Fotografia de: Arriba el Tast a la Rambla! | CETT
Universitat de Barcelona

Arriba el Tast a la Rambla!

08.06.2017
 
Arriba el Tast a la Rambla!

Des d’avui i fins l 11 de juny, es celebra una nova edició del Tast a la Rambla. De nou, i ja en son quatre anys, participem d’aquestes jornades gastronòmiques amb els nostres professors i alumnes.

Enguany, un grup de 45 alumnes, 30 de cuina i 15 de sala, acompanyats de 7 professors del CETT, ajudaran en el servei de 50 restaurants i més de 70 xefs.

Els xefs més reconeguts de la ciutat a l’abast en un recorregut deliciós. A triar: Els de la Cuina tradicional, els de la Cuina d’autor, els de les cuines petites de Tapes i platillos, els més grans de la Pastisseria, etc

El gran espectacle de les millors cuines barcelonines per a tothom durant quatre dies plens de festa. Amb caves, vins, vermuts, cerveses… i classes molt entenedores en directe impartides pels cuiners més mediàtics, en un escenari amb cuina al viu i, al Centre d’Arts Santa Mònica tasts de les millors marques.

El Tast de la Rambla en números:

50 restaurants

74 xefs

41 tallers

4 dies

Consulta el programa complet en aquest enllaç.

Categories
tast a la rambla gastronomia barcelona CETT