CETT-UB
Aula de Pre-elaboracions
Fotografia de: Diploma d'Innovació en Producció d’Ofertes Gastronòmiques Sostenibles | Diploma de Oferta Gastronòmica Sostenible CETT-UB

Aula de cuina dolça

Les principals sortides professionals del diploma Innovació en Producció d’Ofertes Gastronòmiques Sostenibles són:

  • Tècnic/a especialitzat/ada en transformació circular i accessible de processos culinaris gastronòmics.
  • Xef especialista en la creació d’una oferta circular i minimització del malbaratament alimentari.
  • Xef especialista en cuina inclusiva, per a necessitats específiques (al·lèrgies, intoleràncies...).
  • Gestor/a de càtering especialitzat/ada en ofertes inclusives.
  • Gestor/a d’esdeveniments gastronòmics sostenibles.
  • Dissenyador/a de serveis gastronòmics sostenibles amb responsabilitat social.
  • Consultor o formador en gastronomia sostenible.

Galeria Aula Cuina Dolça 02

Aula Cuina Dolça

Aula Cuina Dolça

Aula Cuina Dolça

Aula Cuina Dolça

Aula Cuina Dolça

Aula Cuina Dolça

 

Com és la metodologia d'aquest diploma d'Innovació en Producció d'Ofertes Gastronòmiques Sostenibles del CETT-UB?

El Diploma Superior Universitari d'Innovació en Producció d’Ofertes Gastronòmiques Sostenibles del CETT-UB s’imparteix presencialment a les instal·lacions del CETT-UB. Té una metodologia d’aprenentatge 100 % d’aplicació des del primer dia i amb el suport de recursos online.

La metodologia d’aprenentatge d’aquest diploma es basa en els següents eixos:

Aprendràs de forma gradual, incorporant nous coneixements i habilitats de forma contínua. Faràs servir el learning by doing en tots els continguts, tant els teòrics com els pràctics.

Veuràs la relació entre les diferents matèries per obtenir una visió 360º de la reconversió dels negocis gastronòmics cap a la sostenibilitat.

Gràcies al sistema d’aprenentatge de l’aula inversa, seràs tu qui exploraràs pel teu compte i assimilaràs les bases per treballar aquests continguts a classe més tard.

Assimilaràs els continguts teòrics a casa a través dels recursos digitals, i després els aplicaràs a les classes presencials pràctiques al Campus del CETT.

Tindràs a la teva disposició aules tècniques de cuina, d’anàlisi sensorial i informàtica equipades amb les últimes eines i equips perquè puguis elaborar creacions gastronòmiques de tot tipus.

Treballaràs en grups reduïts, multidisciplinaris i estables durant tot el curs. Hi ha un màxim de 16 persones per classe. El perfil heterogeni de l’alumnat i els exercicis col·laboratius en grup enriquiran la teva experiència formativa.

Aprendràs a través de la resolució de reptes proposats per empreses reals que busquen solucions per als seus problemes en la transformació sostenible. T’apropem a l’entorn empresarial i en fomentem la interacció.

Practicaràs, al teu aire i sense horaris, a l’Aula Oberta de simulació culinària. Així podràs perfeccionar les tècniques o receptes que et siguin més complicades, o investigar amb un nou ingredient.

Avaluació

No hi ha exàmens finals. L’avaluació del teu progrés es fa a partir del seguiment continu portat a terme per l’equip docent, la resolució de proves escrites i l’elaboració d’activitats, reptes i projectes durant el curs.

Coneix els detalls del diploma d'Innovació en Producció d’Ofertes Gastronòmiques Sostenibles

Mòdul 1: Fonaments de sostenibilitat aplicada a la gastronomia (6 ECTS)

La sostenibilitat aplicada als processos gastronòmics (6 ECTS)

  • L’objectiu d’aquesta assignatura és introduir-te a tots dos àmbits. Conèixer l’espai d’interacció entre gastronomia i sostenibilitat.
  • Aquesta visió permetrà definir el marc en què l’activitat de la gastronomia sostenible s’haurà de desenvolupar i quins indicadors es podran utilitzar.

