Fotografia de: Gestió Turística del Patrimoni Culinari i Gastronòmic | Gestió Turística del Patrimoni Culinari i Gastronòmic

Universitat de Barcelona
Oferta acadèmica >
Gestió Turística del Patrimoni Culinari i Gastronòmic

Gestió Turística del Patrimoni Culinari i Gastronòmic

Especialització dins de Màster Universitari d'Innovació en la Gestió Turística
Propera convocatòria: Octubre 2024
 

Especialitza't en Gestió Turística del Patrimoni Culinari i Gastronòmic!

Amb l’Especialitat de Gestió Turística del Patrimoni Culinari i Gastronòmic del Màster Universitari d’Innovació en la Gestió Turística descobriràs com posar en valor els recursos gastronòmics d’un territori per crear i promocionar destinacions i projectes turístics.

Al CETT-UB volem donar resposta a les dificultats del sector turístic fruit de l’augment de la competència, la digitalització de l’economia, i les facilitats dels usuaris per viatjar. Aquestes tendències fan que els consumidors tinguin més experiència i siguin més exigents.

A més, el 2015, 150 països van aprovar els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) que defineixen l’Agenda 2030. Des de llavors, la sostenibilitat és un element indiscutible en el desenvolupament del turisme.

Per això, organismes públics i empreses del sector turístic necessiten perfils innovadors i creatius capaços d’aprofitar el patrimoni gastronòmic i culinari, per innovar i donar resposta a aquestes noves tendències.

Innova a través del turisme i el patrimoni gastronòmic

Gràcies l'especialització en turisme gastronòmic:

  • Aprendràs a maximitzar els vincles entre gastronomia i turisme.
  • Transmetràs la cultura gastronòmica d’un territori en els mercats objectius, creant productes i destinacions turístiques singulars per diferenciar-se respecte de la competència.
  • Donaràs resposta al creixent interès social pel consum ètic i sostenible, els nous tipus d’aliments, la producció de proximitat o la cuina d’avantguarda.
  • Optimitzaràs la gestió de les destinacions turístiques en les seves diferents manifestacions: Turisme gastronòmic, enoturisme, oleoturisme i holeriturisme.
  • Coneixeràs les últimes tendències en creació d'experiències gastronòmiques.
  • Satisfaràs els nous perfils de visitant gastronòmic amb el disseny de rutes gastronòmiques, tastos i activitats.
  • Vetllaràs per l’equilibri entre l’activitat turística, el seu entorn i el compliment de la normativa mediambiental.

Amb el nostre màster combinaràs la teva passió per la gastronomia amb la teva capacitat creativa i dissenyaràs experiències gastronòmiques memorables per convertir qualsevol territori en un viatge gastronòmic imprescindible!

Tria la modalitat que més s'adapta a tu

Ens adaptem a tu i a les teves necessitats personals i professionals. Per això t’oferim programes en dues modalitats: una presencial, al Campus CETT-UB, i una Live Online, on podràs seguir les classes a través d’un streaming en directe des d’allà on estiguis.

Modalitat Presencial
  • L’especialitat de Gestió Turística del Patrimoni Culinari i Gastronòmic s’ofereix en modalitat presencial, en un horari que fa possible compatibilitzar la formació amb el teu desenvolupament laboral.
  • Vindràs a classe al campus CETT, gaudiràs d’instal·lacions modernes i especialitzades, i compartiràs aula i networking amb els docents i la resta d’estudiants.
  • Faràs visites a empreses y destinacions referents per conèixer les tendències i la seva realitat.
  • Realitzaràs activitats fora de l’aula de team building i networking (amb el sector i amb els companys) que formen part del currículum acadèmic.
  • També faràs activitats de treball col·laboratiu i cooperatiu.
  • Tindràs accés al campus virtual.
  • Gaudiràs de classes magistrals i metodologies actives com estudis de casos, Learning by Doing, reptes, demostracions, etc. També faràs activitats de grup i individuals.
  • Podràs participar en activitats com: Master Classes, taules rodones o Observatoris CETT.
  • Tindràs a la teva disposició tutories amb els teus professors i coordinadors.
  • Gaudiràs de tots els serveis de suport que tenen els alumnes del CETT (orientació laboral, bossa de treball i pràctiques, entre moltes altres).

*Els estudiants que trien l’opció presencial, en cas de justificació i avisant amb antelació, poden assistir a alguna classe en modalitat Live Online

Modalitat presencial
Modalitat Live Online

Amb la modalitat Live Online podràs assistir a les classes en directe, connectant-te amb el teu ordinador des d’on tu vulguis, a través del nostre campus virtual aquells dies en els que no puguis assistir presencialment, amb prèvia comunicació i acceptació al moment de l’admissió. A més,

  • Les aules estan preparades per oferir-te la millor experiència immersiva per a que et sentis com a l’aula amb la resta dels teus companys:
    • So i vídeo d'alta qualitat, connexió wifi, etc.
    • Classes magistrals i metodologies actives com estudis de casos, learning by doing, reptes, etc.
    • Participaràs en totes les activitats de grup i individuals.
    • Tindràs a la teva disposició tutories amb els teus professors i coordinadors.
  • Si vols, podràs participar en les activitats presencials de team building i networking que es fan fora de l’aula. Són moments per entrar en contacte amb els companys i amb els professionals del sector.
  • Podràs participar presencialment (si vols) o en streaming (si es realitza en aquest format) a activitats com Master Classes, taules rodones, Observatoris CETT, així com a visites puntuals al sector.
  • Gaudiràs de tots els serveis de suport que tenen els alumnes del CETT (orientació laboral, bossa de treball i pràctiques, entre moltes altres).
Live Online
Un nou Turisme,

CETT-UB, quatre estrelles al QS Stars

El CETT-UB obté quatre estrelles en l'auditoria de QS Stars de Quacquarelli Symonds (QS), empresa britànica de referència especialitzada en l'anàlisi d'institucions d'educació superior a tot el món. La millor qualificació (cinc estrelles) correspon a les categories d’Ensenyament (Teaching) i Empleabilitat (Employability).

Un màster i tres especialitats

Gestió Turística del Patrimoni Culinari i Gastronòmic és una especialitat del Màster Universitari en Innovació de la Gestió Turística. Aquest màster disposa de tres itineraris d'especialització que et permetran aprofundir en diferents àrees segons els teus interessos i motivacions. Gràcies a aquestes especialitats aconseguiràs un perfil professional molt més competitiu i els coneixements necessaris per a afrontar els diferents reptes als que s'enfronten empreses i destinacions turístiques per a crear i llançar productes.

