Fotografia de: Sortides Professionals | Diploma de Oferta Gastronòmica Sostenible CETT-UB

Universitat de Barcelona
Sortides Professionals

Sortides Professionals

Propera convocatòria: 13/10/2022
 

Les principals sortides professionals del diploma són:

  • Tècnic/a especialitzat/ada en transformació circular i accessible de processos culinaris gastronòmics.
  • Xef especialista en la creació d’una oferta circular i minimització del malbaratament alimentari.
  • Xef especialista en cuina inclusiva, per a necessitats específiques (al·lèrgies, intoleràncies...).
  • Gestor/a de càtering especialitzat/ada en ofertes inclusives.
  • Gestor/a d’esdeveniments gastronòmics sostenibles.
  • Dissenyador/a de serveis gastronòmics sostenibles amb responsabilitat social.
  • Consultor en gastronomia sostenible.

Galeria Aula Cuina Dolça 02

Aula Cuina Dolça

Aula Cuina Dolça

Aula Cuina Dolça

Aula Cuina Dolça

Aula Cuina Dolça

Aula Cuina Dolça