Mòdul 2: Models de negoci circular, inclusiu i responsable (12 ECTS)

Sostenibilitat aplicada a models de negocis gastronòmics (6 ECTS)

  • L’objectiu d’aquesta assignatura és comprendre quins canvis en el desenvolupament de projectes gastronòmics són necessaris per crear i portar a terme un projecte sostenible en el món de la gastronomia.

Gestió sostenible aplicada als negocis gastronòmics (6 ECTS)

  • La sostenibilitat ha d’arribar a tots els àmbits de l’empresa. En aquesta assignatura es posa de relleu de quina manera una visió sostenible, que incorpora circularitat, inclusivitat i responsabilitat corporativa, modifica la gestió tradicional d’una empresa o d’un projecte.

Mòdul 3: Innovció en gastronomia sostenible (12 ECTS)

Innovació aplicada al desenvolupament gastronòmic sostenible (6 ECTS)

  • Adaptar-se a la sostenibilitat implica canvis. Els canvis necessiten noves idees. En aquesta assignatura es parlarà d’innovació i com introduir-la en el dia a dia d’un projecte/negoci. Es treballaran amb design thinking i tècniques d’open innovation.
  • S’introduiran aquells àmbits de coneixement que permeten ampliar l’univers creatiu (neurogastronomia, food design, alimentació personalitzada…). Tot això, exemplificat amb casos reals de processos creatius adaptats al món de la gastronomia i en un entorn pràctic col·laboratiu.

Tecnologies sostenibles per a entorns gastronòmics (6 ECTS)

  • Molts dels esforços de la investigació actual se centren a trobar o aplicar tecnologies existents per transformar els processos en sostenibles.
  • En aquesta assignatura es farà un repàs de totes aquelles tecnologies actuals o amb projecció de futur que poden ajudar a crear o adaptar els projectes/negocis gastronòmics a la circularitat, inclusivitat i responsabilitat.

Mòdul 4: Processos i tècniques per a ofertes gastronòmiques sostenibles (15 ECTS)

Processos per a la circularitat en la producció culinària (6 ECTS)

  • En un negoci gastronòmic sostenible la circularitat és indispensable. Una de les seves prioritats és que es minimitzi el rebuig alimentari, a tots els nivells. Un altre dels àmbits de la sostenibilitat és la inclusivitat. S’estudiarà com crear una oferta gastronòmica adaptada a col·lectius amb necessitats especials per motius de salut, ètics o religiosos. Tots aquests aspectes es tractaran, d’una manera molt pràctica, en aquesta assignatura. Partint d’una base de coneixement teòric, es donaran eines i protocols per elaborar les ofertes gastronòmiques dins els paràmetres d’inclusivitat i circularitat.

Gestió de la producció en negocis sostenibles (4,5 ECTS)

  • La introducció de la circularitat i els ODS fan que sigui necessari revisar i adaptar els sistemes del control diari d'un negoci, des de com introduïm la sostenibilitat en els escandalls, fins com es dissenyen els processos culinaris, passant per la concepció de la carta.

Innovació en producció d'ofertes inclusives (4,5 ECTS)

  • L’objectiu d'aquesta assignatura és conèixer aquelles matèries primeres i tècniques que permetin substituir ingredients que han de ser exclosos de l'oferta per altres amb l'objectiu d'adaptar l'oferta a les necessitats del client, de denominada cuina de substitució. Així mateix, es definiran les pautes que cal seguir per aconseguir un procés de creació, elaboració i servei que en garanteixi la seguretat alimentària i la protecció davant de les contaminacions.
  • És una assignatura eminentment pràctica amb la qual, després d’una breu introducció teòrica, es treballarà aplicant els coneixements a la creació d’una oferta gastronòmica inclusiva.

