Sostenibilitat i Gestió de la Qualitat Especialització dins de Màster Oficial de Direcció d'Empreses Turístiques

M
Modalitat: Presencial
Durada: 1 curs (60 ECTS)
Idiomes: Castellà
Import des de: 5570 €

Raons per cursar aquest màster

  • És un màster universitari de la Universitat de Barcelona, l’únic a l’Estat espanyol especialitzat en la gestió de la qualitat, el medi ambient i els recursos humans des d'una perspectiva globalitzadora i enfocada cap al sector turístic, amb validesa en tot el territori europeu.
  • El Grup CETT és una empresa pionera en la implantació de sistemes de gestió de la qualitat i el medi ambient, així com del desenvolupament de tècniques i metodologies per a la gestió dels equips humans, l'aplicació implica tant a les nostres unitats de negoci com a les empreses del sector turístic amb les que col·labora a través de CETT Consultors.
  • El quadre docent i els col·laboradors que participen en el màster són reconeguts professionals en actiu dins el sector turístic.
  • La metodologia d’aprenentatge s’orienta envers l’acció i utilitza les tècniques de dinàmica de grup, el role-play i activitats de fora de l'aula, que garanteixen una formació amb aplicabilitat immediata a l’empresa.
  • Es realitza un seguiment personalitzat del Treball Final de Màster de l'alumnat, i es presta especial atenció als plans d'empresa per a fer viable la seva implementació real.
  • El CETT-UB manté una estreta relació amb el sector empresarial i institucional del turisme i ofereix a l’alumnat una potent borsa de treball.