Fotografia de: El CETT acull la presentació del llibre "Impresiones de un Barman, de Ginés Pérez | CETT
Universitat de Barcelona

El CETT acull la presentació del llibre "Impresiones de un Barman, de Ginés Pérez

09.12.2015
 
El CETT acull la presentació del llibre "Impresiones de un Barman, de Ginés Pérez

El proper dijous 10 de desembre, a les 18:00h, el Campus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia CETT-UB acull la presentació del llibre Impresiones de un Barman, de Ginés Pérez, a l'Aula Restaurant CETT.

Un home darrere d'una barra es converteix, amb el pas dels anys, no només en expert de l'art de la cocteleria sinó també, i sobretot, en un profund coneixedor de la naturalesa humana. Impressions d'un barman aconsegueix retratar els més famosos locals amb les seves respectives parròquies de la Barcelona de l'últim terç del segle XX fins als nostres dies, alhora que ens proporciona un documentat receptari dels més famosos combinats. Ginés Pérez (Sabadell, 1953), autor del llibre i professor del Curs de Cocteleria i Mixologia CETT-UB, ens revela l'antropologia del còctel, descrivint mètodes, històries, ambients i clients que han fet d'aquestes begudes una forma de vida.

A l'acte de presentació comptarem amb la col·laboració de Víctor Amela, escriptor i periodista, Honorio Blasco, etnògraf de tavernes i Miguel Horrach, editor del llibre, juntament amb el propi autor.

FITXA TÈCNICA

Llibre: Impresiones de un Barman

Autor: Ginés Pérez Navarro

Editorial: ifeelbook editors

Totes les fotos de l'acte aquí:

Fotografia de: El CETT acull la presentació del llibre "Impresiones de un Barman, de Ginés Pérez | CETT
Presentació del llibre Impresiones de un barman de Ginés Pérez
Categories
presentació llibre Ginés Pérez barman ifeelbooks Víctor Amela Honorario Blasco Miguel Horrach CETT