cett@cett.cat
+34 93 428 07 77
Perquè és l'única formació reglada en cuina i gastronomia de Catalunya que ha rebut l'aval d'una universitat (Universitat de Barcelona) i que atorga un Diploma d'Extensió Universitària (DEU).
Perquè et permetrà elaborar creacions gastronòmiques i pastisseres complexes en una cuina real, l'aula de cuina, equipada amb instruments culinaris d'última tendència.
Perquè hi aprendràs a cuinar de manera 100% pràctica: al llarg del curs desenvoluparàs el teu propi Restaurant Pop-up, un projecte gastronòmic en què podràs testejar les teves capacitats supervisat per un tutor.
Perquè participaràs d'una agenda d'esdeveniments gastronòmics amb visites a entitats i fires de restauració; així com xerrades d'experts del sector.
Perquè en finalitzar el curs podràs fer 250 hores de pràctiques en empreses de restauració reals, bé compatibilitzant-les durant el curs o compactant-les al final.