Fotografia de: Revetlles d’estiu amb Musclos del Delta de l’Ebre i Cava | CETT
Universitat de Barcelona

Revetlles d’estiu amb Musclos del Delta de l’Ebre i Cava

15.06.2015
 
Revetlles d’estiu amb Musclos del Delta de l’Ebre i Cava

Peixaters i Productors de mol·lusc del Delta conviden a  6.000 degustacions de musclo del Delta per recuperar la gastronomia típica i popular de les revetlles a la 4a edició d’aquesta festa.

La degustació comptarà, un any més, amb la col·laboració de l’alumnat de sala i professorat del CETT, que estaran als mercats de La Concepció el 17 de juny i el de Santa Eulàlia el 18 de juny.

La iniciativa s’estén aquest estiu en un total de 4 mercats municipals de Barcelona i L’Hospitalet. Durant dos dies se serviran 6.000 racions de musclo del Delta de l’Ebre preparades a la marinera, i unes 2.000 copes de cava Segura Viudas.  pen com a patrocinadors a la iniciativa.   rimera vegada a la iniciativa, i Santa EulEl dimecres 17 de juny, el tast, popular i gratuït, se celebrarà als mercats de La Concepció i Sants; i el dijous, dia 18, als de La Marina, que s’estrena a la festa, i Santa Eulàlia, a L’Hospitalet.

Fotografia de: Revetlles d’estiu amb Musclos del Delta de l’Ebre i Cava | CETT

Fotografia de: Revetlles d’estiu amb Musclos del Delta de l’Ebre i Cava | CETT

Categories
Revetlles estiu musclos cava mercabarna productors CETT gremi alumnat