Fotografia de: Metodologia i avaluació | Postgrau de Wedding & Social Event Management
Universitat de Barcelona
Oferta acadèmica
Metodologia i avaluació
Propera convocatòria: 11/10/2021

Metodologia i avaluació

El Postgrau de Wedding Planner del CETT-UB es fa 100% online a través del campus virtual de l'escola. Els continguts s'imparteixen d'una manera guiada, dinàmica i flexible perquè puguis decidir en tot moment quan vols accedir als continguts. Únicament hauràs de complir les dates de lliurament de les tasques puntuables i dels exàmens.

La plataforma en línia del curs permet utilitzar una gran varietat d'eines metodològiques diferents: píndoles audiovisuals, tests autoavaluatius, aplicacions de disseny col•laboratiu, webinaris amb experts, etc. Així mateix, l'autoestudi o estudi individual constitueix una part important del curs.

Avaluació

L'avaluació del Postgrau de Wedding Planner del CETT-UB és contínua. Al llarg del postgrau es realitzen diverses activitats avaluatives (individuals o en grup) que es corresponen amb les temàtiques de cada mòdul.

Cada activitat constitueix un percentatge sobre la nota final de mòdul. En els programes docents de cadascuna de les assignatures s'indiquen els percentatges i les dates de lliurament de les activitats corresponents. Per superar un mòdul és obligatori realitzar-hi totes les activitats previstes.

En l'avaluació de les diferents activitats es tindran en compte la participació de l'alumne, l'enviament de respostes raonades i la proactivitat, entre d'altres.