Fotografia de: 4 alumnes del CETT semifinalistes a Le Cordon Bleu Premio Promesas de la Alta Cocina | CETT
Universitat de Barcelona

4 alumnes del CETT semifinalistes a Le Cordon Bleu Premio Promesas de la Alta Cocina

09.02.2016
 
4 alumnes del CETT semifinalistes a Le Cordon Bleu Premio Promesas de la Alta Cocina

Des d’aquesta setmana ja podeu votar els 50 semifinalistes del concurs de Le Cordon Bleu “Premio Promesas de la Alta Cocina”.

A l’edició d’enguany (la quarta), el Marc Luis, El Jordi Tarré, la Sonia Tur i el Dylan Hidalgo son els 4 alumnes del CETT que han passat a la segona fase, en la que esperen els vostres vots.

El dia 1 de març es comunicaranels 10 finalistes. Per tal que els alumnes CETT puguin pasar a aquesta nova fase, necessiten dels vostres vots, que suposaran el 15% de la valoració final. El percentatge restant anirà a càrrec de les valoracions que faci el jurat, format per els xefs professors de Le Cordon Bleu Madrid.

Tothom pot participar en les votacions, malgrat que només es pot realitzar un vot per persona. Aquests son els enllaços:

Marc Luis: https://premium.easypromosapp.com/voteme/40189/622187572

Jordi Tarré: https://premium.easypromosapp.com/voteme/40189/622187571

Sonia Tur: https://premium.easypromosapp.com/voteme/40189/622187576

Dylan Hidalgo: https://premium.easypromosapp.com/voteme/40189/622187569

La final es celebrarà el dia 14 d’abril a les instal·lacions de Madrid, on els 10 finalistes resultants hauran d’elaborar i defensar les seves receptes.

Sort a tots!

Categories
le cordon bleu promesas de la alta cocina concurs madrid alumnes CETT CETT cuina gastronomia