Per què estudiar l'especialitat en Gestió Turística del Patrimoni Culinari i Gastronòmic?

Gràcies al nostre màster en turisme gastronòmic, aprendràs les sinergies entre el patrimoni gastronòmic i el turisme. Seràs capaç d’aprofitar-les per dissenyar productes i experiències que destaquin per davant d’altres territoris.

També coneixeràs els instruments de planificació turística necessaris per a la gestió estratègica dels recursos del patrimoni gastronòmic. El conjunt d’assignatures et permetrà comprendre, entre d’altres:

  • La sostenibilitat com a valor diferencial.
  • La valorització dels recursos gastronòmics.
  • La innovació en els models de gestió turística.

L’especialitat es focalitza en els aspectes més rellevants de la innovació aplicada a la gestió turística dels recursos culinaris i gastronòmics, cosa que proporciona una formació sòlida que parteix del concepte de patrimoni culinari i gastronòmic.

LA INNOVACIÓ COMENÇA A LES AULES

  • Aprendràs les claus dels processos d’innovació aplicades al sector turístic gastronòmic i culinari per crear productes i desenvolupar destinacions de valor diferencial.
  • Una formació transversal: adquiriràs una formació que abasta des del concepte de patrimoni culinari i gastronòmic, la creació d’un relat o storytelling impactant, fins a la creació d’experiències memorables combinant tradició i avantguarda culinàries.
  • Crearàs experiències innovadores vinculades al patrimoni culinari i gastronòmic, basades en les noves tendències originades, en molts casos, per la innovació culinària i els canvis en els hàbits de consum.
  • **Coneixeràs la història i antropologia de la gastronomia que t'ajudaran a definir el relat gastronòmic d'un destí o producte turístic.
  • Aprendràs les claus de l’èxit de l’organització d’un esdeveniment gastronòmic i els elements més rellevants per al desenvolupament del turisme gastronòmic en una destinació.
  • Estimularàs les teves competències creatives i de treball en equip a través del design thinking o el customer journey, al mateix temps que aplicaràs els coneixements adquirits.
  • Aprendràs a utilitzar de manera sostenible els recursos patrimonials culinaris i gastronòmics d’un territori.
  • Crearàs productes que generin relacions d’èxit i duradores entre el turisme i el patrimoni culinari i gastronòmic.

EL SECTOR, VIST DES DE DINS

  • Tindràs un viatge experiencial holístic, gràcies a les visites, les masterclass, learning by doing, que et permetran millorar el teu perfil professional amb l’adquisició de les competències que necessites.
  • Podràs participar activament en esdeveniments transversals com el CETT Smart Tourism Congress Barcelona, l’Observatori de Turisme del CETT-UB, el seminari “Contemporary Issues in Tourism”, el CETT Talent o la Trobada Gastronòmica.
  • Visitaràs un dels principals destinacions enoturístiques d’Espanya, aprofundiràs en els recursos gastronòmics i les seves característiques organolèptiques, així com en la seva vinculació amb la cultura.
  • Algunes de les empreses que col·laboren amb el Màster són la Fundació Alícia, líder a escala mundial en la transformació nutricional i gastronòmica; la Fundació Dieta Mediterrània; Slow Food; Naturalwalks, empresa que assessora un dels millors restaurants del món, El Celler de Can Roca, o PRODECA, empresa que pertany al Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya, entre d’altres.
  • Casos reals per aplicar els teus coneixements: podràs posar en pràctica els teus coneixements a través de la teva participació en projectes amb institucions partners del CETT-UB com l’Organització Mundial de Turisme, l’Ajuntament de Barcelona o la Diputació de Barcelona.
  • Algunes de les empreses on els nostres estudiants han fet pràctiques són: la Direcció General de Turisme de Catalunya, World Food Travel Association i PRODECA,així com empreses d’organització d’esdeveniments gastronòmics o dedicats a la comunicació gastronòmica o consultores especialitzades en turisme.

UN PROGRAMA ÚNIC

  • Un professorat de gran experiència: la direcció i la coordinació acadèmica del Màster compten amb una àmplia trajectòria professional i acadèmica en el sector, cosa que els permet acompanyar-te i orientar-te de manera personalitzada en el teu viatge cap a la teva transformació personal i professional.
  • La majoria dels nostres alumnes troben feina o ascendeixen després d’estudiar el Màster.
  • Networking de veritat: coneixeràs professionals del sector gastronòmic, culinari i turístic, a més dels teus companys de classe. Amb tot això, podràs crear una xarxa pròpia a escala nacional i internacional, que t’ajudarà en la teva carrera.
  • Una titulació oficial única: és l’únic Màster Universitari d’Innovació de la Gestió Turística atorgat per la Universitat de Barcelona i el CETT, reconegut acadèmicament dins i fora d’Espanya
  • Assignatures d’investigació: el màster t’ofereix l’oportunitat de cursar, de forma optativa, assignatures en què aprendràs metodologies i eines d’investigació, sobretot dirigides a aquelles persones que en un futur vulguin cursar un doctorat o dedicar-se a la investigació.
  • Estudis de doctorat: com que és un màster oficial, et garanteix el reconeixement acadèmic dins i fora d’Espanya i et donarà els crèdits necessaris per optar al doctorat.
  • Podràs fer una triple especialització combinant les tres especialitats del Màster: Gestió Turística del Patrimoni Cultural i Natural, Gestió Turística del Patrimoni Culinari i Gastronòmic i Gestió Turística de les Destinacions Urbanes. Informa-te’n sense compromís!

DUES VIES PER AL TEU DESENVOLUPAMENT PROFESSIONAL

  • Un màster orientat a la investigació: és l’únic Màster que ofereix una sòlida base d’investigació, que es fonamenta en l’àmplia trajectòria dels Grups de Recerca del CETT i en la seva producció científica. Hauràs de cursar dues assignatures orientades a la metodologia d’investigació.

  • Un màster orientat a la pràctica professional: el Màster et permet fer pràctiques. El CETT-UB compta amb més de 900 convenis de col·laboració per al desenvolupament d’aquestes pràctiques.

Què en pensen els nostres estudiants de màster del CETT?

David Goshn
Em vaig decantar per aquest Màster perquè és un Màster oficial adscrit a la Universitat de Barcelona

David Goshn

Màster Universitari d'Innovació en la Gestió Turística, Especialitat Gestió Turística del Patrimoni Culinari i Gastronòmic

Quins objectius aconseguiràs amb l'especialitat en Gestió Turística del Patrimoni Culinari i Gastronòmic?

