Diploma Xef Professional

FC
Modalitat: Presencial
Durada: 1500h (60 ECTS)
1ª edició: del 16/09/2019 fins el 30/06/2020
Horari: / Dilluns a dijous de 16:00 a 21:00h.
Idiomes: Castellà
Import des de: 12000 €

Introducció

Xef Professional és un Diploma d'Extensió Universitària (DEU) creat al CETT-UB. Es tracta d'una experiència formativa caracteritzada per una immersió d'alt rendiment i enfocada totalment en l'ensenyament pràctic. És el camí per complir el somni de convertir la teva passió per la cuina en una professió de futur.

Durant 9 mesos, faràs un recorregut per les bases de la Cuina i la Pastisseria tradicionals, arribant fins a les tècniques culinàries més innovadores. A més, coneixeràs les tendències de consum que faran que les teves elaboracions tinguin èxit en el mercat, amb abast global i consciència local.Tot el programa está enfocat al projecte final del teu propi Restaurant POP-UP, el qual testarás mitjançant un pilot amb clients reals

En un context en què les arts culinàries i la Gastronomia han esdevingut una part molt important de la cultura i la societat actuals, la reivindicació de les arrels culturals i la divulgació de la Gastronomia, han generat un moviment sense precedents de persones interessades per la cuina, els aliments i tot allò que els envolta. Triar la Gastronomia com a activitat professional a Barcelona és una garantia d'èxit i continuïtat.

Volem que et converteixis en un Xef Professional, amb capacitat per dissenyar experiències gastronòmiques memorables, que emocionin, i per dirigir un equip compromès amb la satisfacció del client, el respecte pel producte i la sostenibilitat.

A més, la teva formació a l'aula es complementarà amb pràctiques en establiments de Restauració, garantint d'aquesta manera que adquireixes les habilitats necessàries per incorporar-te al mercat de treball com a Xef Professional. Si el teu projecte de vida té en compte l'emprenedoria, podràs continuar la teva capacitació amb els programes avançats de Gestió de Negocis de Restauració.