Fotografia de: 4 alumnes del CETT finalistes a Le Cordon Bleu Premio Promesas de la Alta Cocina | CETT
Universitat de Barcelona

4 alumnes del CETT finalistes a Le Cordon Bleu Premio Promesas de la Alta Cocina

03.02.2015
 
4 alumnes del CETT finalistes a Le Cordon Bleu Premio Promesas de la Alta Cocina

Ja és obert el període de votacions dels seleccionats del concurs de Le Cordon Bleu Premio Promesas de la Alta Cocina. En aquesta tercera edició els 4 alumnes del CETT presentats al concurs (Enric Solà, Andrea Corral, Berta Anglès i Galderic Chiva) han passat a la segona fase. 

Per tal de ser un dels 10 finalistes necessiten vots populars, els quals suposaran el 15% de la valoració final. La votació es realitza a partir de l’aplicació creada al Facebook de Le Cordon Bleu. El 85% restant de la valoració anirà a càrrec del jurat format per xefs professors de Le Cordon Bleu Madrid.

Les votacions estan obertes a tothom i es poden realitzar en els següents enllaços:


El 17 de març es publicarà la llista dels 10 finalistes del Premi. La final es celebrará el dia 16 d'abril a Le Cordon Bleu Madrid, on els 10 finalistes hauran d’elaborar les seves receptes.