Grau de Turisme - Direcció Turística Especialització dins de Grau de Turisme

G
Modalitat: Presencial
Durada: 4 cursos (240 ECTS)
Idiomes: Castellà, Anglès, Català
Especialització dins de: Grau de Turisme

Opinions

Anna Amigó
Tècnica a l'Oficina de Turisme de l'Espluga de Francolí

Amb 23 anys, l'Anna Amigó treballa com a tècnica a l'Oficina de Turisme de l'Espluga de Francolí, la població on viu. Informar el turisme que ve a l'Espluga o els que tenen previst apropar-s'hi, donar a conèixer la ruta del Cister, gestionar reserves pels museus del poble o contactar amb els mitjans de comunicació quan és necessari són algunes de les seves tasques habituals. També s'encarrega de fer de guia turística a les coves de l'Espluga on, per cert, va fer les pràctiques mentre cursava la diplomatura en Turisme a l'EUHT CETT. Això li va facilitar que un any després li oferissin feina a l'Oficina de Turisme.

David Márquez
Marketing Communications Director al McCann Worldgroup (Japó)

Porto quinze anys competint acadèmicament i professional a l'estranger i, mirant amb retrospectiva, actualment puc dir que la formació que vaig rebre al CETT va ser realment sòlida i em va permetre encarar el futur amb molta confiança.

El CETT és una mostra més que la societat civil del nostre país és capaç de competir en un món globalitzat, innovar, i liderar.

Delfí Torns
Director general d'Ultramar Event Management i de TUI Event Management

Actualment dirigeixo la divisió receptiva de turisme de negocis de TUI España, que opera sota el nom d'Ultramar, així com de la marca global del grup, que aplega més de 30 equips d'especialistes en MICE d'arreu del món i que opera sota el nom de TUI Event Management.

El meu vincle amb el CETT l'he mantingut, d'una o altre manera, des que fa ara 23 anys vaig entrar-hi a estudiar turisme. En vaig ser estudiant, després un dels fundadors de l'Associació d'Antics Alumnes, client de MICE de l'hotel i en l'actualitat professor col·laborador al màster E-Tourism: estratègies de màrqueting i comercialització. Crec que el CETT ha estat capaç de mantenir un cert aire de familiaritat i una clara vocació de país sense renunciar a una constant evolució i creixement.

Elisa Fernández
Fundadora d'Open Espais estancias y servicios, S.L.

Ara fa tres anys y mig, l'Elisa Fernández, de 36 anys, va decidir iniciar el propi negoci: Open Espais estancias y servicios, S.L. (www.openespais.com), una agència dedicada a l'organització d'esdeveniments i viatges d'incentiu en què també desenvolupa una segona activitat vinculada, com és el lloguer per temporades curtes d'apartaments de luxe situats a Barcelona i destinats a clients de negocis.

Vaig fer el primer curs d'aquests estudis als jesuïtes de Sarrià i la resta al CETT, on vaig adquirir els coneixement i les experiències bàsiques necessàries per desenvolupar la meva feina. El CETT em va obrir les portes en molts sentits, ja que és una escola que gaudeix d'un important reconeixement en el sector."

Eloi Forn
Fundador de ViSH, Visit Shanghai Travel Consultants

"ViSH, Visit Shanghai Travel Consultants, va néixer a Shanghai el setembre de l'any passat, amb la idea d'oferir serveis personalitzats als visitants de la ciutat. La intenció és donar-se a conèixer la història i analitzar les particularitats de la societat actual explicant les tradicions, costums i ideologies. Per això hem format un equip mixt de professionals del sector (xinès-espanyol), per oferir la visió real del país però des d'una vessant més accessible als ulls occidentals, apropant les diferències ideològiques però mantenint les arrels culturals." Així descriu Eloi Forn, de 30 anys i diplomat en turisme al CETT (1999-2003), el seu projecte.

Pel que fa a la relació amb el CETT, diu que "en un futur no massa llunyà, tindrem la possibilitat d'oferir estades a estudiants que tinguin interès per la Xina". Els recomana "ser capaços d'enfrontar-se a projectes complexos i desconeguts, sense por als reptes; estudiar idiomes, fer pràctiques a diferents empreses nacionals i internacionals i, sobretot, treballar en un país estranger. El sector turístic s'està globalitzant cada dia més, i és imprescindible que els professionals tinguin una visió internacional de la realitat".

Esther Cels
Departament de Training American Express

L'Esther Cels, de 38 anys, treballa a American Express, al Departament de Training. Allà fa, entre altres, tasques de suport a la formació de travel counselors en la nova etapa de la "Joint Venture", d'elecció i formació de nous becaus, cursos d'ADM, ACM i reembolsaments... en una empresa que compta, pel que fa a l'equip, amb una vintena de persones que, com ella, van estudiar al CETT.