Mòdul 5: Projecte Final (6 ECTS)

Pràcticum amb projecte aplicat

  • Aquesta assignatura permet a l'alumnat interrelacionar amb el sector, desenvolupant un projecte aplicat a algun dels diferents àmbits de l'empresa: investigació de productes, oferta gastronòmica, desenvolupament de processos, circularitat, reducció de rebuig alimentari...

  • D'aquesta manera podràs posar en pràctica els coneixements, habilitats i competències adquirides en el màster, en un camp d'actuació concret, per complementar la formació teòrica i pràctica i, a la vegada, convertir-se en un motor de canvi cap a la Gastronomia Sostenible en una empresa o projecte.

Durada

  • Horari: A definir
  • Total: 1.350 hores lectives
  • Crèdits Europeus: 54 ECTS

Obté un títol de la Universitat de Barcelona

En acabar aquest programa, obtindràs la Titulació de la Universitat de Barcelona de Diploma Superior Universitari en Innovació en Producció d’Ofertes Gastronòmiques Sostenibles.

Per accedir a aquesta formació, no és necessari que l’alumne tingui una titulació universitària prèvia.

 

Consulta el preu del diploma d'Innovació en Producció d’Ofertes Gastronòmiques Sostenibles

EstudiantsMatrículaTaxes UB*PreuPreu Total**

Estudiants Extracomunitaris

1.775€710€6.727,50€9.212,50€

Estudiants Comunitaris

1.775€710€5.962,75€8.447,75€

*Les taxes de la Universitat de Barcelona (UB) són un import que l’alumne d’un centre adscrit ha d'abonar en concepte de serveis. Aquest import està exempt de qualsevol tipus de descompte i es paga al mateix temps que la matrícula.

**Aquest és el preu per pagaments al comptat. Consulta els imports i les condicions per altres modalitats de pagament amb el nostre equip d’Orientació a Futurs Estudiants.

Més informació econòmica

Bonificació

Bonificació

Bonificació

Titulació bonificable a través de FUNDAE

Finançament

Finançament

Encara tens dubtes?

Coneix totes les nostres beques

CETT Fundació, amb el ferm convenciment que la formació i la transmissió de coneixement són fonamentals, amplia el programa d’ajudes que ja oferia anualment als estudiants.

A part, el CETT-UB també donarà l’opció de fer el pagament en 6, 10 o 12 mesos mitjançant finançament bancari, amb el qual s’aplicarà un descompte del 5 % de l’import de les quotes. Informa’t sobre les condicions especials.

 

El CETT al teu servei

Com a alumne del CETT gaudeix de tots els avantatges que el centre posa a la teva disposició:

  • Accés al Centre de Recursos per a l’aprenentatge i la investigació:

    • La Universitat de Barcelona compta amb un ampli catàleg de bases de dades per consultar documents, reports i articles científics, entre d’altres.
    • Disposar dels recursos propis del CETT per a reforçar, completar i ampliar la formació. Tota la informació (tant física com digital) es troba disponible en els diferents espais dedicats a aquesta funció.
    • Accés gratuït a tota la llibreria digital de recursos de l'Organització Mundial del Turisme (OMT).
  • Com a centre adscrit a la Universitat de Barcelona, gaudim dels avantatges de formar part de la universitat més prestigiosa de l’Estat: Biblioteques UB · Servei d’Esports UB · Carnet Som UB

  • Descomptes a l’Escola d’Idiomes Moderns de la Universitat de Barcelona. A més, gràcies al carnet universitari de la Universitat de Barcelona gaudiràs de promocions en productes i serveis com òptiques, restaurants, tecnologia, farmàcies, allotjament, viatges i activitats d’oci, entre d’altres.

  • El CETT disposa de diferents serveis de restauració com el Fòrum o l'Aula Restaurant CETT. El Fòrum és un espai que afavoreix la creativitat i l'intercanvi cultural de l'alumnat. Disposa d'una variada oferta gastronòmica, saludable, de temporada, que s'adapta als diferents moments del dia. Així mateix, també es pot menjar a l'Aula Restaurant CETT, un restaurant de carta amb les mateixes característiques que un restaurant gastronòmic real.

