Fotografia de: Raons per cursar | Diploma Superior en Cocteleria i Mixologia

Universitat de Barcelona
Raons per cursar

Raons per cursar

 
  • És l'únic curs amb Diploma d'extensió universitària reconegut per la UB especialitzat en cocteleria i mixologia.

  • T'ofereix la possibilitat d'estudiar a Barcelona, al Campus CETT , el centre de referència en turisme, hoteleria i gastronomia, amb més de 50 anys de trajectòria, adscrit a la UB. Aquesta vessant multidisciplinària del CETT es tradueix en una formació que aplica, a la cocteleria, els coneixements i les tècniques d'altres branques de la gastronomia.

  • El Diploma ha estat dissenyat amb l'assessorament i la col·laboració d'un Comitè Assessor dirigit per Javier de la Muelas, influent i prestigiós empresari, bartender i mixologista, i format per personalitats i professionals de la cocteleria i disciplines com el disseny, el teatre, l'economia, la sommelieria o la restauració.

  • Compta amb un professorat amb una reputada i sòlida trajectòria professional en el món de la cocteleria i amb membres de la FABE (Federació d'Associacions de Barmans Espanyols):Gerard Acereda, Chantall Aimée, Marc Álvarez, Manel Batet, Paco Bretau, Javier Caballero, Eduard Campos, César Cánovas, Oriol Elías, Ambrós Genís, Joan Lluís Gómez, Joan Gurgui, Héctor Henche, Jing Jing, Victor Laiseca, Alessio Lori, Toni Moya, Santi Ortiz, Kim Ossenblok, Xavier Pacheco, Vicente Paulos, George Restrepo, Lluís Riera, Josep Maria Soto i Manel Tirvió, entre d'altres.

  • Compta amb la col·laboració de les principals empreses del sector : Bacardi, Club del Barman, Cocktail Stations, Dry Martini, Mascaró, Royal Bliss i Torres, que aporten productes i expertesa , amb masterclass i visites guiades a les seves instal·lacions.

  • Gran part de les sessions tenen un component tècnic, pràctic i demostratiu, i es realitzen en espais especialment dissenyats amb aquest fi. Podràs posar en pràctica les tècniques d'avantguarda en aules equipades específicament amb eines d'àmbit professional (sifons...).

  • Les classes són dinàmiques, amb classes magistrals, tallers pràctics, sessions teòriques i de demostració, showcooking..., i amb l'ús de la metodologia més innovadora (gammificació a l'aula, ABP, aprenentatge-servei...).

  • La formació inclou 150 h de pràctiques laborals en empreses col·laboradores, que et permetran experimentar el món de la cocteleria i la mixologia de primera mà.