Fotografia de: L’alumne del CETT Marc Lluís Ceron a la final del Concurs Gastronòmic Olivier Roellinger | CETT
Universitat de Barcelona

L’alumne del CETT Marc Lluís Ceron a la final del Concurs Gastronòmic Olivier Roellinger

06.06.2016
 
L’alumne del CETT Marc Lluís Ceron a la final del Concurs Gastronòmic Olivier Roellinger

Avui, 6 de juny, s’ha celebrat la última eliminatòria, abans de la final, del concurs  de cuina Olivier Roellinger. L’escola ECOTUR de València a acollit aquesta jornada.

L’associació SeaWeb Europe i Ferrandi París, escola de cuina francesa, organitzen aquest concurs gastronòmic en col·laboració amb l’escola Superior d’Hosteleria de Dinard i l’Associació Relais & Chateaux.

Enguany s’han presentat dos alumnes del CETT de 2n de Tècnic Superior de Direcció de Cuina, en Marc Lluís Ceron i en Jordi Tarré Tarré.

En Marc ha estat seleccionat per a participar a la final que tindrà lloc el dimecres 8 de juny.

Aquest concurs té com a objectiu aconseguir receptes d’espècies de peixos sostenibles d’estudiants i aprenents d’establiments de restauració tenint en compte que SeaWeb Europe treballa en col·laboració amb tots els professionals implicats en la pesca i l’aqüicultura per al desenvolupament  del mercat sostenible per a la pesca.

Categories
seaweb europe ferrandi dinard relais & chateaux CETT gastronomia olivier rellinger