  • Formar part de la comunitat CETT Alumni per estar en contacte amb l’àmplia xarxa d’exalumnes de la Universitat.

Aules tècniques de cuina i restauració

Fotografia de: Diploma d'Innovació en Producció d’Ofertes Gastronòmiques Sostenibles | Diploma de Oferta Gastronòmica Sostenible CETT-UB

Aula cuina dolça

Fotografia de: Diploma d'Innovació en Producció d’Ofertes Gastronòmiques Sostenibles | Diploma de Oferta Gastronòmica Sostenible CETT-UB

Aula tecno-culinària

Fotografia de: Diploma d'Innovació en Producció d’Ofertes Gastronòmiques Sostenibles | Diploma de Oferta Gastronòmica Sostenible CETT-UB
Aula sommelier
Fotografia de: Diploma d'Innovació en Producció d’Ofertes Gastronòmiques Sostenibles | Diploma de Oferta Gastronòmica Sostenible CETT-UB

Aula Tecno-culinària

Fotografia de: Diploma d'Innovació en Producció d’Ofertes Gastronòmiques Sostenibles | Diploma de Oferta Gastronòmica Sostenible CETT-UB
Aula de Pre-elaboracions
Fotografia de: Diploma d'Innovació en Producció d’Ofertes Gastronòmiques Sostenibles | Diploma de Oferta Gastronòmica Sostenible CETT-UB

Aula de cuina dolça

Serveis i instal·lacions

El CETT disposa de diferents aules i equipaments perquè puguis desenvolupar-hi totes les teves habilitats com a professional en l'àmbit de la gastronomia:

Campus del CETT

Fotografia de: Diploma d'Innovació en Producció d’Ofertes Gastronòmiques Sostenibles | Diploma de Oferta Gastronòmica Sostenible CETT-UB

Passadís aules cuina

Fotografia de: Diploma d'Innovació en Producció d’Ofertes Gastronòmiques Sostenibles | Diploma de Oferta Gastronòmica Sostenible CETT-UB

Aula cuina dolça

Fotografia de: Diploma d'Innovació en Producció d’Ofertes Gastronòmiques Sostenibles | Diploma de Oferta Gastronòmica Sostenible CETT-UB

El Centre

Fotografia de: Diploma d'Innovació en Producció d’Ofertes Gastronòmiques Sostenibles | Diploma de Oferta Gastronòmica Sostenible CETT-UB
Espai Eidos

Aula Oberta

T'oferim la possibilitat que facis ús de les aules tècniques, fora de l'horari de classes, per millorar les teves habilitats treballant de forma autònoma. Gràcies a aquest espai també podràs dissenyar, experimentar, innovar i crear projectes propis.

Aules d'especialitat en gastronomia

Al CETT comptem amb 12 aules tècniques especialitzades. Són instal·lacions equipades amb la tecnologia més actualitzada, i pensades per desenvolupar una formació professional d'alt nivell.

Espais tècnics

Les nostres instal·lacions s'adeqüen a un ensenyament enfocat a la pràctica, amb una metodologia aplicada i compten amb l'Hotel Alimara, el Restaurant Summum i Àgora BCN: són empreses pròpies d'aplicació de CETT, ubicades en el propi Campus. L'Hotel Alimara ofereix serveis de restauració hotelera i disposa de el Restaurant Summum, on pots fer pràctiques i aprofundir en els coneixements en els serveis de banquets, bufets d'esmorzar o serveis de restaurant. La Residència Àgora BCN, també part de campus, és una bona opció per conèixer de prop el sector de les col·lectivitats.

