Fotografia de: El CETT rep el reconeixement a la cuina feta amb productes de proximitat | CETT
Universitat de Barcelona

El CETT rep el reconeixement a la cuina feta amb productes de proximitat

25.05.2016
 
El CETT rep el reconeixement a la cuina feta amb productes de proximitat

La Direcció General d'Alimentació, Industries i Qualitat Agroalimentàries i la Fundació Institut Català de la Cuina i la Cultura Gastronòmica han atorgat als establiments de restauració de CETT, especialment l’Aula Restaurant el reconeixement a la cuina feta amb productes de proximitat (circuit curt), que a partir d’ara s’acreditaran amb aquest símbol.

Fotografia de: El CETT rep el reconeixement a la cuina feta amb productes de proximitat | CETT 

Actualment el CETT figura a la guia d'establiments del Barcelonès que han demostrat el seu compromís i responsabilitat amb el territori, incorporant els productes de proximitat en les seves cartes.

Categories
circuit curt productes proximitat cuina proximitat aula restaurant cett cett