Fotografia de: Votacions obertes pel concurs de Le Cordon Bleu Premio Promesas de la Alta Cocina | CETT
Universitat de Barcelona

Votacions obertes pel concurs de Le Cordon Bleu Premio Promesas de la Alta Cocina

08.04.2014
 
Votacions obertes pel concurs de Le Cordon Bleu Premio Promesas de la Alta Cocina

S’ha obert el període de votacions dels seleccionats del concurs de Le Cordon Bleu Premio Promesas de la Alta Cocina. En aquesta segona edició els 5 alumnes del CETT presentats al concurs (Víctor Ródenas, Jan Alsina, Javier Padilla, David Estave i Bernat Badia), han passat a la segona fase. 

Per tal de ser un dels 10 finalistes necessiten vots populars, els quals suposaran el 15% de la valoració final. La votació es realitza a partir de l’aplicació creada al Facebook de Le Cordon Bleu. El 85% restant de la valoració anirà a càrrec del jurat format per xefs professrs de Le Cordon Bleu Madrid.

Les votacions estan obertes a tothom i es poden realitzar en els següents enllaços:

Víctor Ródenas: https://premium.easypromosapp.com/voteme/23729/617385041

Jan Alsina: https://premium.easypromosapp.com/voteme/23729/617384731

Javier Padilla: https://premium.easypromosapp.com/voteme/23729/617384745

David Esteve: https://premium.easypromosapp.com/voteme/23729/617384630

Bermat Badia: https://premium.easypromosapp.com/voteme/23729/617384140

El 8 de maig de 2014 es publicarà la llista dels 10 finalistes del Premi. La final es celebrará el 31 de maig de 2014 a Le Cordon Bleu Madrid, on els 10 finalistes hauran d’elaborar les seves receptes.