Fotografia de: Presentació | Mòdul de Mon Barista
Universitat de Barcelona
Oferta acadèmica
Presentació
Especialització dins de Diploma Superior en Cocteleria i Mixologia

Presentació

En l’actualitat, el món del cafè i el cafè d’especialitat estan experimentant un procés de desenvolupament similar –i de vegades complementari– al de la cocteleria. La cultura del cafè està creixent en la nostra societat: els consumidors coneixen cada vegada millor el producte, i el saben valorar més.

Tenir una visió transversal del món del barista, conèixer-ne el producte i les seves característiques, les tècniques i elaboracions, les aplicacions en altres àmbits com ara la cocteleria... s’han convertit en la punta de llança de la renovació d’aquest sector gastronòmic, tant en la vessant del que fa referència únicament al barista com de complement en el desenvolupament d’altes especialitzacions com la cocteleria.

Aquest mòdul t’introduirà en el coneixement del cafè com a matèria primera i producte essencial de la cafeteria, en les habilitats del tast organolèptic, en les tècniques i els processos correctes d’elaboració i servei del cafè, i en les pràctiques de cafeteria pròpies del barista, que poden ser aplicades a l’activitat contemporània del bartender.