En finalitzar el Màster, obtindràs la següent titulació segons l’especialitat escollida:
1) Titulació Oficial de la Universitat de Barcelona: Màster Universitari en Gastronomia Sostenible. Especialitat en:
- Innovació en Cuina Responsable per la Universitat de Barcelona
Obtinguda la verificació del pla d’estudis pel Consell d’Universitats, previ informe de l’Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya, així com l’autorització de la Comunitat Autònoma de Catalunya, i establert el caràcter oficial del títol per acord del Consell de Ministres de 26 de setembre de 2014 (publicat al BOE de 18 d’octubre de 2014).
2) Titulació pròpia del CETT, Barcelona School of Tourism, Hospitality & Gastronomy: Màster Universitari en Gastronomia Sostenible. Especialitat en:
- Innovació en Cuina Responsable pel CETT
3) Doble Especialització: cursar el Màster et permetrà fer, si ho vols, una segona especialitat dins del programa, que apareixerà en una titulació oficial. Cursar una doble especialitat ampliarà les teves competències i t’ajudarà a afrontar i adaptar-te de manera encara més sòlida a un mercat laboral dinàmic.
Codi RUCT:4317462