Jornada formativa sobre restauració per a celíacs

L’associació de celíacs de Catalunya estima que la celiaquía afecta a un de cada cent habitants i en el cas de Barcelona hi hauria 16.000 celíacs, tot i que només 2.000 n’estaríen diagnostícats.

En aquest context creixent de la malaltia, hem impulsat la Jornada formativa sobre restauració per a celíacs.

Durant el dia d’avui, hem programat diferents activitats dirigides als alumnes de 1r Tècnic Superior en Direcció de Cuina i Tècnic Superior en Direcció de Serveis de Restauració.

Per una banda, Elisenda Vilchez, responsable del departament tècnic de l’Associació de Celíacs de Catalunya, els ha introduit a la celiaquía amb la conferencia “Dieta sense glúten i bones pràctiques a la cuina”.

D’altra banda, també hem tingut dos showcookings de la mà de Jordi Esteve, del restaurant Nectari d’una estrella Michelin (Alta cuina dense gluten) i Carlos Milan d’Alatria “Només sense gluten” (Entrepans i montaditos – arrebossats variats).

Mira aquí totes les fotos de la jornada:

Jornada formativa sobre restauració per a celíacs

Categories

celíacs gastronomia restauració gluten Nectari Alatria CETT_UB