CONTACTA
Contacta
amb nosaltres
cett@cett.cat
+34 93 428 07 77
CA
CA
|
ES
|
EN
CETT Alumni
Sala de premsa
Noticies
Multimèdia
Publicacions
Clips de premsa
Agenda
Campus virtual
Sobre el CETT
Què és el CETT?
Campus CETT-UB
Trajectòria
Filosofia
Empreses d'aplicació
Acreditacions, col·laboracions i afiliacions
Memòria Anual CETT-UB
Fundació Gaspar Espuña-CETT
In Memoriam
CETT en Xifres
Instal·lacions del Campus CETT-UB
Centre de Formació CETT
Hotel Alimara Barcelona
Àgora BCN - Residència Universitària Internacional
Vols treballar amb nosaltres?
SIQMAC Sistema Integrat de Qualitat i Medi Ambient del CETT
Responsabilitat Social Empresa al CETT
Campus CETT
Raons per escollir CETT
Informació d'accés als estudis
Accés a Màsters i Postgraus
Accés als Estudis de Grau
Accés a Cicles Formatius
Accés per a Estudiants Internacionals
Serveis
Sóc CETT
SOM UB
Àgora BCN Residència Universitària Internacional
CETT Events
MiExperienciaCETT
Trobada Gastronòmica
CETT Talent
Internship Talent Fair
Smart Tourism Congress Barcelona
Escola i Familia
Sortides professionals
Vine a conèixer-nos
Contacta amb els nostres orientadors
Beques i Premis
Beca d'estudis
Beca a l'Excel·lència Acadèmica - nou accés
Beca de col·laboració
Beca Mou-te! Acadèmica
Beca Mou-te! International Internship
Beca TFG/PFG en Empresa Internacional
Altres Beques
Enllaços d'interés
Estudiar a Barcelona
Oferta acadèmica
Per Nivell d'Estudis
Màsters i Postgraus
Graus Universitaris
Cicles Formatius
Formació Continua i a Mida
International Programs
eLearning
Per Àmbit de Formació
Turisme
Hoteleria
Cuina i gastronomia
+ Informació
Internacional
Internacional
Incoming Students
Incoming Exchange
International Degree-Seeking Students
Study Abroad
Outgoing Students
Outgoing Exchange: Mobilitat Internacional i Nacional
Minor Programs
Global Internship Programs
Aliances Internacionals
Contacta amb nosaltres
Veure Catàleg
Recerca
Càtedra de Turisme, Hoteleria i Gastronomia CETT-UB
Grups de Recerca
Turisme, Cultura i Territori
Allotjaments Turístics i Restauració
Cuina i Gastronomia
Revistes
Programes de Màster i Postgrau
Centre de recursos
Projecte Europeu
CETT i Empresa
Career Services
Qui som?
Què fem?
Internship Talent Fair
CETT Talent
CETT Alumni
Formació a mida
Presentació
Raons per escollir-nos
Com ho fem
Bonificacions
Formació Contínua
Cursos de Curta Durada
Cursos d'Extensió Universitària
Premis Emprenedors
Premis Alimara CETT Barcelona
Consell Assessor Universitat Empresa CETT-UB
Entitats i empreses col·laboradores
CONTACTA
Contacta
amb nosaltres
cett@cett.cat
+34 93 428 07 77
CA
CA
|
ES
|
EN
Oferta acadèmica
Inici
>
Oferta acadèmica
>
Gestió d'experiències
>
Assignatures
tornar
Gestió d'experiències
Informació general
Modalitat:
Presencial
Durada:
2 setmanes (4 ECTS) (Winter School)
Hores:
55 hores
1ª edició:
del 07/01/2020 fins el 17/01/2020
Propera convocatòria:
07/01/2019
Idiomes:
Castellà, Anglès
Sol·licita Admissió
Gestió d'experiències
Programa
Assignatures
Assignatures
Definició de l'Experiència
Gestió de l'Experiència
Innovació de l'Experiència
Casos d'Estudi
DEFINICIÓ DE L'EXPERIÈNCIA
Objectius:
Observar l'evolució de la transició des de la comercialització d’un producte o servei a la experiència.
Identificar els clients de nova generació.
Aprendre a classificar i analitzar el client, i per tant, millorar la fidelitat del client.
Aprendre sobre l'abast de l'experiència del client als serveis.
Continguts:
Què és una experiència?: Del Producte i el Servei cap a l'Experiència.
Clients de Nova Generació: Què busquen?
Proveïdors d'Experiències.
L'àmbit de l'Experiència.
Mòduls experiencials estratègics.
GESTIÓ DE L'EXPERIÈNCIA
Objectius:
Conèixer els factors clau per controlar el procés de servucció.
Conèixer els factors clau de la memorabilitat de l'experiència.
Conèixer noves maneres de mantenir la fidelitat del client.
Continguts:
Customer Journey i Màrqueting d'Experiència.
Planejar el Customer Journey: Mapping.
L'experiència durant el procés de servucció.
Storytelling.
Fidelització del client.
INNOVACIÓ DE L'EXPERIÈNCIA
Objectius:
Adquirir capacitats analítiques per dissenyar experiències centrades a les necessitats del client.
Aprendre sobre mètodes d'innovació d'experiència.
Continguts:
Centrar-se a les necessitats del client.
Mètodes d’innovació d’experiència.
CASOS D'ESTUDI
Objectius:
Desenvolupar habilitats analítiques a l'anàlisi de les pràctiques d'altres companyes.
Compartir coneixements i aprendre sobre les pràctiques d'èxit.
Fomentar el pensament crític i millorar les capacitats de prendre decisions.
Continguts:
Compartir coneixement: Pràctiques d'èxit.
Exemples de Visites Professionals:
Majestic Hotel
Olha Hotel
ASSIGNATURES