cett@cett.cat
+34 93 428 07 77
60 crèdits europeus (ECTS)
Assignatures troncals del màster (21 ECTS)
Direcció de Màrqueting (6 ECTS)
Direcció Estratègica (6 ECTS)
Gestió de les Persones i les Organitzacions (3 ECTS)
Direcció economicofinancera (6 ECTS)
Direcció d'Operacions
Assignatures de l'especialització del màster (12 ECTS)
Innovació en Productes de Food Service (3 ECTS)
Disseny i Arquitectura de Restaurants (3ECTS)
Gestió d'Experiències (3 ECTS)
Càtering i Col·lectivitats (3 ECTS)
Assignatures d'orientació(6 ECTS)
Metodologia de la Investigació (6 ECTS)
Pràcticum
L'alumne ha de cursar una de les dues assignatures.
Treball final de màster (15 ECTS)
Aquesta assignatura pretén capacitar l'alumne per a l'anàlisi de les particularitats i problemàtiques del sector actual, mitjançant els mètodes i tècniques d'investigació adequats en cada cas. Es persegueix iniciar l'estudiant en la metodologia d'investigació perquè pugui plantejar i desenvolupar amb èxit una investigació en algun aspecte concret de l'àmbit de la Restauració i/o desenvolupar projectes d'aplicació i transferència en empreses reals del sector.