L’objectiu general de l’Especialitat de Gestió Turística del Patrimoni Culinari i Gastronòmic és dotar-te de les bases suficients perquè comprenguis tots els processos que formen part de l’R+D+I en turisme.

Facilitar-te els coneixements perquè puguis comprendre els fenòmens relacionats amb la gastronomia des de la perspectiva geogràfica, històrica, antropològica, sociològica i econòmica, i interpretar-los en la seva dimensió més global.

Els objectius específics de l’especialitat són:

  • Posar en valor els recursos gastronòmics perquè puguis crear i desenvolupar destins i projectes de promoció i gestió turística.
  • Formar-te perquè puguis desenvolupar projectes d’anàlisi i investigació en l’àmbit del patrimoni gastronòmic, per generar coneixement especialitzat i transferir-lo a la societat.
  • Apropar-te els coneixements propis de la metodologia científica.
  • Desenvolupar les teves competències personals i interpersonals necessàries perquè exerceixis el lideratge de projectes innovadors i transformis el sector turístic gastronòmic i culinari.
  • Aportar els instruments i les tècniques per a l’anàlisi i el diagnòstic dels reptes estratègics actuals i futurs del sector turístic.
  • Formular les estratègies necessàries per garantir la seva competitivitat i sostenibilitat, prenent com a base processos innovadors i creatius.

Quines competències obtindràs amb aquesta especialitat?

Les competències que desenvoluparàs en aquesta especialitat estan relacionades amb la millora de les capacitats de gestió aplicades en el desenvolupament i la valorització del patrimoni culinari i gastronòmic:

  • Analitzar i avaluar el potencial turístic dels recursos culinaris i gastronòmics i del territori, per al disseny de productes, serveis i projectes innovadors.
  • Planificar i desenvolupar estratègies i accions de comercialització i comunicació de projectes vinculats amb el patrimoni culinari i gastronòmic.
  • Transformar idees i coneixements en valor per al client, per generar resultats sostenibles per a la societat i les organitzacions turístiques.
  • Aprendre les eines més innovadores del màrqueting gastronòmic.
  • Identificar, plantejar o solucionar problemes específics de manera rellevant i creativa, interpretant i avaluant amb esperit crític els resultats obtinguts.
  • Desenvolupar la capacitat de resiliència i adaptació al canvi.
  • Dominar les tècniques de la comunicació oral i escrita per a la transmissió d’informació, idees i opinions.
  • Treballar en equip i en ambients multiculturals.
  • Desenvolupar la capacitat d’adaptació al canvi.
  • Tenir un compromís ètic.

Other_

Fotografia de: Gestió Turística del Patrimoni Culinari i Gastronòmic | Gestió Turística del Patrimoni Culinari i Gastronòmic

Fòrum Gatronòmic

Fotografia de: Gestió Turística del Patrimoni Culinari i Gastronòmic | Gestió Turística del Patrimoni Culinari i Gastronòmic

Centre de recursos

Fotografia de: Gestió Turística del Patrimoni Culinari i Gastronòmic | Gestió Turística del Patrimoni Culinari i Gastronòmic

Recepció

Fotografia de: Gestió Turística del Patrimoni Culinari i Gastronòmic | Gestió Turística del Patrimoni Culinari i Gastronòmic

Aules 

Fotografia de: Gestió Turística del Patrimoni Culinari i Gastronòmic | Gestió Turística del Patrimoni Culinari i Gastronòmic

Aules

Itinerari general

El Màster consta d’un primer bloc d’assignatures comunes a les tres especialitats, fet que permet establir les bases del concepte d’innovació aplicat al sector turístic. En un segon bloc cursaràs les assignatures pròpies de l’especialització.

itinerario del master con sus especialidades

L’Especialitat de Gestió Turística del Patrimoni Culinari i Gastronòmic se centra en el desenvolupament, a través de la innovació, de les relacions entre patrimoni gastronòmic i turisme per crear experiències gastronòmiques creatives.

Gràcies a assignatures com Aliments i Territori: Turisme Gastronòmic coneixeràs les sinergies entre la cultura gastronòmica, el turisme i el seu entorn. Així mateix, amb assignatures com Coneixement i Transformació del Producte Gastronòmic, coneixeràs les principals característiques dels recursos gastronòmics i la seva vinculació amb el territori. A més, també coneixeràs els fonaments de la cuina tradicional d’avantguarda i la cuina sostenible.

Durada

El pla d’estudis del Màster Universitari d’Innovació de la Gestió Turística en qualsevol de les seves especialitats té una durada d’un curs acadèmic equivalent a un any.

Entrega del Treball Final de Màster: durant el mes de juny o setembre de cada període acadèmic.

Empresaris, professionals, emprenedors i titulats universitaris

Aquesta especialitat en turisme gastronòmic i culinari es dirigeix a aquelles persones interessades a orientar el seu desenvolupament professional cap al desenvolupament de destinacions i la creació de productes i serveis associats al turisme a través dels recursos culinaris i gastronòmics.

Persones capacitades per donar resposta als nous camins i canvis que estan succeint en el món de l’alimentació i les formes de consum, i especialment en les activitats d’oci i de turisme associades.

El programa del màster s’enfoca a quatre tipus de perfils:

  • Tècnics i professionals que exerceixin càrrecs de gestió: Professionals del sector, tant públic com privat, que necessiten actualitzar els seus coneixements i competències professionals, i conèixer les últimes tendències i eines que afecten l’àmbit de la seva especialització professional.

  • Empresaris i propietaris de negocis turístics: Empresaris i propietaris que volen conèixer més profundament les estratègies, les tècniques i els instruments per a la gestió turística, aplicant la cultura de la innovació.

  • Emprenedors: Persones interessades a desenvolupar projectes empresarials en aquest sector, coneixent abans les claus de l’èxit i els seus riscos, i aprofundint en els diferents àmbits de la innovació en la gestió turística.

  • Titulats universitaris: Persones amb titulació universitària que volen enfocar la seva carrera professional i ampliar els seus contactes professionals en el sector turístic.

