Events Management (English version) Especialització dins de Màster Oficial de Direcció d'Empreses Turístiques

M
Modalitat: Presencial
Durada: 1 curs (60 ECTS)
Propera convocatòria: 15/09/2020
Idiomes: Anglès
Import des de: 6170 €

Raons per estudiar aquest màster

El màster universitari de Direcció d’Esdeveniments, de clara vocació internacional, permet als participants comprendre les realitats i les particularitats de la indústria dels esdeveniments des d’una perspectiva global, centrada en les noves tendències i necessitats del sector. Així mateix, el programa ofereix, a través d’un mètode funcional, un contingut altament especialitzat, dissenyat per a formar professionals que desitgin aprofundir el seu coneixement i aconseguir una carrera d’èxit en aquest camp.

El quadre docent i els col·laboradors que hi participen són reconeguts professionals amb una contrastada experiència en empreses líders del sector. La diversitat cultural de l’alumnat possibilita un enriquidor intercanvi professional, així com una visió global del sector. La metodologia d’aprenentatge s’orienta envers l’acció i utilitza tècniques de dinàmica de grup, el rol-play i activitats fora de l’aula, que garanteixen una formació amb aplicabilitat immediata a l’empresa.

Els coneixements adquirits durant el màster garanteixen a l’alumnat la promoció professional en l’àmbit laboral, afavorida per l’estreta relació del Grup CETT amb el sector empresarial i institucional delTurisme.

Es realitza un seguiment personalitzat del Treball Final de Màster de l'alumnat, i es fa èmfasi en els plans d'empresa per a la seva implementació real.