Els alumnes de Direcció d'Esdeveniments colal·laboren en "Neda el Món Swimn Barcelona"

Els alumnes de Direcció d'Esdeveniments colal·laboren en "Neda el Món Swimn Barcelona"
Un any més, i ja en van tres, els alumnes del Màster de Direcció d'Empreses Turístiques de l'especialitat en Direcció d'Esdeveniments participen en la logística i control de l'esdeveniment esportiu "Neda el Món Swim Barcelona", organitzat per l'empresa Neda el món, de Carlos Caballé, CEO de l'empresa i professor del Màster.

Aquest diumenge, 28 de maig, Neda el Món organitza la 7a Neda el Món Swim Barcelona, qie enguany tindrà tres Modalitats: 5.700 metres i 3.600 metres (con Uns 250 nedadors), i la júnior (amb uns 150 nens i nenes).

Si tu tambié vols ser voluntari de Neda el Món i ajudar-nos a fer possible aquesta festa de la natació, si us plau, contacta amb nosaltres en aquest email. 

Neda el Món és una entitat que organitza travessies d'aigües obertes pel territori català i algun punt de fora de Catalunya. Nascut el 2010, Neda el Món SER pionera a l'Organització d'aquest tipus d'esdeveniments en el mar obert. Promou la natació en aigües obertes en Espais espectaculars com les Illes Medes, les Illes Fomigues o sa Dragonera, sempre respectant el medi ambient i prestant especial atenció a la seguretat dels nedadors.

Us esperem a tots, a terra o mar!

Categories

neda el món natació barcelona esdeveniments esportius CETT