Masters 2020

Fotografia de: Gestió Turística del Patrimoni Culinari i Gastronòmic | Gestió Turística del Patrimoni Culinari i Gastronòmic

Jardí

Fotografia de: Gestió Turística del Patrimoni Culinari i Gastronòmic | Gestió Turística del Patrimoni Culinari i Gastronòmic

Aules 

Fotografia de: Gestió Turística del Patrimoni Culinari i Gastronòmic | Gestió Turística del Patrimoni Culinari i Gastronòmic

Aules 

Fotografia de: Gestió Turística del Patrimoni Culinari i Gastronòmic | Gestió Turística del Patrimoni Culinari i Gastronòmic

Aules

Fotografia de: Gestió Turística del Patrimoni Culinari i Gastronòmic | Gestió Turística del Patrimoni Culinari i Gastronòmic

Passadís 

Àmbits professionals

En acabar els estudis podràs treballar en els següents àmbits relacionats amb el sector turístic:

  • Empreses turístiques especialitzades en temes gastronòmics com agències de viatges receptives i emissores, empreses d’activitats, productors gastronòmics amb serveis turístics o organitzadors d’esdeveniments.
  • Organismes turístics com oficines de turisme, patronats, ajuntaments, consells comarcals i diputacions.
  • Espais gastronòmics i culinaris d’ús turístic, com els centres d’interpretació del producte gastronòmic o museus.
  • Associacions gastronòmiques.
  • Centres d’investigació especialitzats en turisme gastronòmic.
  • Consultories turístiques.
quins son els àmbits laborals del máster de restauració i hoteleria

Sortides profesionals

Les principals sortides professionals dels nostres estudiants d’aquest Màster són:

  • Creador i gestor de productes, esdeveniments i serveis turístics.
  • Docent i investigador especialitzat en els aspectes culturals, històrics i socials.
  • Promotor expert en el patrimoni alimentari i gastronòmic del territori.
  • Gestor d’empreses turístiques vinculades a la gastronomia.
  • Consultor, assessor i formador.
  • Professional del màrqueting gastronòmic.

Els nostres Alumni opinen

Isabel Baez

Isabel Baez

SEA Manager Central Europe at AccorHotels (Paris)
Jordi Noguera

Jordi Noguera

Executive Chef & Co-owner, Foc Restaurant (Singapore)
Natalia Mateu

Natalia Mateu

Project Management Office, The Sydney Opera House (Sydney)
 

Com és la metodologia del màster d'Innovació en la Gestió Turística?

El nostre sistema d’aprenentatge està pensat per ajudar-te a analitzar i reflexionar sobre els diferents aspectes que afecten la innovació en l’àmbit turístic i garantir-te una presa de decisions d’acord amb les realitats dinàmiques del sector.

Al llarg del curs, participaràs de manera activa en els diferents reptes proposats per docents i professionals del sector perquè busquis solucions específiques a problemes concrets dels diferents tipus de negocis, organitzacions i destinacions turístiques.

El Màster es configura en mòduls temàtics, desenvolupats mitjançant sessions de treball presencials, de caràcter teoricopràctic. A més, durant el curs participaran a classe professionals i directius en actiu, que et proporcionaran diferents i enriquidors punts de vista.

El nostre sistema d’aprenentatge es basa en: Casos d’estudi

Visitaràs diferents organitzacions i empreses de Barcelona, rellevants per la seva gestió innovadora dels recursos i les destinacions. Així, amb l’ajuda dels mateixos responsables o directius dels projectes, aprendràs i aplicaràs els conceptes adquirits.

ABR
Aquesta metodologia d’estudi es fonamenta en l’aprenentatge basat en reptes **(ABR). **Durant el curs hauràs de donar resposta a reptes plantejats per docents o organitzacions que formen part de la xarxa de partners del CETT-UB.

Així, aportaràs una solució concreta per a un entorn real. Empreses turístiques i administracions públiques han format part dels desafiaments als quals han hagut de donar resposta els nostres estudiants.

ABP
Amb l’aprenentatge basat en projectes (ABP), tractaràs projectes transversals que donen resposta a un problema concret real del sector turístic. D’aquesta manera, desenvoluparàs competències de col·laboració, resolució de problemes i pensament crític, aplicades en un entorn de treball real. .

Avaluació

El Màster no té exàmens finals. L’avaluació es fa a partir del seguiment continu per part del professorat i la direcció del programa, així com la resolució de proves escrites individuals o grupals i l’elaboració de treballs durant el curs.

Detall del programa de l'especialitat en Gestió Turística del Patrimoni Culinari i Gastronòmic

Crèdits totals del màster: 60 ECTS (European Credit Transfer System)

Codi Màster Universitari d’Innovació en la Gestió Turística CRÈDITS
Assignatures Obligatòries 15 ECTS
0540001 Innovació turística 3
0510002 Marketing estratègic i operatiu 3
0540003 Comercialització i comunicació del turisme 3
0540004 Instruments d'organizació i gestió del turisme 6
Optatives de l'especializació en Patrimoni Culinari i Gastronòmic 33 ECTS
0540010 Antropología i història de l'alimentació 6
0540013 Aliments i territoris: turisme gastronómic 6
0540011 Coneixement i transformació del producte gastronòmic 6
0540017 Educació nutricional 3
Code Tria el teu itinerari 12 ECTS
0540005 Itinerari professional: Pràctiques - Aplicació i Transferència de la Innovació 12
0540006 Itinerari d'investigació: Metodologia de la Investigació 6
0540016 Itinerari d'investigació: Aplicació i Eines de la Investigació 6
Treball Final de Màster 12 ECTS
0540007 Treball Final de Màster 12

Treball final de màster

L’assignatura Treball Final de Màster (TFM) (12 ECTS) és la culminació de l’aprenentatge del Màster, on es reflecteixen les competències que hagis adquirit, així com la seva aplicació i desenvolupament. Es tracta d’un treball d’aplicació empresarial i/o acadèmica. En aquest treball, segons els teus interessos i motivacions professionals, aprofundiràs en algun aspecte de l’especialització escollida.

Per aconseguir la titulació de Màster és imprescindible superar aquesta assignatura integradora. Així, el TFM és un instrument per formar els nostres estudiants en l’anàlisi de problemàtiques i fets turístics mitjançant els mètodes d’investigació a partir de la identificació i utilització de diferents variables, a més de ser l’instrument per a l’avaluació de les competències del Màster amb una perspectiva globalitzadora.

El desenvolupament del TFM es realitza individualment. Hauràs de realitzar un treball propi amb la tutorització d’un professor i podràs escollir entre tres tipologies:

  • Projectes d’investigació aplicada vinculats als Grups d’Investigació del CETT-UB.
  • Projectes d’aplicació professional plantejats per empreses i/o institucions col·laboradores.
  • Plans d’empresa o business plan per al desenvolupament d’idees de negoci.

Cada estudi és únic i necessita un tractament i una atenció diferencial adequats als seus objectius i temàtica, i on el criteri del tutor marcarà la teva pauta a seguir com a estudiant.

