Fotografia de: Comitè Assessor | Diploma Superior en Cocteleria i Mixologia
Universitat de Barcelona
Oferta acadèmica
Comitè Assessor

Comitè Assessor

El curs es va dissenyar amb la col·laboració d'un Comitè Assessor dirigit per l'emblemàtic empresari Javier de las Muelas . Entre els participants van figurar personalitats de la cocteleria i d'altres disciplines, com el disseny , el teatre, l'economia, la sumilleria o la restauració.

MEMBRES DEL COMITÈ ASSESSOR

PRESENTACIÓ

Gerard Acereda

Business Developement Director Dry Martini.

Marc Alvarez

Bartender en el 41è on ocupava el càrrec de Head Bartender. Actualment Bar Manager dels diferents locals del grup elBarri on es responsabilitza de les barres dels diferents locals.

Chantal Aimée

Actriu catalana de reconeguda trajectòria en el món del teatre i de la interpretació. Postgrau de la Universitat de Girona de Tècniques teatrals aplicades a la intervenció psicoterapèutica

Javier Caballero

Fundador i director de Liquid Experience , i creador d’ un concepte propi que anomena Cocteleria Evolutiva.

Simone Caporale

Referent mundial de la cocteleria. Senior Bartender a l’ Artesian, reconegut com a millor bar del món durant 3 anys consecutius 2012-13-14

Pepe Dioni

President de la Federación de Asociaciones de Barmans Espanyoles. Vicepresident mundial i president europeu de l'organització International Barmans Asociation (IBA)


Ricardo Garcia-Nieto

Economista llicenciat en Ciències Econòmiques i Màster en Direcció d'Empreses IESE. Conseller de diverses companyies. Administrador ASEPYME BCN S.A. i GNL Auditors S.L.

Alberto Gómez Font

Filòleg . Exdirector de l'Institut Cervantes de Rabat (Marroc). Escriptor expert en cocteleria

Ariadna Gil

Actriu de reconeguda trajectòria en el món del cinema i del teatre

Josep Maria Gotarda

President del Club del Barman de Catalunya i gerent de l' Ideal Cocktail Bar, local emblemàtic de la cocteleria barcelonina.

Chris Meier

Barista de reconegut prestigi a nivel Mundial, propietario de la nova tenda de degustació de cafè “La Fábrica” a Girona.

Héctor Henche

Fundador de Fizz Bartenders, empresa de càtering especialitzada en barres específiques per a còctels. Actualment, compagina la direcció de Fizz Bartenders amb la seva tasca d'assessor .

Erik Lorincz

Referent mundial en cocteleria. Té el guardó de Millor Barman del Món 2010. Exerceix com bartender a The Savoy.

Jordi Martí

Economista i gestor de patrimonis. Fundador de Qrenta Agència de Valors, SA Inversor i mentor en startups. Promotor del Mercat Alternatiu Borsari.

Juan Carlos Muñoz

President de l’ Asociación de Barmans de Madrid

Kim Ossenblok

Barista amb reconeixement internacional i formador experimentat en el món del cafè

Francesc Pons

Interiorista, Estudi Francesc Pons

Yhanaida Prado

Ex - Bartender de la Cocteleria Milano. Actualment en procés d'obertura del seu propi local. Ha estat guanyadora de diversos premis.

Carles Tejedor

Xef i director de gastronomia del Nacional. Professor a Harvard durant 5 anys en el Màster de Ciència i Cuina . Amb experiència en gestió de locals a Londres (Savoy) , Barcelona (Via Veneto) , als EUA a Baixa Califòrnia i Xina. Creador del projecte propi d'investigació " Oilmotion "

Manel Tirvio

President d'Honor del Club del Barman de Catalunya i bartender de la mítica cocteleria Tirsa fins a finals de 2014 .

Roser Torras

Experta en gastronomía i directora general de grup GSR - produccions de gastronomia . Presidenta per a Espanya i Portugal de The World 's 50 Best Restaurants.

Oriol Uria

Productor cinematogràfic i propietari de Grup Garatge Films amb oficines a Barcelona , Madrid , Nova York i Los Angeles

Quim Vila

Expert en vins reconegut a nivell mundial , i gran coneixedor de gastronomia. És distribuïdor d’alguns dels cellers més prestigiosos de Catalunya i Espanya. Propietari de les botigues Vilaviniteca i La Teca