Diploma Xef Professional

FC
Modalitat: Presencial
Durada: 1500h (60 ECTS)
1ª edició: del 16/09/2019 fins el 30/06/2020
Horari: / Dilluns a dijous de 16:00 a 21:00h.
Idiomes: Castellà
Import des de: 12000 €

Introducció

Xef Professional és un Diploma d'Extensió Universitària (DEU) creat al CETT-UB. Es tracta d'una experiència formativa caracteritzada per una immersió d'alt rendiment i enfocada totalment en l'ensenyament pràctic. És el camí per complir el somni de convertir la teva passió per la cuina en una professió de futur.

En un context en què les arts culinàries i la Gastronomia han esdevingut una part molt important de la cultura i la societat actuals, la reivindicació de les arrels culturals i la divulgació de la Gastronomia, han generat un moviment sense precedents de persones interessades per la cuina, els aliments i tot allò que els envolta. Triar la Gastronomia com a activitat professional a Barcelona és una garantia d'èxit i continuïtat.

Durant 9 mesos, faràs un recorregut per les bases de la Cuina i la Pastisseria tradicionals, arribant fins a les tècniques culinàries més innovadores. A més, coneixeràs les tendències de consum que faran que les teves elaboracions tinguin èxit en el mercat, amb abast global i consciència local.

Volem que et converteixis en un Xef Professional, amb capacitat per dissenyar experiències gastronòmiques memorables, que emocionin, i per dirigir un equip compromès amb la satisfacció del client, el respecte pel producte i la sostenibilitat.

A més, la teva formació a l'aula es complementarà amb pràctiques en establiments de Restauració, garantint d'aquesta manera que adquireixes les habilitats necessàries per incorporar-te al mercat de treball com a Xef Professional. Si el teu projecte de vida té en compte l'emprenedoria, podràs continuar la teva capacitació amb els programes avançats de Gestió de Negocis de Restauració.