Pràctiques a empreses i institucions de primer nivell

Durant el teu període formatiu al CETT-UB, gaudiràs de l’oportunitat de fer pràctiques en empreses i institucions de primer nivell, amb l’objectiu d’aplicar i complementar els coneixements adquirits a la formació acadèmica i, a la vegada, afavorir l’adquisició de competències que et preparin per a l’exercici d’activitats professionals.

La realització de les pràctiques es desenvolupa mitjançant convenis de cooperació universitat-empresa i estan tutelades per professors experts en cadascuna de les matèries.

El CETT-UB et facilitarà la consecució d’aquelles oportunitats més adequades al teu perfil professional i a les teves motivacions, entre les més de 900 peticions per part d’empreses que rebem anualment. De la mateixa manera, t’ajudarem a contactar i t’acompanyarem en l’accés a les empreses i les institucions més atractives per als teus objectius professionals.

Si vols més informació, visita l’espai de Career Services, contacta amb nosaltres a través del correu electrònic careerservices@cett.cat o també ens pots visitar a la primera planta del Campus.

Obté un títol oficial

En finalitzar aquest màster, obtindràs una Titulació Oficial de la Universitat de Barcelona: Màster Universitari d'Innovació en la Gestió Turística.

Codi 4313084 en el Registre d'Universitats, Centres i Títols (RUCT) del Ministeri d'Educació i Formació Professional del Govern d'Espanya.

Obtinguda la verificació del pla d’estudis pel Consell d’Universitats, previ informe de l’Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya, així com l’autorització de la Comunitat Autònoma de Catalunya, i establert el caràcter oficial del títol per acord del Consell de Ministres de 26 de setembre de 2014 (publicat al BOE de 18 d’octubre de 2014).

També podràs fer una Doble o Triple Especialització: el fet de cursar el Màster et permetrà realitzar, si ho vols, una segona i tercera especialitat dins el programa que apareixerà en una titulació oficial. Però només podràs realitzar una especialització per any, sempre respectant els períodes d’impartició.

 

Coneix al professorat de l'especialització en Gestió Turística del Patrimoni Culinari i Gastronòmic

Direcció

EMMA PLA RUSCA

Directora Màster Universitari d'Innovació en la Gestió Turística. Coordinadora de l'especialitat Gestió Turistíca del Patrimoni Culinari i Gastronòmic CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Doctorat en Sociedad de la Información y del Conocimientoció Universitat Oberta de Catalunya-UOC
Grup de recerca: Turisme, Cultura i Territori
Àmbit d'especialització: Enoturisme, Turisme gastronòmic, Turisme cultural
Bloc temàtic/Departament: Economia i finances; Gastronomia; Innovació; Investigació en turisme, hoteleria i gastronomía; Marketing i comercialització; Tecnologia dels aliments i salut; Turisme i cultura; Turisme i territori

Professorat

FCO. JAVIER ALBARRACÍN CORREDOR

Soci Fundador Barcelona Halal Services
Llicenciatura en Ciències Polítiques i de l'Administració Universitat Autònoma de Barcelona
Bloc temàtic/Departament: Tecnologia dels aliments i salut

ÀGATA ALBERO MIRALBELL

CEO INSPIRA GASTRONOMIA & HALAL SERVICES SL
Posgrau en Comunicació i Marketing Gastronòmic i Enològic ABAT OLIBA
Bloc temàtic/Departament: Turisme i territori

MARC ÁMBIT FERNÁNDEZ

Consultor en Gestió de Projectes
Grau en Humanitats Universitat Oberta de Catalunya
Bloc temàtic/Departament: Gestió de projectes i emprenedoria; Organització empreses i gestió de les persones

ORIOL ANGUERA TORRELL

Professor i Investigador CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Doctorat en Economia Universitat Pompeu Fabra
Grup de recerca: Allotjaments Turístics i Restauració
Àmbit d'especialització: Economia turística, Internacionalització de la indústria hotelera, Economia aplicada a l'hoteleria
Bloc temàtic/Departament: Economia i finances; Marketing i comercialització

JORDI ARCOS PUMAROLA

Professor, Investigador i Director de Recerca CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Doctorat en Educació, Societat i Qualitat de Vida Universitat de Lleida
Grup de recerca: Turisme, Cultura i Territori
Àmbit d'especialització: Patrimoni, Turisme cultural, Turisme literari
Bloc temàtic/Departament: Investigació en turisme, hoteleria i gastronomía; Turisme i cultura; Turisme i territori

GEMA BARCELÓ AGUILÓ

Senior Regulatory Manager Danone SA
Doctorat en Ciències Químiques Universitat de Barcelona
Bloc temàtic/Departament: Gastronomia

ANNA BOZZANO

Directora El Peix al Plat
Doctorat en Ciències del Mar Universitat Politécnica de Catalunya
Bloc temàtic/Departament: Gastronomia

CESAR CÁNOVAS HERRERIAS

Sommelier Monvínic
en Sommelier Escola de Restauració i Hoteleria de Barcelona
Àmbit d'especialització: Innovació en servei de sala, Innovació en sumilleria, Maridatges
Bloc temàtic/Departament: Gastronomia; Sumilleria

AINHOA CARBALLIDO RISCO

Professora, Investigadora i Directora Màster Universitari en Direcció d'Empreses Turístiques. Coordinadora especialitat Màrketing Digital Turístic. CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
en Turisme i Tecnologia Aplicada al Territori Universidad de Málaga (REDINTUR)
Grup de recerca: Turisme, Cultura i Territori
Àmbit d'especialització: Marketing turístic, Smart tourism, TICs al territori
Bloc temàtic/Departament: Direcció estratègica; Economia i finances; Empreses i serveis turístics; Investigació en turisme, hoteleria i gastronomía; Marketing i comercialització; Tecnologies emergents i eines digitals; Turisme i territori

FRANCESC CASTRO CIRAC

Cofundador Aborígens
Màster en Comunicació i Gastronomia Universitat de Vic
Bloc temàtic/Departament: Marketing i comercialització

JOAN COLL RIBA

Soci Principal Cultruta
Llicenciatura en Comunicació Audiovisual Universitat Pompeu Fabra
Bloc temàtic/Departament: Marketing i comercialització; Turisme i cultura

LAIA ENCINAR PRAT

Professora, Investigadora i Coordinadora de projectes CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Doctorat en Educació Universitat Autònoma de Barcelona
Grup de recerca: Turisme, Cultura i Territori
Àmbit d'especialització: Interculturalitat i turisme, Educació i turisme, Turisme cultural
Bloc temàtic/Departament: Investigació en turisme, hoteleria i gastronomía