Espais tècnics

Fotografia de: Diploma d'Innovació en Producció d’Ofertes Gastronòmiques Sostenibles | Diploma de Oferta Gastronòmica Sostenible CETT-UB

Hotel Alimara

Fotografia de: Diploma d'Innovació en Producció d’Ofertes Gastronòmiques Sostenibles | Diploma de Oferta Gastronòmica Sostenible CETT-UB
Hotel Alimara
Fotografia de: Diploma d'Innovació en Producció d’Ofertes Gastronòmiques Sostenibles | Diploma de Oferta Gastronòmica Sostenible CETT-UB
Hotel Alimara
Fotografia de: Diploma d'Innovació en Producció d’Ofertes Gastronòmiques Sostenibles | Diploma de Oferta Gastronòmica Sostenible CETT-UB

Residència Ágora BCN

Fotografia de: Diploma d'Innovació en Producció d’Ofertes Gastronòmiques Sostenibles | Diploma de Oferta Gastronòmica Sostenible CETT-UB
Residència Àgora BCN

Aules tècniques de cuina

Aules de cuina de demostració: aules interactives dissenyades per acollir presentacions de producte i aprofundir en el coneixement de les tècniques i elaboracions culinàries.

Aules de preelaboracions, Aula Taller de cuina, Aula Tecno-culinària i Espai Gastronòmic: per desenvolupar la formació pràctica de cuina amb metodologies actives. Disposen de zones de treball individuals adequades per a practicar els conceptes tècnics culinaris, com aplicacions de talls, preelaboració de productes, tècniques de cocció i elaboracions culinàries, des de les bàsiques fins a les més contemporànies i creatives.

Aula cuina dolça: espai dissenyat per treballar de manera individual i en equip, per desenvolupar les receptes dolces, en matèries de pastisseria, forneria i confiteria. Disposa de maquinària i utillatge específic per a aquestes especialitats.

Aules Sommelier: són tres aules preparades per realitzar la formació de el món de la sumilleria i destinades a la pràctica de l'anàlisi sensorial. Disposen de tot el material necessari per a la pràctica del tast.

Aules tècniques de cuina i restauració

Fotografia de: Diploma d'Innovació en Producció d’Ofertes Gastronòmiques Sostenibles | Diploma de Oferta Gastronòmica Sostenible CETT-UB

Aula cuina dolça

Fotografia de: Diploma d'Innovació en Producció d’Ofertes Gastronòmiques Sostenibles | Diploma de Oferta Gastronòmica Sostenible CETT-UB

Aula tecno-culinària

Fotografia de: Diploma d'Innovació en Producció d’Ofertes Gastronòmiques Sostenibles | Diploma de Oferta Gastronòmica Sostenible CETT-UB
Aula sommelier
Fotografia de: Diploma d'Innovació en Producció d’Ofertes Gastronòmiques Sostenibles | Diploma de Oferta Gastronòmica Sostenible CETT-UB

Aula Tecno-culinària

Fotografia de: Diploma d'Innovació en Producció d’Ofertes Gastronòmiques Sostenibles | Diploma de Oferta Gastronòmica Sostenible CETT-UB
Aula de Pre-elaboracions
Fotografia de: Diploma d'Innovació en Producció d’Ofertes Gastronòmiques Sostenibles | Diploma de Oferta Gastronòmica Sostenible CETT-UB

Aula de cuina dolça

Espais d'especialització gastronòmica

Són espais i aules pensats per dur a terme activitats específiques de formació avançada per a desenvolupar recerca, projectes i reptes gastronòmics.

  • Laboratori Gastronòmic: és l'espai d'assaig de proves i de desenvolupament de R + D + I. Disposa de maquinària, aparells i estris d'última tecnologia. - Aula dels Sentits: dissenyada per desenvolupar la percepció sensorial, és una aula pensada per crear l'ambient idoni per despertar els sentits a través de l'experimentació.
  • Aula Sensorial: és un espai format per 24 taules de tast professional. Disposa d'espais individuals que permeten desenvolupar el coneixement i posar en pràctica aspectes del tast sensorial en diferents productes i elaboracions.

