Diploma Xef Professional

FC
Modalitat: Presencial
Durada: 1500h (60 ECTS)
1ª edició: del 16/09/2019 fins el 30/06/2020
Horari: / Dilluns a dijous de 16:00 a 21:00h.
Idiomes: Castellà
Import des de: 12000 €

Metodologia i Avaluació

Metodologia

El DEU Xef Professional t'ofereix una experiència formativa en la que realitzaràs una immersió d'alt rendiment amb un model pedagògic 100% pràctic.

Per aprofitar al màxim les classes pràctiques, apliquem el mètode flipped-classroom, és a dir que consultaràs i prepararàs els materials digitals abans d'assistir a classe, de manera que puguis extreure el màxim benefici de les hores on compartiràs espai amb companys i professionals.

En les classes d'alt rendiment incorporem la figura del segon professor per supervisar les teves elaboracions a la vegada que el professor principal condueix la classe.

A més, formaràs part d'un grup de treball permanent amb altres alumnes de perfils complementaris al teu perquè creeu les millors elaboracions culinàries, utilitzant les eines d'innovació que aprendràs amb nosaltres.

Aplicaràs tots els coneixements i habilitats en el teu Restaurant Pop-Up, que serà el teu projecte durant el programa a on testejar les capacitats adquirides en un entorn professional real.

Al CETT, disposem d'aules designades perquè puguis dedicar temps a l'autoaprenentatge als nostres espais de cuina i assegurar per compte propi els conceptes demostrats a classe. Aquests espais et permetran guanyar confiança en el tracte dels instruments i l'execució de les tècniques culinàries i gastronòmiques, ajudant-te en el teu desenvolupament acadèmic i professional.

Addicionalment, al llarg del curs podràs gaudir d'una agenda gastronòmica amb la participació d'experts reconeguts pel sector, així com visites a entitats, esdeveniments, empreses i negocis de referència que complementaran els continguts del curs.

Avaluació

L'avaluació de l'aprenentatge es continua i té en compte l'evolució de l'alumnat, especialment en la part pràctica. A més, avançat el programa, s'avaluaran també competències i habilitats complementàries a la tasca professional.