XAVIER FONT URGELL

Cap de l'Oficina Tècnica de Turisme Diputació de Barcelona
Doctorat en Geografia Universitat de Barcelona
Bloc temàtic/Departament: Turisme i territori

MARCEL FORNS BERNHARDT

Director General GEBTA
Màster en Dret Econòmic Internacional Universitat de Barcelona, Wilhems-Westfälische Universität Münster (Alemanya)
Bloc temàtic/Departament: Dret i polítiques turístiques; Empreses i serveis turístics; Turisme i territori

RAFAEL GONZÁLEZ GÓMEZ

Fundador i Soci Director Vivential Value
Llicenciatura en Administració i Direcció d'Empreses Universitat de Barcelona
Bloc temàtic/Departament: Turisme i territori

LLUC GUARRO SERRAHIMA

Digital Marketing & Innovation. Thinker & Maker. CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Grau en Economia Universitat Autònoma de Barcelona
Bloc temàtic/Departament: Direcció estratègica; Innovació

LUCIA HERNÁNDEZ GORGOJO

Responsable Estratègia. Experta en turisme col·laboratiu Ouishare
Diplomatura en Màrqueting EADA Business School
Bloc temàtic/Departament: Turisme i territori

DANIEL IMBERT-BOUCHARD RIBERA

Director del Grup de Recerca TURCIT. Professor, Investigador i Coordinador del Màster Universitari en Innovació en la Gestió Turística, especialitat Gestió Turística de les Destinacions Urbanes CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Doctorat en Geografia Universitat de Barcelona
Grup de recerca: Turisme, Cultura i Territori
Àmbit d'especialització: Mobilitat, Planificació turística, Turisme i territori
Bloc temàtic/Departament: Investigació en turisme, hoteleria i gastronomía; Turisme i territori

ISABEL LUGO GENEROSO

Professora d'Història de la Gastronomia CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Llicenciatura en Història de l'Art Universitat de Barcelona
Àmbit d'especialització: Història de la cuina, Patrimoni gastronòmic
Bloc temàtic/Departament: Cuina; Gastronomia; Turisme i territori

EVARIST MARCH SARLAT

Director Naturalwalks
Llicenciatura en Biologia Universitat de Barcelona
Bloc temàtic/Departament: Gastronomia; Turisme i cultura

JAUME MARÍN RABIOL

Freelance
Doctorat en B.A. Business Studies Glasgow Caledonian University
Bloc temàtic/Departament: Marketing i comercialització

JOY NGO DE LA CRUZ

Investigadora Fundación para la Investigacion Nutricional
Màster en Boston University School of Public Health Master of Public Health
Bloc temàtic/Departament: Tecnologia dels aliments i salut

EUGENI OSÁCAR MARZAL

Director de Recerca CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Doctorat en Didàctica de les Ciències Socials i del Patrimoni Universitat de Barcelona
Grup de recerca: Turisme, Cultura i Territori
Àmbit d'especialització: Marketing turístic, Patrimoni, Turisme cinematogràfic, Turisme cultural
Bloc temàtic/Departament: Marketing i comercialització

LLUIS PUJOL MARCO

Gerent Saborea España
Llicenciatura en Ciències Econòmiques i Empresarials Universitat de Barcelona
Bloc temàtic/Departament: Marketing i comercialització

AUGUSTO RAMOS MÉNDEZ

CEO SISMOTOUR SL.
Enginyer en Enginyer Industrial Universidad de Sevilla
Bloc temàtic/Departament: Turisme i territori

DAMIÀ SERRANO MIRACLE

Director de Màrqueting d'Experiències i Recerca Agència Catalana de Turisme / Catalan Tourist Board
Doctorat en Geografia Universitat de Barcelona
Àmbit d'especialització: Enoturisme, Geografia del turisme, Planificació turística
Bloc temàtic/Departament: Turisme i territori

MARTÍ TERÉS I RIOS

Conseller Delegat Oleum Flumen
Màster en Direcció i Administració d'Empreses Universitat Politècnica de Catalunya
Bloc temàtic/Departament: Gastronomia

PATRICK TORRENT QUERALT

Executive Director Agència Catalana de Turisme
Llicenciatura en Dret Universidad Nacional de Educación a Distancia
Bloc temàtic/Departament: Marketing i comercialització
 

El CETT al teu servei

Com a alumne del CETT gaudeix de tots els avantatges que el centre posa a la teva disposició:

  • Accés al Centre de Recursos per a l’aprenentatge i la investigació:

    • La Universitat de Barcelona compta amb un ampli catàleg de bases de dades per consultar documents, reports i articles científics, entre d’altres.
    • Disposar dels recursos propis del CETT per a reforçar, completar i ampliar la formació. Tota la informació (tant física com digital) es troba disponible en els diferents espais dedicats a aquesta funció.
    • Accés gratuït a tota la llibreria digital de recursos de l'Organització Mundial del Turisme (OMT).
  • Com a centre adscrit a la Universitat de Barcelona, gaudim dels avantatges de formar part de la universitat més prestigiosa de l’Estat: Biblioteques UB · Servei d’Esports UB · Carnet Som UB

  • Descomptes a l’Escola d’Idiomes Moderns de la Universitat de Barcelona. A més, gràcies al carnet universitari de la Universitat de Barcelona gaudiràs de promocions en productes i serveis com òptiques, restaurants, tecnologia, farmàcies, allotjament, viatges i activitats d’oci, entre d’altres.

  • El CETT disposa de diferents serveis de restauració com el Fòrum o l'Aula Restaurant CETT. El Fòrum és un espai que afavoreix la creativitat i l'intercanvi cultural de l'alumnat. Disposa d'una variada oferta gastronòmica, saludable, de temporada, que s'adapta als diferents moments del dia. Així mateix, també es pot menjar a l'Aula Restaurant CETT, un restaurant de carta amb les mateixes característiques que un restaurant gastronòmic real.

  • Formar part de la comunitat CETT Alumni per estar en contacte amb l’àmplia xarxa d’exalumnes de la Universitat.

