Fotografia de: Participem en el III Fòrum de Turisme de la Selva | CETT
Universitat de Barcelona

Participem en el III Fòrum de Turisme de la Selva

20.11.2015
 
Participem en el III Fòrum de Turisme de la Selva

El proper dimecres 2 de desembre es celebra el III Fòrum de Turisme de la Selva, l’espai de trobada anual per a la reflexió del turisme a la comarca dela Selva.

A l’edició d’enguany , que es celebra a caldes de Malavella, es debatrà sobre la gastronomia i el turisme  aprofitant, per un cantó, que Catalunya ha estat declarada Regió Europea de la Gastronomia 2016, i per l’altre, que l’any vinent serà “l’any de la Gastronomia i l’Enoturisme”.

Mercè Civera, professora de l’Escola Universitària d’Hosteleria i Turisme – CETT UB, hi participa amb la ponencia “La gastronomía i el patrimoni culinari en el desenvolupament del local”.

En aquest acte, també es parlarà de l’oportunitat que suposa per a la Selva el fet de poder combinar la gastronomia iel turisme,i com això pot beneficiar i millorar l’oferta actual  d’aquest sector. Per fer-ho, es comptarà amb la participació d’experts, i amb la presentació d’alguns dels productes desenvolupats al territori.

L’assistència al fòrum és gratuïta però cal inscripció prèvia, podeu fer-ho a través d’aquest link 

Fotografia de: Participem en el III Fòrum de Turisme de la Selva | CETT

Categories
turisme selva gastronomia enocultura CETT