Fotografia de: L'Emma Pla parla de fenòmen Foodie a TVE de Catalunya | CETT
Universitat de Barcelona

L'Emma Pla parla de fenòmen Foodie a TVE de Catalunya

28.10.2015
 
L'Emma Pla parla de fenòmen Foodie a TVE de Catalunya

El passat 24 d’octubre, els Informatius de TVE de Catalunya van emetre un reportatge sobre els bloggers gastronòmics.

Van entrevistar a l' Emma Pla per donar la visió més acadèmica del fenòmen foodie: “Intenten estar al corrent de totes les modes de restaurants i cuiners” explicava.

Aquests entusiastes del menjar, anomenats també foodies han creat una tendència que va a l’alça. De fet, el terme #foodie compta amb més de 150 milions de publicacions només a Instagram.

Actualment, és comú entaular-se i veure com els comensals competeixen per treure la millor instantània de cada plat. S'ha convertit en un ritual més a l'hora de menjar que ja ha entrat a formar part de les nostres vides. El menjar s'ha democratitzat i tots podem ser-ne embaixadors, amb tots els pros i contres que això provoca.

La peça informativa recollia també la visió dels propis foodies i dels xefs davant d'aquesta, no tan nova, tendència.

Clica a la imatge per veure el tall sencer:

Fotografia de: L'Emma Pla parla de fenòmen Foodie a TVE de Catalunya | CETT

Categories
foodie blogger gastrionomia gastronomic cuiner xef instagram