Masters 2020

Fotografia de: Gestió Turística del Patrimoni Culinari i Gastronòmic | Gestió Turística del Patrimoni Culinari i Gastronòmic

Jardí

Fotografia de: Gestió Turística del Patrimoni Culinari i Gastronòmic | Gestió Turística del Patrimoni Culinari i Gastronòmic

Aules 

Fotografia de: Gestió Turística del Patrimoni Culinari i Gastronòmic | Gestió Turística del Patrimoni Culinari i Gastronòmic

Aules 

Fotografia de: Gestió Turística del Patrimoni Culinari i Gastronòmic | Gestió Turística del Patrimoni Culinari i Gastronòmic

Aules

Fotografia de: Gestió Turística del Patrimoni Culinari i Gastronòmic | Gestió Turística del Patrimoni Culinari i Gastronòmic

Passadís 

  • Descompte a la Residència Universitària Internacional Àgora BCN. Som l'únic centre universitari de turisme que compta amb una residència d'estudiants perquè puguis allotjar-te aquí mentre estudies. Com a estudiant de CETT tindràs unes condicions exclusives. Pregunta'ns sense compromís.

2020

Fotografia de: Gestió Turística del Patrimoni Culinari i Gastronòmic | Gestió Turística del Patrimoni Culinari i Gastronòmic

Residència Àgora BCN

Fotografia de: Gestió Turística del Patrimoni Culinari i Gastronòmic | Gestió Turística del Patrimoni Culinari i Gastronòmic
Residència Àgora BCN
Fotografia de: Gestió Turística del Patrimoni Culinari i Gastronòmic | Gestió Turística del Patrimoni Culinari i Gastronòmic
Residència Àgora BCN
Fotografia de: Gestió Turística del Patrimoni Culinari i Gastronòmic | Gestió Turística del Patrimoni Culinari i Gastronòmic
Residència Àgora BCN
Fotografia de: Gestió Turística del Patrimoni Culinari i Gastronòmic | Gestió Turística del Patrimoni Culinari i Gastronòmic
Residència Àgora BCN

Els espais d'aprenentatge

Al CETT apostem per crear un context d’aprenentatge que consolidi el model formatiu propi, amb recursos d’alt valor afegit orientats a la vivència, l’experimentació, el fet de compartir i l’aprenentatge, en un Campus únic.

El nostre alumnat disposa de diversos espais polivalents d’aprenentatge: l’Espai Eidos, La Plaça, l’Espai de Creativitat i Innovació, les Aules d’Informàtica o l’Aula Recepció, entre d’altres.

A més, si ets un estudiant internacional, també disposaràs de l'Oficina de Relacions Internacionals que t'ajudarà i assessorarà amb els tràmits que necessitis.

Instal·lacions CETT

CETT International Support

Perquè entenem el repte que suposa viure en un entorn que no és el teu, el Campus CETT-UB posa a la teva disposició l’Oficina de Relacions Internacionals (ORI), com a àrea destinada a l’orientació, l’assessorament i l’atenció als estudiants internacionals dels programes de Màster.

L’equip d’aquesta àrea et donarà informació pertinent relacionada amb aspectes logístics de la vida a Barcelona tals com l’empadronament, la tramitació del número d’identitat d’estranger (NIE) o la recerca d’allotjament a la ciutat.

Tràmits relacionats amb la teva estada acadèmica

L’equip d’ORI et brindarà informació actualitzada sobre els tràmits a desenvolupar un cop siguis a la ciutat, orientant-te sobre documents imprescindibles com el número d’identitat d’estranger (NIE), el padró o registre oficial de l’Ajuntament o el carnet universitari.

Idiomes

Si la teva llengua materna no és el castellà, l’equip d’ORI et proporcionarà consells sobre com i on aprendre’l. També t’indicarà on aprendre català, fet que et facilitarà la teva integració a la vida diària de la ciutat. A més, podràs enfortir el castellà a través dels cursos certificats que ofereix el nostre Departament d’Idiomes del CETT-UB. Per contra, si el que vols és practicar de manera informal qualsevol altre idioma, podràs participar de manera gratuïta al nostre programa d’intercanvi lingüístic entre estudiants del CETT-UB.

Allotjament

El CETT-UB som l’únic centre universitari de turisme que compta amb una residència d’estudiants, Àgora BCN, amb preus assequibles per a la comunitat d’estudiants CETT. També comptem amb el nostre propi hotel de quatre estrelles, l’Hotel Alimara, en el qual tant tu com els teus familiars i amics podreu gaudir d’avantatges i descomptes.

Suport a la teva carrera professional

Al CETT-UB disposes de tot un equip de professionals experts que vetllaran per la teva trajectòria professional des del moment en què formis part de la nostra comunitat.

Volem que estiguis informat i preparat per aconseguir els objectius professionals que t’hagis marcat. Amb aquesta motivació, trobaràs un equip de persones que t’acompanyaran durant el procés de manera personalitzada.

Gràcies a la col·laboració de les principals empreses del sector turístic podràs conèixer i posar en pràctica les eines més útils per accedir i desenvolupar-te en el mercat laboral.

El servei que posem a la teva disposició es basa en tres pilars fonamentals:

  • Orientació professional contínua centrada en tu, identificant els punts forts del teu perfil, analitzant la teva experiència i formació prèvia, i tenint en compte les teves principals motivacions de creixement.
  • Una estreta relació amb els principals actors del sector turístic, cultivada durant els més de 50 anys de presència en el mercat formant professionals amb unes competències i uns valors molt apreciats pel teixit empresarial.
  • Disseny i desenvolupament de tot un ventall d’activitats, espais de debat i eines que posem a la teva disposició i que et capaciten per afrontar qualsevol repte que et trobis durant tota la teva carrera professional.

D’aquesta manera, et convidem a participar en un procés dinàmic i adaptat a les teves expectatives que engloba les següents fases:

Definició de les teves fites professionals

  • Anàlisi profunda del teu perfil d’entrada.
  • Establiment d’objectius realistes i seguiment del teu roadmap.
  • Orientació en el disseny i desenvolupament del teu Pla de Carrera personalitzat.

Disseny i elaboració de les eines principals de relació amb el mercat laboral

  • Revisió i correcció de currículums i cartes de presentació, adeqüant l’objectiu professional a les demandes del mercat.
  • Carta de recomanació. L’alumnat que us trobeu en un procés de selecció podreu comptar amb les referències del CETT-UB.
  • Accés als principals canals d’investigació i accés d’oportunitats de pràctiques i laborals
  • Gestió d’ofertes i autocandidatures. Et donem suport per fer més visible el teu perfil davant les empreses i headhunters, donant-te referències per a la teva candidatura.
  • Seguiment de candidatures. T’ajudem a saber en quin punt del procés de selecció es troba la teva candidatura.

