Fotografia de: Per tercer any consecutiu participem al Tast de la Rambla! | CETT
Universitat de Barcelona

Per tercer any consecutiu participem al Tast de la Rambla!

08.06.2016
 
Per tercer any consecutiu participem al Tast de la Rambla!

Del 9 al 12 de juny, es celebra una nova edició del Tast a la Rambla, i per tercer any consecutiu tornem a col·laborar amb els nostres professors i alumnes en aquesta gran festa gastronòmica.

Enguany, un grup de 57 alumnes, 39 de cuina i 18 de sala, acompanyats de 7 professors del CETT, ajudaran en el servei de 50 restaurants i més de 80 xefs.

A més a més, durant els 4 dies del Tast s’han preparat 53 tallers culinaris per a tots els públics on compartir i aprendre dels cuiners barcelonins més reconeguts. L’Arts Santa Mònica i l’escenari Estrella Damm acolliran aquestes classes pràctiques com el “tiratge” de cerveses o  els tallers d’entrepans, entre d’altres.

De nou, una festa dels sentits per assaborir la Rambla i la millor gastronomia Barcelonina. Tots els assistents podran degustar des de “platillos” a entrepans, cuina tradicional, pastisseria o cuina d’autor, entre la gran i variada oferta que trobaran en els espais dividits per carpes, barres o zones de degustació.

 

Consulta el programa complet en aquest enllaç.

Categories
tast a la rambla tast barcelona rambles gsr amics de la rambla gastronomia tapes xefs alumnes CETT