Fotografia de: A qui va dirigit | Mòdul Fonaments del Revenue Management
Universitat de Barcelona
Oferta acadèmica

Mòdul Fonaments del Revenue Management

Presentació

En un entorn de gran dinamisme i volatilitat en que Internet, les xarxes socials i els dispositius mòbils i portàtils –wearables- estan canviant el paradigma de la intermediació turística i ofereixen al client milers de possibilitats des de qualsevol lloc i en qualsevol moment; la gestió dels serveis i productes d’allotjament turístic esdevé més complexa i requereix de professionals formats per respondre a les expectatives del client obtenint, alhora, la màxima rendibilitat.

Per aquest motiu, la figura del Revenue Manager pren cada vegada més protagonisme en la gestió eficient dels allotjaments turístics, atès que s’encarrega d’optimitzar els ingressos resultants de la venda del inventari a partir del control permanent de la demanda, la gestió de la capacitat i la determinació del preu en base a l’elasticitat.

Responent a aquesta necessitat creixent del sector, CETT eLearning presenta un nou programa formatiu intensiu i en línea “Fonaments del Revenue Management” amb l’objectiu de capacitar als participants per a la gestió eficaç de la venda dels productes i serveis oferts pels allotjaments turístics.

Aquest és un curs introductori enfocat a professionals del sector que vulguin tenir una visió general de les claus per a una gestió eficient dels ingressos en els allotjaments hotelers.

El seu objectiu és que el professional adquireixi, en un curs de 5 setmanes i mitja aprofitant tots els avantatges de la virtualitat, el coneixement i el domini de les eines indispensables per a l’optimització de les ventes de les habitacions i tots els serveis que un establiment d’allotjament turístic pot oferir, avaluant les diferents variables que hi incideixen.

La formació intensiva i en línia es fonamenta en el recorregut de més de 47 anys en la formació de professionals del sector turístic i hoteler i compta amb l’experiència docent dels professionals i acadèmics universitaris del CETT. 

Informació general

Modalitat: Online
Crèdits: 5 ECTS
Idiomes: Castellà
Import des de: 490 €
Matricula't