Entrenament personalitzat

  • Orientació sobre la recerca d’oportunitats professionals.
  • Simulació d’entrevistes de treball i feedback sobre els aspectes que es poden millorar.
  • Entrevistes per competències i mentoring per a aquells perfils amb dificultats a l’hora de seguir el procés de recerca de feina i/o amb risc d’exclusió social.
  • Preparació de presentacions perquè coneguis de primera mà les necessitats de les empreses, perquè puguis analitzar les possibilitats de vinculació a curt i mitjà termini amb una organització, i intercanviar inquietuds amb professionals de referència.

Networking i dinamització d’activitats

  • Presentacions corporatives durant el teu període formatiu.
  • Classes magistrals orientades a conèixer sectors estratègics.
  • Dinàmiques i reptes corporatius incorporats a les teves sessions formatives.
  • Marketplaces i fires d’ocupació presencials i virtuals on més d’un centenar d’empreses participen anualment al Campus en la captació personalitzada de talent.

Job Center d’accés exclusiu

  • Gestió de més de 900 oportunitats de pràctiques anualment.
  • Gestió de més de 1.500 oportunitats laborals anualment.
  • Seguiment de les candidatures presentades.
  • Adaptació de models curriculars i cartes de presentació personalitzats.

A més, des de Career Services t'ajudaran a trobar i gestionar les pràctiques curriculars i extracurriculars que més s'adaptin a tu.

Si vols més informació, visita l’espai de Career Services , contacta amb nosaltres a través del correu electrònic careerservices@cett.cat o també ens pots visitar a la primera planta del Campus.

Career Services

Career Services està format per un equip de professionals que orienta i ajuda l’alumnat al llarg dels seus estudis, i li facilita el contacte amb les millors empreses per tal d’afavorir-ne el desenvolupament professional i la futura inserció laboral.

Estar a prop dels antics alumnes

CETT Alumni va néixer com a Associació d’Antics Alumnes del CETT-UB l’1 de març de 1994, com una iniciativa per oferir un servei als antics alumnes, com un espai de referència personal i professional, i un punt de trobada per a experts del sector turístic, gastronòmic i hoteler, amb un vincle comú, el CETT-UB.

Como a associació d’antics alumnes del CETT-UB, té com a missió principal potenciar la relació entre aquests i, així, crear una xarxa de professionals. El nexe comú és ser antics alumnes de les diferents promocions i formacions del CETT-UB.

Els principals objectius de CETT Alumni són:

  • Promoure el permanent desenvolupament professional dels seus associats a tots els nivells i afavorir l’accés al món laboral, la promoció professional i la formació contínua. Fomentar la creació d’un marc idoni per a l’intercanvi dels coneixements i experiències entre els antics alumnes, oferint-los l’associació com a punt de trobada del món professional.
  • Facilitar el coneixement i el networking a través de jornades, ponències, sopars col·loqui i sessions d’experts. CETT Alumni vol ser un centre d’opinió i influència sobre l’entorn turístic.
  • Establir acords amb altres entitats, per afavorir sinergies que generin valor als antics alumnes associats.

Residència Àgora BCN

Som l'únic centre universitari de turisme que compta amb una residència d'estudiants, la Residència Universitària Internacional Àgora BCN. Com a alumne de qualsevol de les nostres titulacions gaudiràs de descomptes exclusius perquè puguis allotjar-te aquí mentre estudies. Pregunta'ns sense compromís!

agora

Hotel Alimara

Com a part de les nostres empreses d'aplicació comptem amb el nostre propi hotel de quatre estrelles, l'Hotel Alimara. Situat al peu de la serra de Collserola i dins del propi Campus CETT, en ell tant tu com els teus familiars podreu gaudir d'avantatges i descomptes.

Hotel Alimara

 

Volem formar els millor professionals

Per això, el perfil d’accés recomanat per als futurs estudiants de l'especialització en Gestió Turística del Patrimoni Culinari i Gastronòmic és:

  • Tenir ganes d’entrar en un sector dinàmic, on es valoren la capacitat d’adaptació, la flexibilitat, l’empatia i la capacitat de lideratge, de treball en equip i de gestió de projectes.
  • Tenir un alt sentit ètic.
  • Ser crític i amb capacitat reflexiva.
  • Tenir habilitats organitzatives i analítiques.

Consulta el preu de l'especialitat en Gestió Turística del Patrimoni Culinari i Gastronòmic

EstudiantsReserva de PlaçaMatrículaTaxes UB*PreuPreu Total**

Estudiants Extracomunitaris

3.000 €900 €710€3.250 €7.860 €

Estudiants Comunitaris

1.100 €900 €710€4455,25 €7.165,25 €

*Aquest import correspon al perentatge que l'alumne d'un centre adscrit ha d'abonar en concepte de serveis acadèmics a la Universitat de Barcelona i es paga al mateix temps que la matrícula. Aquest import està exempt de qualsevol tipus de descompte.

**Aquest és el preu per pagaments al comptat. Consulta els preus i les condicions per altres modalitats de pagament amb el nostre equip d’Orientació a Futurs Estudiants.

Més informació econòmica

Bonificació

Bonificació

Bonificació

Titulació bonificable a través de FUNDAE

Finançament

Finançament

Encara tens dubtes?

Housing

Consultar preu amb allotjament "PACK CETT-ÀGORA"

Què necessito per accedir al Màster?

Es pot accedir al Màster des de qualsevol grau vinculat amb les branques de coneixement de les ciències socials i humanitats, especialment d'aquelles focalitzades en l'àmbit del sector turístic.

El Màster disposa d'una oferta d'assignatures dissenyades exclusivament per adequar-se a les necessitats específiques dels potencials estudiants com a complements de formació.

Els candidats que no procedeixen de les titulacions mencionades anteriorment hauran de realitzar complements de formació, cursant una assignatura específica de "Fonaments de l'activitat turística" (6 ECTS), amb la finalitat de reconèixer la dinàmica del turisme en la societat actual, el seu desenvolupament i tendències, i distingir les principals operacions i actors en les activitats turístiques: destins, intermediació, transport i allotjament.

El procediment per a l'admissió a la titulació pot consultar-se en l'apartat corresponent d'Informació d'accés als estudis.

Coneix totes les nostres beques

CETT Fundació, amb el ferm convenciment que la formació i la transmissió de coneixement són fonamentals, amplia el programa d’ajudes que ja oferia anualment als estudiants.

A part, el CETT-UB també donarà l’opció de fer el pagament en 6, 10 o 12 mesos mitjançant finançament bancari, amb el qual s’aplicarà un descompte del 5 % de l’import de les quotes. Informa’t sobre les condicions especials.

 

El nostre equip d'orientació respon

Alexandra Miquel

Orientació de Màsters i Postgraus

Óscar Palacios

Orientació de Màsters i Postgraus