La trajectòria professional de l'Esther està marcada per una dilatada experiència -10 anys- desenvolupant una feina que l'apassiona i que, ara com ara, no canviaria.

Javier García

Javier García
Director general i soci fundador de Box de Ideas

Vam crear Box de Ideas, una agència de màrqueting, comunicació i esdeveniments, amb antics companys d'universitat del CETT amb qui havíem estat treballant junts en el sector de l'organització d'esdeveniments des que vam acabar la carrera.

A dia d'avui, Box de Ideas està format per un equip de professionals de contrastada experiència, especialistes en organitzar esdeveniments, convencions, accions de responsabilitat social corporativa, viatges d'incentius, en el llançament de productes, les campanyes de motivació i campanyes de màrqueting directe i social, entre d'altres.

El CETT ha acompanyat tota la meva vida professional, entre d'altres motius perquè la societat l'hem creat amb dos antics alumnes que van estudiar amb mi al CETT.

Jordi Gurri Fitó i Marc Gurri Sacristán
Soci fundador i director comercial de la majorista de viatges Nextel i estudiant, respectivament

"Després de cursar el batxillerat i abans de començar els estudis universitaris de geografia i història, vaig començar a treballar en una agència de viatges de Barcelona com a feina complementària; aquesta feina em va enganxar i ja no he deixat el sector, des de l'any 1975." Així es va començar a interessar pel món del turisme Jordi Gurri Fitó, de 51 anys, soci fundador i actual director comercial de la majorista de viatges Nextel, especialitzada en turisme termal des de l'any 1995. Va ser director de l'agència de Viatges Century en el període 1985-1987. Diu que "va ser molt interessant tenir alumnat del CETT en pràctiques a l'Agència, ja que aquesta era una nova forma de relació amb l'Escola que desconeixia.

La trajectòria d'en Jordi i el seu pas pel CETT, on destaca "l'alta qualificació del professorat i la capacitat d'avançar-se i innovar en el camp dels mètodes formatius", va inspirar al seu fill, en Marc, a provar sort en el sector turístic. "Un cop passada la selectivitat no tenia gaire clar cap on tirar i atès que el meu pare treballa en el sector vaig començar a interessar-m'hi. Ell va ser qui em va comentar la possibilitat de fer la diplomatura de turisme al CETT i, un cop esbrinat el que podria fer, les sortides professionals que podria tenir amb aquesta titulació"

Josep Anton Rojas
Director de Promoció de Turisme de Barcelona

El CETT em va facilitar la incorporació immediata al mercat laboral un cop acabats els estudis, i a partir d'aquesta primera feina m'he pogut anar desenvolupant professionalment, sempre en el sector turístic.

Ara, a Turisme de Barcelona, m'encarrego de la promoció de la ciutat com a destinació turística en el segment vacacional.

Sempre he mantingut el contacte amb el CETT, al principi d'una manera discreta, que va ser més intensa a partir de la creació de l'Associació d'Antics Alumnes.

Personalment, com a centre formatiu crec que el CETT sempre ha anat mes enllà i ha destacat respecte dels altres centres de formació turística. Al llarg dels 40 anys d'existència ha format a les seves aules bona part dels empresaris del sector turístic català, i ha contribuït que les administracions públiques entenguessin el fenòmen turístic.

Formar-se al CETT és sinònim de rigor, professionalitat i compromís amb el sector turístic, i tant les empreses com les institucions així ho reconeixen.

Montserrat Despradel
Directora de Congresos e Incentivos en la Secretaría de Estado de Turismo de la República Dominicana

Mi relación con el CETT se ha mantenido con el paso de los años. He mantenido el contacto con profesores, compañeras y el personal que trabajaba en mis años de estudios. Mis dos grandes amigas y excompañeras de piso trabajan en el CETT, lo que ha sido motivo de unión con el centro.

Como egresada del CETT y desde mi posición actual como directora de Congresos e Incentivos en la Secretaría de Estado de Turismo de la República Dominicana, me es de gran alegría ver cómo se cumplen los 40 años del centro donde adquirí todos mis conocimientos universitarios, y ver que los años han dado al centro un crecimiento moderno, espacioso, competitivo, lo que conlleva a que hoy sea una de las mejores universidades de turismo de España.

Vicent Serrano

El meu vincle amb el CETT m'ha suposat, amb vista al desenvolupament de la meva trajectòria professional, el fet de poder rebre en el seu moment una sèrie de coneixements que posteriorment em serien de gran importància. Actualment, sóc membre de la Junta de l'Associació Alumnes del CETT.

De fet, si he de destacar quelcom de la realitat del centre formatiu, faria especial esment en la seva adaptació constant a la realitat laboral.