Diploma Xef Professional

FC
Modalitat: Presencial
Durada: 1500h (60 ECTS)
1ª edició: del 16/09/2019 fins el 30/06/2020
Horari: / Dilluns a dijous de 16:00 a 21:00h.
Idiomes: Castellà
Import des de: 12000 €

Objectius

  • Desenvolupar la capacitat de crear experiències gastronòmiques memorables.
  • Adquirir els coneixements, habilitats i pràctiques necessàries perquè esdevinguis un professional de la Cuina i la Pastisseria.
  • Tenir una visió àmplia de la Gastronomia local, internacional, tradicional i d’avantguarda.
  • Ser capaç de dissenyar i elaborar serveis de Restauració i ofertes gastronòmiques que donin resposta als mercats i consumidors actuals, tenint en compte aspectes culinaris, operatius i de gestió.
  • Obtenir les eines fonamentals perquè puguis dissenyar i iniciar el teu propi negoci de Restauració i Gastronomia.
  • Aplicar mètodes de treball basats en la creativitat i la innovació.
  • Desenvolupar les teves habilitats de lideratge per dirigir un equip de treball en Cuina i Pastisseria.