Fotografia de: Tornem a participar amb Tast a La Rambla - 2a Setmana de Gastronomia de Barcelona | CETT
Universitat de Barcelona

Tornem a participar amb Tast a La Rambla - 2a Setmana de Gastronomia de Barcelona

11.06.2015
 
Tornem a participar amb Tast a La Rambla - 2a Setmana de Gastronomia de Barcelona

De l’11 al 14 de juny de 2015 tornem a col·laborar amb la 2ª Setmana de Gastronomia de Barcelona Tast a La Rambla, un “passeig” gastronòmic i familiar per La Rambla, gaudint de les millors cuines de Barcelona.

Enguany, un grup de 40 alumnes de cuina i 20 de sala, acompanyats de 7 professors del CETT, donaran suport en el servei dels 50 restaurants que participen en aquesta segona edició.

L’objectiu del Tast a La Rambla és gaudir de La Rambla i, alhora, de la millor gastronomia de Barcelona. Els assistents podran degustar tapes i “platillos”, cuina tradicional, cuina d’autor, cuines del món, pastisseria, vins, caves,  cerveses en els difersos espais dividits entre carpes, barres o zones de degustació.

A més, a l’Arts Santa Mònica es faran espectacle en directe, taules rodones, demostracions i xerrades obertes a tothom durant tots el dies amb alguns dels millors cuiners i sommeliers de Barcelona.

Consulta el programa complet en aquest enllaç.

Tots els que hi assistiu podeu participar al concurs fotogràfic d'Instagram. Bases del concurs aquí.

El Tast a La Rambla és un esdeveniment organitzat per Grup GSR i Amics de La Rambla.

Categories
tast a la rambla grup gsr gastronomia amics de la rambla cett cuina sala alumnat