Espais especialització gastronòmica

Fotografia de: Diploma d'Innovació en Producció d’Ofertes Gastronòmiques Sostenibles | Diploma de Oferta Gastronòmica Sostenible CETT-UB

Aula del Sentits

Fotografia de: Diploma d'Innovació en Producció d’Ofertes Gastronòmiques Sostenibles | Diploma de Oferta Gastronòmica Sostenible CETT-UB

Laboratori gastronòmic

Fotografia de: Diploma d'Innovació en Producció d’Ofertes Gastronòmiques Sostenibles | Diploma de Oferta Gastronòmica Sostenible CETT-UB

Aula sentits

Fotografia de: Diploma d'Innovació en Producció d’Ofertes Gastronòmiques Sostenibles | Diploma de Oferta Gastronòmica Sostenible CETT-UB

Laboratori gastronòmic

CETT International Support

Perquè entenem el repte que suposa viure en un entorn que no és el teu, el Campus CETT-UB posa a la teva disposició l’Oficina de Relacions Internacionals (ORI), com a àrea destinada a l’orientació, l’assessorament i l’atenció als estudiants internacionals dels programes de Màster.

L’equip d’aquesta àrea et donarà informació pertinent relacionada amb aspectes logístics de la vida a Barcelona tals com l’empadronament, la tramitació del número d’identitat d’estranger (NIE) o la recerca d’allotjament a la ciutat.

Tràmits relacionats amb la teva estada acadèmica

L’equip d’ORI et brindarà informació actualitzada sobre els tràmits a desenvolupar un cop siguis a la ciutat, orientant-te sobre documents imprescindibles com el número d’identitat d’estranger (NIE), el padró o registre oficial de l’Ajuntament o el carnet universitari.

Idiomes

Si la teva llengua materna no és el castellà, l’equip d’ORI et proporcionarà consells sobre com i on aprendre’l. També t’indicarà on aprendre català, fet que et facilitarà la teva integració a la vida diària de la ciutat. A més, podràs enfortir el castellà a través dels cursos certificats que ofereix el nostre Departament d’Idiomes del CETT-UB. Per contra, si el que vols és practicar de manera informal qualsevol altre idioma, podràs participar de manera gratuïta al nostre programa d’intercanvi lingüístic entre estudiants del CETT-UB.

Allotjament

El CETT-UB som l’únic centre universitari de turisme que compta amb una residència d’estudiants, Àgora BCN, amb preus assequibles per a la comunitat d’estudiants CETT. També comptem amb el nostre propi hotel de quatre estrelles, l’Hotel Alimara, en el qual tant tu com els teus familiars i amics podreu gaudir d’avantatges i descomptes.

Suport a la teva carrera professional

Al CETT-UB disposes de tot un equip de professionals experts que vetllaran per la teva trajectòria professional des del moment en què formis part de la nostra comunitat.

Volem que estiguis informat i preparat per aconseguir els objectius professionals que t’hagis marcat. Amb aquesta motivació, trobaràs un equip de persones que t’acompanyaran durant el procés de manera personalitzada.

Gràcies a la col·laboració de les principals empreses del sector turístic podràs conèixer i posar en pràctica les eines més útils per accedir i desenvolupar-te en el mercat laboral.

El servei que posem a la teva disposició es basa en tres pilars fonamentals:

  • Orientació professional contínua centrada en tu, identificant els punts forts del teu perfil, analitzant la teva experiència i formació prèvia, i tenint en compte les teves principals motivacions de creixement.
  • Una estreta relació amb els principals actors del sector turístic, cultivada durant els més de 50 anys de presència en el mercat formant professionals amb unes competències i uns valors molt apreciats pel teixit empresarial.
  • Disseny i desenvolupament de tot un ventall d’activitats, espais de debat i eines que posem a la teva disposició i que et capaciten per afrontar qualsevol repte que et trobis durant tota la teva carrera professional.

D’aquesta manera, et convidem a participar en un procés dinàmic i adaptat a les teves expectatives que engloba les següents fases:

Definició de les teves fites professionals:

  • Anàlisi profunda del teu perfil d’entrada.
  • Establiment d’objectius realistes i seguiment del teu roadmap.
  • Orientació en el disseny i desenvolupament del teu Pla de Carrera personalitzat.

Disseny i elaboració de les eines principals de relació amb el mercat laboral

  • Revisió i correcció de currículums i cartes de presentació, adeqüant l’objectiu professional a les demandes del mercat.
  • Carta de recomanació. L’alumnat que us trobeu en un procés de selecció podreu comptar amb les referències del CETT-UB.
  • Accés als principals canals d’investigació i accés d’oportunitats de pràctiques i laborals
  • Gestió d’ofertes i autocandidatures. Et donem suport per fer més visible el teu perfil davant les empreses i headhunters, donant-te referències per a la teva candidatura.
  • Seguiment de candidatures. T’ajudem a saber en quin punt del procés de selecció es troba la teva candidatura.

Entrenament personalitzat

  • Orientació sobre la recerca d’oportunitats professionals.
  • Simulació d’entrevistes de treball i feedback sobre els aspectes que es poden millorar.
  • Entrevistes per competències i mentoring per a aquells perfils amb dificultats a l’hora de seguir el procés de recerca de feina i/o amb risc d’exclusió social.
  • Preparació de presentacions perquè coneguis de primera mà les necessitats de les empreses, perquè puguis analitzar les possibilitats de vinculació a curt i mitjà termini amb una organització, i intercanviar inquietuds amb professionals de referència.

Networking i dinamització d’activitats

  • Presentacions corporatives durant el teu període formatiu.
  • Classes magistrals orientades a conèixer sectors estratègics.
  • Dinàmiques i reptes corporatius incorporats a les teves sessions formatives.
  • Marketplaces i fires d’ocupació presencials i virtuals on més d’un centenar d’empreses participen anualment al Campus en la captació personalitzada de talent.

Job Center d’accés exclusiu

  • Gestió de més de 900 oportunitats de pràctiques anualment.
  • Gestió de més de 1.500 oportunitats laborals anualment.
  • Seguiment de les candidatures presentades.
  • Adaptació de models curriculars i cartes de presentació personalitzats.

Si vols més informació, visita l’espai de Career Services , contacta amb nosaltres a través del correu electrònic careerservices@cett.cat o també ens pots visitar a la primera planta del Campus.

Career Services

Career Services està format per un equip de professionals que orienta i ajuda l’alumnat al llarg dels seus estudis, i li facilita el contacte amb les millors empreses per tal d’afavorir-ne el desenvolupament professional i la futura inserció laboral.

Estar a prop dels antics alumnes

CETT Alumni va néixer com a Associació d’Antics Alumnes del CETT-UB l’1 de març de 1994, com una iniciativa per oferir un servei als antics alumnes, com un espai de referència personal i professional, i un punt de trobada per a experts del sector turístic, gastronòmic i hoteler, amb un vincle comú, el CETT-UB.

Como a associació d’antics alumnes del CETT-UB, té com a missió principal potenciar la relació entre aquests i, així, crear una xarxa de professionals. El nexe comú és ser antics alumnes de les diferents promocions i formacions del CETT-UB.

Els principals objectius de CETT Alumni són:

  • Promoure el permanent desenvolupament professional dels seus associats a tots els nivells i afavorir l’accés al món laboral, la promoció professional i la formació contínua. Fomentar la creació d’un marc idoni per a l’intercanvi dels coneixements i experiències entre els antics alumnes, oferint-los l’associació com a punt de trobada del món professional.
  • Facilitar el coneixement i el networking a través de jornades, ponències, sopars col·loqui i sessions d’experts. CETT Alumni vol ser un centre d’opinió i influència sobre l’entorn turístic.
  • Establir acords amb altres entitats, per afavorir sinergies que generin valor als antics alumnes associats.
 

El nostre equip d'orientació respon

Óscar Palacios

Orientació de Màsters i Postgraus